2023. GODIŠNJA ANALIZA Ima neka tajna veza…

Maja Lazić
19 decembra, 2022

2023. GODIŠNJA ANALIZA Ima neka tajna veza…

2023. GODIŠNJA ANALIZA

Kakav će biti vaš život ? Kakva će biti 2023. godina? Mnogi od vas će biti iznenađeni, ali na to pitanje odgovor ne daju tranzitne planete. To pitanje biva odgovoreno prema tome kakav je vaš odnos prema energiji zodijaka i natalnoj karti u svakom momentu vašeg života. Ako želite da 2023. maksimalno iskoristite, biće neophodna spremnost da isključite postojeći autopilot i uzmete život u svoje ruke.

Kako je unutra uvek će biti vidljivo spolja, pa je stabilnost, mir i tišina put kojim će biti potrebno krenuti. Visoka frekvencija energije traži zdravo telo kao provodnik. Mnogi od vas će sve više početi da razmišljaju šta stvaraju neprekidnom akcijom i uzburkanim emocijama. Još jedno od pitanja biće sa čime želimo da budemo povezani i kako da to ostvarimo na prakičnom nivou.

Vi ste već 2023. energetski nesvesno programirali, u nekim ranijim godinama života. Možda i u nekom drugom životu. Svakako 2023. pruža šansu da sve te ugovore Duše koji vas koče raskinete. Put do toga biće osvetljen zvezdama i samo treba da budete dovoljno budni, da širom otvorite čula i duboko dišete. Svaki početak započinje udahom-olakšanja, sreće i radosti!

Kosmička atmosfera do proleća

Jupiter na 1. stepenu 1.1. u znaku Ovna gde ostaje sve do 16. 5. donosi potrebu za asertivnom inicijacijom. Sve ono što tokom 2022. niste uspeli da pokrenete, za šta vam je ponestalo strpljenja i motivacije sada dobija drugu šansu. Osobe sa podznakom i planetama u Ovnu dobijaju priliku da pokažu ko su i koliko su jaki!

Pun Mesec u Raku na 16. stepenu 6.1. vreme je fokusa na porodicu i nasleđene stavove od roditelja, deda i baba. Moguće čak i više generacija unazad. Mars je retrogradan u znaku Blizanaca do 12. 1. i direktno kretanje započinje sa 8. stepena. To će pogotovo biti bitno za sve vas rođene sa promenljivim planetama na ovom stepenu.

Kašalj, energetska knegla u predelu grla i problemi sa disanjem signaliziraju da ne uspevamo da iskomuniciramo svoju istinu. U prethodnim mesecima postali smo svesniji da reči mogu da budu mač koji i onoga ko ih izgovara povređuje. Tok svesti se menja i odgovori pristižu naročito ako ste podznak Blizanac ili imate planete u ovom znaku.

Naglašene teme su asertivna komunikacija, svesno slušanje sagovornika, postavljanje pitanja i spremnost na saradnju. Postoji veza sa retrogradnom Venerom tokom proleća 2020. Ovo što tada nismo mogli, sad imamo priliku da ostvarimo ako je problem saniran! Za mnoge od vas javiće se pitanje da li takvu ljubav stvarno još uvek želite. Moguće da je prošao čarolija i da je prikladnije da se povežete sa svojim srcem koji će vas brže odvesti na željenu životnu destinaciju od silnog analiziranja i mozganja.

Promena planova i neočekivani obrti

Merkur je retrogradan u znaku Jarca do 18.1. Direktno kretanje započinje sa 8. stepena. Naglašene teme su odgovornost, dugoročno planiranje i postizanje ciljeva. Podznak Jarac i oni sa planetama u ovom znaku jasno vide životne prioritete. Sada mogu nešto konkretno i da urade po tom pitanju.

Kako smo krajem 2021. i početkom 2022. imali tranzit retrogradne Venere u Jarcu, dobro je napraviti paralelu. Osvestite koliko vas emotivna situacija podržava da bi ostvarili ciljeve. Šta je vaša prava motivacija i čija je odgovornost?

Uran je retrogradan u znaku Bika do 22.1. i direktno kretanje započinje sa 14. stepena. Naglašene teme su oslobađanje od nepodržavajućih navika i fleksibilnost prilikom usvajanja novog osvešćenijeg načina žiovta. Uran će tokom proleća konačno raskrstiti sa stegom prošlosti koja je naročito pritiskala tokom oktobra 2022.

