Energetska regresija

//Energetska regresija

Energetska regresija

Energetska regresija je nehipnotička energetska seansa koja se obavlja u vidu vodjene meditacije dubokog opuštanja. Tokom energetske regresije se uklanjaju blokade koje sprečavaju isceljenje i usvajanje spiritualnih lekcija. Sve vreme ostajete svesni svega a sećaćete se i nakon seanse. Tokom jedne seanse čisti se bolno i traumatično iskustvo iz bliske i daleke prošlosti i prošlih života koje koči napredak u ovoj inkarnaciji.

Energetska regresija može voditi u prošli život, detinjstvo i mesto izmedju života. Podsvest vas vodi tamo gde je za vas prikladno da bi se iscelili. Svaka energetska regresija je jedinstveno i neponovljivo iskustvo koje vam pruža priliku za isceljenje i mogućnost da spoznate ko ste zaista.

Energetska regresija se naročito preporučuje ako spore tranzitne planete prolaze kroz vašu 12.kuću kao i ako imate natalne planete u 8. i 12. kući, kao i tokom Saturnovih tranzita na lične planete.

Šta nakon seanse energetske regresije:

Preporučeno je da se nakon regresije pije više vode, da se odspava i odmara i da se ne planira puno obaveza. Kako će osoba reagovati u toku i nakon energetske regresije i koje okolnosti će se kasnije pojaviti kao vid karmičkog testa? To zavisi isključivo od osobe, njene spremnosti da se menja, reakcija i odluka nakon seanse i sporazuma koje je u prošlim životima sklopila duša.

U kojoj meri će dozvoliti da joj energetske regresija pomogne i koliko seansi jepotrebno za isceljenje određenog karmičkog duga/problema? Ovo je takođe individualno i zavisi od karmičke lekcije duše. Energetska regresija je proces na jako dubokom nivou svesti. Ovo podrazumeva kontinuiran psihofizički rad na sebi za maksimalne rezultate.

A šta ako se brinete da nećete moći da se setite svojih prošlih života?

Ako je vas prošli životi zanimaju samo iz znatiželje, podsvest može blokirati njihov pristup. Razlog za to može biti i zato što postoji nešto važnije što je potrebno da postignete tokom seanse. Tada je akcenat na tome i prisećanje prošlih života nije ključno i neophodno za vaš dalji spiritualni rast. Moguće je i da ožiljci iz prošlih života nisu bitni za ovaj život pa je akcenat na sadašnjosti a ne prošlosti.

Tokom seanse se prolazi iskustvo smrti što može biti vrlo traumatično. Pojedine osobe imaju strah od ovog oživljavanja što može blokirati pristup prošlom životu- ali je ovo jako retko. Podsvest je vrlo mudra i neće pružiti iskustvo koje nije primereneo momentu i vašim životnim uslovima. Neko se može brinuti da li su informacije koje dobije tokom seanse prave. Sve informacije dolaze iz vas, a praktičar je samo vodič tokom iskustva. Šta god da se pojavi u umu, stvorio je vaš um. Bez obzira da li je to mašta, fantazija, stvarno sećanje, simbol ili metafora, sve je to način isceljenja i ono što će vam pomoći.

Zašto otkrivanje prošlih života nije za svakog?
By |2019-11-03T12:40:28+00:008 decembra, 2018|Energija|

About the Author:

Written by: Maja Lazić -astrologer and certified reconnective healing practitioner -for scheduling sessions please send an email to astrodetoks@yahoo.com It is strictly forbidden to take contents from this website without my personal consent.
error: Content is protected !!