Energija planeta u aprilu- tranziti po danima

//Energija planeta u aprilu- tranziti po danima

Energija planeta u aprilu- tranziti po danima

Akcije i nagradna igra u aprilu:

Nakon što vam se svidela prošlomesečna akcija, odlučila sam da nešto slično ponovim i ovog meseca. Tokom aprila iskoristite:

  • Od 10. -30.4. uz svaku zakazanu Konsultaciju gratis 15 minuta rekonektivnog isceljivanja
  • Od 24. -30.4. uz svako zakazano Rekonektivno isceljivanje gratis konsultacija Aktuelni tranziti
  • Svi koji do 24.4. urade Analizu Natalne Karte dobijaju mogućnost da osvoje Energetsku regresiju.

1.4. Mars ulazi u znak Blizanca, pa svima vama koji imate Sunce ili podznak u ovom znaku donosi mentalno i fizičko ubrzanje, a i neko putovanje. Mnogo više kretanja, dešavanja, komunikacije, lakoće i poleta, ali i moguće svađe ako smo u afektu ili kroz neku šalu koja nije bila primerena rekli nešto što baš i nismo mislili, nego nam je eto tako izletelo. Obratite pažnju da ne povredite ruku, ne padnete sa bicikla i budite vrlo oprezni u saobraćaju. Sve što se tiče dokumenata i ugovora sada će biti u fokusu, pa je oprez da zbog brzopletosti ne donesemo pogrešnu odluku vrlo važan. Sa Marsom u Blizancima je moguće i da se jedno radi a drugo govori, kao i da se radi više toga paralelno i da to donosi stres i nervozu. Ako natalno imate Veneru u Blizancima, neka lepa ljubavna priča može vrlo lako da počne, čak i sa nekom mlađim osobom. Neke od vas očekuje šoping u Italiji a neke brza vožnja na motoru.

3. i 4.4. Merkur u Ribama u konjunkciji sa Neptunom u Ribama, ponavlja situacije koje su bile aktuelne 23.- 24.3. a započele još  20.2. i konačno ih razrešava. Ako ste tada počinjali neki projekat koji nije išao onako kako ste zamislili i koji je podrazumevao veliku količinu izmena, nerviranja i prepravki kao i nesporazuma u kancelariji, sada bi situacija konačno trebalo da bude mnogo jasnija i da se konflikti razreše. Ako je nekome potrebno da se izvinite uradite to danas kada ćemo svi imati mnogo više saosećanja i razumevanja u komunikaciji sa drugima i  osećati kako je to ,,ići u tuđim cipelama’’.

5.4. Mlad Mesec u Ovnu na 15. stepenu donosi nove početke i brži životni stil. Deluje da se sve ubrzava i da moramo da požurimo da ostvarimo svoje planove, ali nije tako. Saturn u kvadratu sa Suncem i Mesecom donosi granice koje se mogu uočiti bilo u fizičkoj (umor, bol u kostima, pad imuniteta), bilo u emocionalnoj blokadi (raskidi, neslaganje, razilaženje u partnerstvu) kao i sukobima sa starijim članovima porodice i roditeljima, koji su mogući naročito ako ih je bilo tokom početka januara kada smo imali prvo pomračenje ove godine. Sve ono što se tada dešavalo sada bi trebalo da prođe prvi test ka eventualnom razrešavanju. Budite oprezni jer je vladar ovog Mladog Meseca Mars u Blizancima koji nema aspekte, pa tako ni izduvni ventil. Nervoza, glavobolje i zbog onog što ste rekli i zbog onog što niste, mogući su ako vi sami ne budete jasno znali šta je to što u stvari želite. Jasnoća u ciljevima sada donosi snagu, a sve ostalo samo besmisleni gubitak vremena, novca i živaca.