Venera konjunkcija Saturn na 24. stepenu Vodolije 23. 1. ne dešava se prvi put. Tako nešto smo već imali 29.3.22. na 21. stepenu. I sada ljubav prolazi kroz ispit. Samo autentične emocije uspevaju da održe dugotrajnost i stabilnost odnosa. Vodolije uče šta znači zaista voleti sebe. Škorpije dobijaju priliku da svoju prošlost vide na inovativan način koji traži fleksibilnost.

Novi horizonti

Mlad Mesec u Vodoliji na 1. stepenu 21.1. nagoveštava novi početak i drugačiju upotrebu društvenih mreža, interneta i komunikacije sa svetom. Pun Mesec u Lavu na 16. stepenu 5. 2. vreme je kulminacije i slušanja mudrosti srca. Nju možemo čuti samo kada zaboravimo na strah.

Merkur i Pluton sreću se u konjunkciji na 29. stepenu Jarca 11.2. ukazujući na važnu temu kojom ćemo se baviti sve do početka proleća. Psihička stabilnost može biti uzdrmana ako nema oslonca i kada smo previše opterećeni problemima za koje nismo dugo preuzeli odgovornost. Telo može pokazati teret i bol, a psiha traži meditaciju i tišinu. Sada je vreme da napravite plan da bi materijalizovali viziju.

Mlad Mesec na 1. stepenu Riba 20.2. donosi priliku da sanjamo velike snove. Baš one snove koje je Jupiter u Ribama vizionarski doneo u naše živote u prvim danima 2022. Oni sa podznakom u ovom znaku ili planetama u Ribama mogu ostvariti jednu davnu želju od koje su skoro odustali.

Prolećna apokalipsa

Ključne planete menjaju znak tokom marta, pa se tako drastično menja kvalitet energije na globalnom nivou. Proleće donosi injekciju radosti i ubrzane energije, ali i šok ako smo dugo bili ograničeni sopstvenim nepodržavajućim uverenjima i ponašanjem. Za mnoge će to biti previše ako nisu napravili promene u svom životu. Za neke će biti baš odgovarajuća mera. Sve određuje svest. Promena ne mora biti teška.

Pun Mesec u Devici 7.3. na 16. stepeni predstavlja uvertiru za Saturnov prelazak u znak Riba gde ostaje do početka 2026. Saturn donosi vizionarsku energiju koja treba da se uloži u konkretan cilj da bi popločili putanju do svojih snova.

Sve što je Neptun u Ribama ustalasao sada biva podržano većim integritom. Puno toga što nije bilo iskreno i vredno biva uništeno. Promene se mogu ticati spiritualnosti, metafizičkog, religije i vere. Sve veći broj ljudi ostvara se za upliv talasa isceljujućih frekvencija pa energetske tehnike postaju sastavni deo dnevne rutine za mnoge od vas.

Osobe sa Mesecom u Ribama u tom periodu prolaze kulminaciju Sade Sati dok oni sa Saturnom u Ribama prolaze Saturnov povratak. Duša uvek komunicira sa nama čineći to preko emocija radosti. Kada je ne slušamo ona komunicira tugom. Potrebno je pustiti tugu da ode u kosmički okean i napraviti novu strukturu koja pruža veću podršku. Šta ste spremni da otpustite, otplačete i transcendentirate?

Odgovornost i ubrzanje

Merkur konjunkcija Saturn 2.3. na 29. stepenu Vodolije je slična konjunkciji koja se dogodila 2.3.22. Inovativni načini rešavanja hroničnih problema, neočekivana i eksperimentalna rešenja su u fokusu. Inspiracija može da postoji samo ako postoji struktura.

Narednog dana Venera u konjunkciji sa Jupiterom na 12. stepenu Ovna donosi ekspanziju novih ljubavnih početaka, emotivno ubrzanje i pojačanu strast. Od 15.-17. 3. Mars u Blizancima u kvadratu sa Neptunom aktivira priče inicirane u poslednjih desetak dana oktobra i prve nedelje novembra 2022.

Sada se konačno pojavljuje prilika da akcije zasnujemo na realističnom delanju. To je moguće jedino ako smo potpuno iskreni u komunikaciji. Ipak, kada se moćne planete ,,sele’’ u drugi znak ne treba srljati.

