Besplatna seansa rekonektivnog isceljivanja

//Besplatna seansa rekonektivnog isceljivanja

Besplatna seansa rekonektivnog isceljivanja

Rekonektivno isceljivanje je primanje informacija i svetlosti rekonektivnih frekvencija. One nam pomažu da se u datom trenutku lakše suočimo sa nekim problemom i tegobom i iscelimo se. Ova vrsta energetske seanse obuhvata isceljivanje na mentalnom, spiritualnom, emotivnom i fizičkom nivou. Kako će se frekvencije manifestovati zavisi od toga gde se trenutno nalazite u životu i predstavlja individualno iskustvo. Neke osobe imaju vrlo intenzivne fizičke senzacije i vide slike nalik u snovima. Drugi se osećaju relaksirano i energizovano tokom i nakon seanse. Rekonektivno isceljivanje se naročito preporučuje tokom retrogradnih ciklusa planeta. Takođe i u slučaju tranzitnih planeta koje formiraju kritične aspekte sa natalnim planetama i u svim situacijama kada se osećate da niste potpuno ,,svoji’’ i da vam je potrebno da nešto otpustite.

Besplatna seansa rekonektivnog isceljivanja:

Preporučeno je uraditi niz od tri seanse i ponoviti rekonektivno isceljivanje po potrebi, dok ne dođe do balansa.

Za rekonektivno isceljivanje je važno da se prepustite uz poverenje u ovaj vrlo moćan proces. Celom iskustvu pristupite bez očekivanja i forsiranja. Energija ide tamo gde je najpotrebnije za vaše celokupno isceljenje što podrazumeva uklanjanje blokada koje to sprečavaju. Doživljaj tokom isceljivanja je jedinstven. Vi ste jedinstveni pa se ne može unapred odrediti i za svaku seansu može biti drugačiji.

Rekonektivno isceljivanje podrazumeva rad sa frekvencijama, svetlošću i informacijama koje primate. To je ono što je potrebno da bi integrisali isceljenje i vratili se svojoj suštini.

BESPLATNA SEANSA REKONEKTIVNOG ISCELJIVANJA

By |2023-02-27T09:17:04+01:009 новембра, 2018|Energija|

About the Author:

All posts are written by and belong to: MAJA LAZIĆ *It is strictly forbidden to take contents from this website without my personal consent.
error: Content is protected !!