8.4. Merkur u Ribama ima sekstil sa Saturnom u Jarcu pa tako i daje priliku za veći mentalni fokus, koji sa dvomesečnim boravkom Merkura u vodenom znaku i s obzirom na nedavno završen retrogradni period nije baš mogao da se pohvali jasnoćom i koncentracijom. Ovo je dan kada sve bitne poslove možete mnogo produktivnije da završite. Potpisivanje ugovora je moguće, ali je bolje da to ostavite za kraj meseca jer je Merkur još uvek u senci i ,,ne vidi dobro pod vodom’’gubeći se u dubinama emocija.

10.4. Venera u Ribama ima konjunkciju sa Neptunom u Ribama na 17. stepenu pa želi da uroni u okean ljubavi i večno pliva sa svojim voljenim. Ovo je dan za inspiraciju i kreativnost, naročito ako se bavite umetnošću, glumom, slikarstvom, plesom, ali i ako ste samo ,,umetnik u srcu’’. Emocije pretočite u delo koje govori više nego reči. Ovog dana i Jupiter kreće retrogradno sve do druge nedelje avgusta pa tako ovaj period iskoristite da više poradite na životnoj oblasti u kojoj se tranzitni Jupiter nalazi, ako niste do sada videli rezultate rasta i poboljšanja. Svi vi koji imate rođendan u ovom period kada je Jupiter retrogradan biće potrebno da sačekate sa svojim ciljevima, jer ćete praktične rezultate videti tek kada se Jupiter ponovo pokrene (naročito osobe koje imaju rođendan na dane oko početka i kraja retrogradnog ciklusa).

11.4. Merkur u Ribama nakon što nas je tokom prošlog meseca činio konfuznim i sanjivim, u sekstilu sa Plutonom konačno daje šansu da sve ono što se prethodnih nedelja dešavalo razumemo na jednom mnogo dubljem nivou. Ovo je dan kada reči imaju isceljujuće dejstvo, bilo da su izrečene usmeno, napisane u pismu ili pretočene u pesmu. Dozvolite da budete inspirisani jer će upravo količina vaše inspiracije u potpunosti doneti promenu okolnosti koje su vam predstavljale teret. Istog dana Sunce u Ovnu ima kvadrat sa Saturnom u Jarcu pa tako je moguć premor ako smo previše energije trošili na ono što nije naša prava životna suština i svrha, koja sada dolazi kao glas razuma (ali i glavobolja). Neki od vas mogu početi radove u kući kao i reogranizaciju koja traži dosta fizičke energije ipak budite umereni i ne pokušavajte da sve uradite sami i za jedan dan. Sada se mnogo više isplati ćutanje i strpljenje nego svađanje i galama. Višak energije utrošite u teretani.

12.4. Merkur ima kvadrat sa retrogradnim Jupiterom u Strelcu pa pripazite da vaše preveliko oslanjanje na osećaj se ne pokaže kao greška. Lična uverenja sada mogu biti dovedena u pitanje jer ono što se bude dešavalo oko vas ne mora se poklapati sa životnim stavovima koje delite. Često osobe sa natalnim aspektom Merkura i Jupitera energiju za ostvarenje ciljeva potreše samo na priču o tome a ne na ostvarenje, jer se sva energija rasprši u vazduhu. Ne dozvolite da se to i vama desi.

13.4. Venera u Ribama ima sekstil sa Saturnom u Jarcu pa tako i nudi priliku da se lelujave emocije i idealizacija voljene osobe racionalno sagledaju. Ovo je vreme kada se započinju ozbiljne veze koje su zasnovane na iskrenoj i dubokoj ljubavi koja prevazilazi razum i koja drugima može delovati kao nedostižan san. Ipak, neki od vas imaće sreće da ovako nešto žive na javi. Odličan dan za venčanja i veridbe, jer vreme ne umanjuje količinu ljubavi već je sam dodatno učvršćuje i stabilizuje. Takođe, obratite pažnu na stopala i ako ste ovaj deo tela zanemarivali tokom zime, vreme je da zakažete pedikir ili napravite mirišljavu kupku sa negujućim uljima i piling koji će ukloniti grubu kožu.