Mlad Mesec u Ovnu na nula stepeni 21.3. govori o progresivnom iskoraku iz ustaljenog i asertivnom delovanju koje nikog ne ostavlja ravnodušnim, Ipak, ova borbena energije u sebi može sadržati i surovost, bes i egocentrizam. Nestrpljenje je veliko!

Nova era

Pluton u Vodoliji od 23.3. donosi kvantni skok svesti i moć kojoj čovečanstvo može da pristupi ako se ujedini. Promena života već se desila tokom konjunkcije Jupitera i Saturna u Vodoliji krajem 2020. i sada nova tehnološka dostignuća postaju fokus.

Ovo je duboka promena energetske infrastrukture sa potrebom da pogledamo šta se akumuliramo tokom poslednjih 15 godina da bi mogli da imamo život kakav nam odgovara. Vodolije čeka apsolutna transformacija karaktera u narednih dvadeset godina.

Mars ulazi u znak Raka 25.3. do 20.5. gde će tema pokretanja novih projekata i iniciranja biti zasnovana na osećanjima. Kako je Mars u padu treba biti oprezan da li reagujemo iz (ne)moći. Asertivnost može postojati samo ako smo emotivno jasni, ako smo spremni da oprostimo i kada smo nežni prema drugima. Neka nežnost motiviše vaše delovanje, pogotovo ako se tiče porodice.

Merkur u znaku Ovna formira konjunkciju sa Jupiterom na 18. stepenu 28.3. naglašavajući poslovnu inicijativu i asertivnost. Poslednjeg dana marta Venera u Biku je u konjunkciji sa Uranom na 16. stepenu koji je povezan sa pomračenjem u novembru 2022.

Aprilske šeme

Pun Mesec u znaku Vage na 16. stepeni 6. 4. donosi temu ravnoteže i svesti o tome gde u partnerskim odnosima i sopstvenim željama preterujemo a tiče se dešavanja tokom treće nedelje marta.

Merkur je retrogradan od 21.4.-15.5. u znaku Bika i naglašava teme koje je aktivirao Uran tokom jeseni. Posebno je korisno potruditi se da se tvrdoglavo i zatvoreno komuniciranje izbegava. Mudro je otvoriti za neobično, drugačije i nesvakidašnje rešenje problema. Merkur iz senke izlazi početkom juna.

Prva dva pomračenja pod vladarstvom su planete Mars i Pluton. Solarno pomračenje na karmičkom 29. stepenu Ovna 20. 4. biće povezano sa promenama koje je inicirao ulazak Plutona u znak Vodolije. Međutim, Pluton je retrogradan u od 1.5. Šta smo to važno prevideli?

Venera u Blizancima formira kvadrat sa Neptunom u Ribama na 26. stepenu 4.5. ponovo nas vraćajući na stare priče i neiskrene razgovore koji su tinjali tokom dugog perioda borakva Marsa u Blizancima. Dan kasnije Lunarno pomračenje na 14. stepeni Škorpije zaokružuje dešavanja koja su obeležila pomračenja na osi čvorova Bik/Škorpija. Ono što nismo pustili samo je otišlo!

Vreme za obilje!

Jupiter u znaku Bika od 16.5. ostaje tu i tokom prve polovine 2024. Jupiter se u ovom znaku povezuje sa materijalnim blagostanjem, napretkom, sticanjem i osiguravanjem stečenog. Pitanja koliko nam ono što imamo služi i koliko nas podržava su ključna. Fokus je na napretku koji daje osaćaj stabilnosti. Telo uvek zna- ključni je postulat za rad sa ovom energijom!

Od 16.-21.5. Jupiter u Biku u kvadratu sa Plutonom ukazuje da je ekspanzija moguća samo ako osvestimo navike i kvalitet energije sa kojim poduzimamo akcije koje treba da daju veliki prinos.

Mlad Mesec u Biku 28. stepenu 19.5. u sekstilu sa Neptunom u Ribama nagoveštava da je materijalne snove moguće ostvariti kada smo voljni da strpljivo i predano ulažemo u cilj. Vrednost dolazi iz osećanja u srcu a ne iz materijalističkih normi.

Mars u Lavu u kvadratu sa Jupiterom u Biku i u opoziciji sa Plutonom 21.5. je vreme krize kada se fiksni T kvadrat pokreće zarad neke velike promene na nivou zarade, vrednosti i slobode. Pritisak i frustracija rastu.

Izaberite cilj!

Pun Mesec u Strelcu na 13. stepenu 4.6. biva udružen sa entuzijastičnim optimizmom Marsa u Lavu koji mora da sluša mudrost Jupitera u Biku i Saturna u Ribama. Neki ciljevi su i dalje previsoki. Kvalitet energije nije na adekvatnom nivou da bi izrodio postojani uspeh.

Pluton ulazi u znak Jarca 11.6. Promene koje energija Vodolije donosi izgleda da ponovo naizlaze na otpor tradicije i da je potrebno vreme za prilagođavanje. Na kraju, jedino kada se oba povežu mogu da nas podrže i da pruže moć. Teme aktivirane tokom retrogradnog perioda mogu se ponoviti početkom 2024.

Zatim nas očekuje 5.6. Merkur konjunkcija sa Uranom u Biku na 20. stepenu. Ovo su novi vidovi komunkacije, napredak u telefoniji i prenošenju poruka. Venera u znaku Lava od 5.6.-9.10. naglašava teme vernosti, poverenja, emotivne sreće i ispunjenja ljubavnih želja. Venera u Lavu u opoziciji sa Plutonom u Vodoliji 6.6. miriše na dramatičan zemljotres u ljubavnom životu i karmičke ljubavi koje i dalje preživljavaju. Tranzit Venere je ove godine dug i kuća u znaku Lava će proživeti dramatičnu katarzu.

Saturn je retrogradan u znaku Ribe od 17.6. sa 7. stepena. Naglašene teme su podržavajuća spiritualnost, odgovorno opraštanje, isceljenje arhetipa žrtve. Mlad Mesec u Blizancima 18.6. dešava se na 26. stepenu koji je Mars u Blizancima konačno prešao 18.-19. 3. Od 19.-23.6. Saturn u Ribama formira sekstil sa Jupiterom u Biku obećavajući nova pravila i vrednosti.

Nikad ne reci nikad!

Mars u Lavu formira kvadrat sa Uranom u Biku na 21. stepenu 26.-.27. 6. ukazujući na slom vrednosti. Primetna je tenzija u rešavanju konflikta koji koren imaju u egu i uverenjima koja nam više ne služe. Neptun je retrogradan od poslednjeg dana juna u znaku Riba. Naglašena tema je i dalje isceljenje, otpuštanje i oproštaj.

Venera u Lavu kvadrira Uran u Biku 2.7. na 21. stepenu. Zatim se to ponavlja 10.8. na 20. stepenu tokom njenog retrogradnog kretanja i 29.-30 .9. na 22. stepenu. Ako imate planete u fiksnim znacima na ovim stepenima bitna ljubavna pitanja mogu na neočekivani način da se reše ili krenu u neplaniranom smeru.

Pun Mesec u Jarcu na 11. stepeni 3.7. predstavlja naprednu energiju rada, organizacije i progresa podržan trigonom sa Jupiterom u Biku i Marsom u Devici. Veliki zemljani trigon je vreme za kulminaciju onoga u šta smo ulagali energiju tokom 2019. godine.

Mlad Mesec u Raku 17.7. sa 24. stepena uz opoziciju sa Plutonom u Jarcu fokus stavlja na emotivni život i neophodne duboke promene u porodici. Čvorovi se premeštaju u znak Ovna/Vage istog dana. Asertivnost u odnosima i održavanje ravnoteže je prilika za učenje partnerskih lekcija.

Ljubav u senci

Opozicija Saturna u Ribama sa Marsom u Devici 21.7. na 6. stepenu ukazuje da se detelji propušteni i da je čitava vizija stopirana. Ovo je vreme kada nismo sigurni u koji poduhvat treba uložiti. Deluje da je puno toga van naše kontrole.

Venera je retrogradna u znaku Lava od 23.7.-4.9. Retrogadno kretanje započinje sa 28. stepena a završava na 12. stepenu. Ovde su pogotovo naglašene teme koje su bile aktivirane kretanjem Saturna i Urana i njihovim kvadratom tokom 2020/2022.