14.4. Sunce u energičnom Ovnu ima kvadrat sa Plutonom u Jarcu pa tako ne bi bilo mudro da previše insistirate na tome da ste u pravu i da namećete svoje stavove onima koji su vam rukovodioci i direktori. Pripazite da ne reagujete burno samo zato što smatrate da nešto nije fer i jer su vaša lična uverenja u opoziciji sa onim što misle vaše kolege. Sukobi se ovog dana izbegavaju kroz intenzivno bavljenje sportom (naročito trčanje i sve repetativne vežbe koje nam omogućavaju da se u njima izgubimo), ali do njih neće ni doći ako smo u miru sa sobom.

15.4. Venera u Ribama u sekstilu sa Plutonom u Jarcu nas vraća na emocije koje su tokom retrogradnog Merkura u martu bile preopterećene zbunjujućim mislima. Sada srce vodi ka transformaciji tako što se prepušta, ne plaši i zaranja u dubine, neiscrpno nalazeći inspiraciju u ljubavi koja menja čak i nepromenljive delove duše. Nadahnite se mirisima magnolije i jasmina i posvetite se svemu onome nakon čega se osećate regenerisano i lepo. Istog dana Sunce u Ovnu ima trigon sa retro Jupiterom u Strelcu dajući nam neophodnu snagu, optimizam, veru u sebe i samopouzanje da možemo da svojom ličnom voljom i akcijom ostvarimo željene ciljeve i planove. Odličan dan za poslovne poduhvate naročito za Stelčeve ali i Vodolije!

16.4. Venera u Ribama ima kvadrat sa retrogradnim Jupiterom u Strelcu pa tako i rast u vezi ne mora biti proporcionalan emocijama, kao što ni količina emocija ne mora značiti da će veza voditi nećemu više. Budite zadovoljni onim što imate u ovom trenutku i nemojte da zbog nekih pogrešnih stavova kvarite ljubavni odnos koji ima potencijal ako dozvolite da ljubav bude avantura, u kojoj vi i vaš partner jedno drugom svakog dana priređujete iznenađenja ali samo ona koja su sa merom i koja ne opterećuju vaš budžet. Ovaj tranzit može doneti i probleme sa želucem zbog prevelikog unosa hrane koja nam ne odgovora ili stvara alergiju pa konzumirajte više jogurta sa probioticima.

18.4. Merkur ulazi u znak Ovna i najavljuje brze misli, nestrpljenje, žurbu, svađe, egocentričnost u komunikaciji ali i ekspeditivnost i započinjanje novih projekata tokom naredne tri nedelje. Ne zalećite se u odlukama i ne odustajte pre završetka započetog.

19.4. Pun Mesec na 29. stepenu Vage (prošlog meseca smo imali Pun Mesec na 0 Vage pa time započeli jednu novu fazu u životu na temu parternskih odnosa i odnosa sa drugim ljudima, koja sada kulminira). Ovaj stepen je vrlo izazovan i doveden do krajnosti pa ima određeni karmički karakter i uglavnom se povezuje sa emotivnim događajima koji remete našu ravnotežu i koji deluju kao da su došli ni od kuda. Pun Mesec je u kvadratu sa Plutonom pa tako i traži transformaciju koja deluje kao kockanje sa sudbinom ili izbor kojim ćemo nešto sigurno izgubiti. Međutim, Jupiter formira sekstil sa Mesecom, pozivajući nas da budemo mudri ali i da ne zanemarujemo konkretne činjenice jer ćemo inače otići u zavaravanje. Tokom ovog Punom Meseca najzbunjenija će biti naša draga Venera kao vladar Meseca u Vagi, koja se nalazi u Ribama pa je egzaltirana i kojoj nije do rasprava i svađa, već muzike, romatnike i prepuštanja čarima skrivenim u noći.

21.4. Venera ulazi u znak Ovna u kome se baš i ne oseća najbolje, ipak postiže svoje ciljeve i fokusira se na sebe što čini da se oseća srećno i da deluje privlačno drugima. Odlično vreme da krenete u teretanu i fizički se aktivirate.  Lepo vreme iskoristite da budete što više u prirodi kao i da se bavite sportom u parku ili trčite pored reke. Sunce se od danas nalazi u znaku Bika, pa tako donosi težnju da se uspori, da se osećamo sigurno i voljeno ali i da fino jedemo. Ipak, sigurnost i ispunjenje ne treba tražiti u hrani. Odlučite da se hranite zdravije, naučite da kuvate primenjujući sastojke koji su bolja opcija za vas organizam i uživajte u dobrim odlukama.

23.4. Sunce u Biku ima konjunkciju sa Uranom u Biku pa tako i svi oni koji imaju rođendan ovog dana kao i dan pre ili posle, imaju vrlo intenzivan uticaj ove planete tokom cele solarne godine. Ovaj tranzit donosi neočekivane obrte, stres kao i jako želju da se nešto promeni uz još jaču težnju da stvari ostanu iste. Ipak promene su neminovne i što se njima lakše budete prepustili i dozvolili sebi da izađete iz rutine i zone komfora to će vam ovaj tranzit lakše proći. Obratite pažnu na novac i ne donosite nagle odluke za neproverene investicije. Jedite više hrane koja uzemljuje (krompir, luk, cvekla, i sve ono što raste u zemlji).

24.4. Pluton je retrogradan sve do oktobra pa tako vraća na stare situacije koje niste još uvek preradili i koje mogu unositi pritisak u svakodnevicu. Sve ono što je bilo spremno da se menja sada se stavlja na stand by uz prilku da se dobro razmisli šta je ustvari potrebno da promenimo u sebi pa da se sve drugo oko nas takođe izbalansira ili dođe na svoje mesto. Pluton budi naša sećanja na pretke (i one koje smo poznavali i one koje nismo) kao i nasleđenu karmu, ali nam uvek i jasno stavlja do znanja da je odgovornost uvek u našim rukama. Razmislite da li neke ciljeve ne možete da ostvarite baš zato što nikad nisu ni bili vaši ciljevi i deo vaše životne lekcije, već samo stare neostvarene želje nekog vašeg pretka čiju ste karmu i fizički i energetski nasledili.

27.4. Mars u Blizancima u kvadratu sa Neptunom u Ribama traži oprez u svim poslovnim aktivnostima, naročito onim koje se bave činjenicama i njihovim saopštavanjem u javnost i u fizičkim poslovima u kojima može doći do povrede zgloba ruke ili prsta. Obratite pažnju i na to da li baš postoji potreba da svoja uverenja žustro namećete drugima, koji ne veruju ili čak i sumnjaju da je ono što vi govorite istina. Budite veoma oprezni u saobraćaju, naročito noću. Ovih dana se klonite tračeva jer bi se mogli pokazati pogubnim za vaš organizam koji neće moći to da svari niti ćete lako moći iz toga da se ispetljate. Uposlite ruke tako da umirite um.

29.4. Saturn je od danas retrogradan sve do sredine septembra pa tako i unosi pritisak i neraspoloženje u živote Ovnova, Jarčeva, Vaga i Rakova, jasno im ukazujući na lične granice koju se u poslovinoj sferi, emotivnim odnosima, porodičnom životu i ostalim aktivnostima previše prekoračili. Ne donosite odluke u afektu i koncentrišite se na svoju dnevnu rutinu i obaveze. Saturn traži da ispoštujemo ono što smo obećali i sebi i drugima i da upravo radeći ono što podržava te dogovore i obećanja idemo ka većem poverenju u sebe i svoje sposobnosti kao i ostvarenju životnih ciljeva.

Želim vam da uživate u aprilskim planetarnim čarolijama i da u svakom trenutku uz pomoć astrologije pronađete način da budete srećniji, zdraviji i bolji nego prethodnog dana!

By |2019-04-16T09:14:27+00:00mart 30th, 2019|Astrologija|

About the Author:

astrologer and certified reconnective healing practitioner -for scheduling sessions write to astrodetoks@yahoo.com It is strictly forbidden to take contents from this website without my personal consent.