Odluke vezane za ljubavne veze koje će ući u brak ili dramatično biti prekinute razreševaće se tokom leta. Odnos sa bračnim partnerom, egoistične ljubavne želje i trošenje novca mogu biti problem koji isplivava zbog nedostatka poštovanja.

Merkur u konjunkcija sa retrogradnom Venerom na 28. stepenu 28.7. je pokušaj razgovora o bivšoj ljubavi i važnim odlukama u odnosu. Međutim, ovi razgovori lako mogu da eskaliraju i budu vrlo dramatični.

Svetla se pale!

Pun Mesec u Vodoliji 1.8. na 9. stepenu predstavlja tačku kulminacije za veze započete sredinom juna i ljubavne odluke donešene sredinom jula. Kako ostati u vezi, a i dalje biti slobodan? Idućeg dana Merkur u Devici formira opoziciju sa Saturnom na 5. stepenu. Ukazuje na konflikte o tome koji problem i kako treba rešiti. Um prebukiran detaljima gubi iz vida širu sliku.

Mlad Mesec u Lavu 16.8. na 23. stepenu donosi novu šansu za početak ljubavima koje su početkom meseca bile na klimavim nogama. Treba usporiti i ne donositi bitne odluke. Srce i dalje nije sigurno šta želi sećajući se ljubavi iz prošlosti koje su ostavile veliki trag.

Merkur je ponovo retrogradan u znaku Device na 21. stepena od 23.8.- 15.9. Kreće direktno sa 8. stepena. Iz senke izlazi poslednjeg dana meseca. Pitanja koja se tiču rada, obaveza, zdravlja i služenja su u fokusu. Da li je posao ono što nas čini zdravim ili nas razboljeva? O ovoj temi će mnogi razmišljati i tražiti načine kako da budu efikasniji u poslu i svakodnevnom životu.

Mars u Devici je u opoziciji sa Neptunom 22.-23.8. na 23. stepenu i zbunjenost se pojačava. Deluje kao da se neka sila nadvila nad nama. Pravimo greške i gubimo dragoceno vreme. Sve ovo je pokazatelj da nismo dobro odredili prioritete. Zanemarujemo kvalitet naše energije koju muči briga verovatno u vezi sa zdravljem i planovima za budućnost. Potrebno je koncentrisati se na ovde i sada.

Kuda krenuti?

Uran je retrogradan od 28.8. do kraja januara 2024. godine. Retrogradno kretanje započinje sa 23. stepena i može biti povezan sa odlukom koja je doneta tokom početka godine. Uran naglašava teme otpora, oslobađanja i autentičnosti. Većina ljudi ga tokom retrogradnog kretanja doživljava kao rasejanost i povišen stres.

Pun Mesec u Ribama na 7. stepenu 31.8. je vreme za maštanje i vizionarsku perspektivu za velike ciljeve i planove iz juna. Jupiter u Biku je retrogradan od 4.9. sve do poslednjeg dana godine. Jupiter kreće retrogradno sa 15. stepena Bika, tačke na kojoj smo imali retrogradni Merkur tokom proleća. To je sve povezano sa ovim tranzitom. Naglašena tema je plodnost, materijalizacija i kvalitet umesto kvantiteta.

Mlad Mesec u Devici 15.9. na 21. stepenu sa koga je Merkur krenuo retrogradno nas ponovo vraća u prošlost i odluke u poslednjim danima avgusta. Pun Mesec u Ovnu na 6. stepenu 29.9. nema izražene aspekte. Treba se fokusirati na sebe i razmisliti o pravcu kojim želimo da krenemo. To nije vreme za akciju ako očekujemo saradnju sa drugima.

Mars u Vagi 8.-9.10. u kvadratu sa Plutonom vreme je uzdrmane tenzije i dubokih strahova koji nas čine neodlučnim. Nemamo osećaj kontrole niti moć odlučivanja. Pluton u Jarcu kreće direktno narednog dana sa 27. stepena na kome će se zadržati do kraja meseca. Napredak je spor, ali samo ako i dalje vagamo.

Ljubav ne sme da boli

Venera u Devici u opoziciji sa Saturnom 11.10. nekima od vas može doneti izbirljivost u ljubav, sumnju i nepoverenje u partnera. Veze mogu pući zbog jedne pogrešne reči ili dela. Prave ljubavi će znati kako da naprave korak ka sreći, a ne dublje u očajanje i tugu. Nekim vezama je došao kraj jer je to jedino zdravo za obe strane.

Druga dva pomračenja u ovoj godini su pod vladarstvom Venere pa će se mir u odnosima staviti kao prioriet. Međutim, 14.10. solarno pomračenje na 21. stepenu Vage biće još jedan test za mnoge veze i brakove.

Merkur u Vagi kvadrira Pluton na 28. stepenu 21.10. Odluke moraju da se donesu ako želimo da spasemo odnos ili sebe. Ipak, problem se krije u prošlosti i sukobu koji nismo prebrodili, a koji može imati korena u porodici i vaspitanju.

Lunarno pomračenje na 28.10. na 5. stepenu Bika zaokružuje priču pomračenja na osi Bik/Škorpija. Ovo donosi lekciju o ljubavi koje su dovoljno jake i kvalitetne da pobede pritisak svakodnevice. Kvalitetne stvari nikad ne gube vrednost.

Ljubavi iz snova

Jesenje ljubavi obojene su snovima 4.11. kada Venera u Devici formira opoziciju sa Neptunom u Ribama na 25. stepenu. Neke ljubavi dobijaju razvodnjeni ukus. Baš taj čarobni san može nam pomoći da osvestimo da li ljubav na javi ima neophodne sastojke za sreću. Saturn kreće direktno istog dana sa nultog stepena Riba postećajući nas da li smo naučili lekcije iz životne škole tokom početka marta ove godine.

Narednog dana Merkur u Škorpiji formira opoziciju sa Uranom u Biku na 21. stepenu. Fatalistički pristup je u zaoštrenom konfliktu sa praktičnim i merljivim činjenicama. Deluje da neka od naših stavova više ne piju vodu i da je potrebno mnogo fleksibilnije razmišljanje.

Zatim 12.-13.11. Mars u Škorpiji formira opoziciju sa Uranom ponovo na 21. stepenu. Neke reči sada nailaze na uragan reakcija. Oprez je potreban! Sve zavisi od toga šta smo rekli kada je Merkur formirao ovaj aspekt. Od toga će zavisiti i dalji tok akcije. Strpljen spašen!

Mlad Mesec u Škorpiji na 20. stepena 13.11. i dalje sa naglašenom opozicijom sa Uranom. Ovo je vreme da se krene od nule ako su planovi propali, ali da se prvo otpusti potrebe za kontrolom koja dolazi iz straha.

Gde se krije nada?

Pun Mesec u Blizancimana 4. stepenu 27.11. uz Mars u znaku Strelca u kvadratu sa Saturnom u Ribama postavlja pitanja iskrene komunikacije. Potrebno je jako dobro strateški osmisliti šta želimo da postignemo da se sve ne bi isključivo svelo na priče bez kraja i konca koje su samo obećanja bez ostvarenja.

Neptun kreće direktno 6.12. sa 24. stepena Riba pa se veo magle podiže i raščišćava. Nakon toga 10.12. Venera u Škorpiji formira opoziciju sa Jupiterom u Biku gladna ljubavi, strasti i nezasite moći koju joj seksualnost i zavođenje pružaju.

Mlad Mesec u Strelcu na 20. stepenu 12.12. naglašava postavljanje novih ciljeva za narednu godinu. Oni sada mnogo više odgovaraju autentičnoj istini i putu kojim smo krenuli. Merkur je retrogradan u znaku Jarca od narednog dana sa osmog stepena do početka 2024. godine.  Na taj način smo ušli i u ovu godinu jer puno toga se i dalje vrti u krug.

Put se nastavlja…

Deluje da se priče iz 2023. ipak zadržavaju u 2024. i pojedine lekcije se uče malo duže… Na kraju, 21.12. Venera u Škorpiji formira opoziciju sa Uranom na 19. stepenu. Zaista neke veze dolaze do krajnje tačke, gde će odlučiti da ostaju zajedno ili zauvek biraju različite puteve.

Godinu završavamo sa Punim Mesecom u  Raku 27.12. na 4. stepenu koji u fokus stavlja dom, roditelje i stare vrednosti. Ovo je vreme kada se treba setiti dragih ljudi, onih koji su ti i onih koji više nisu sa nama.

Želim da vam sa kakvim god izazovima da započinjete 2023. Nova godina donese snagu, moć i veru u sebe. Setite se da ste rođeni da uspešno prođete i kroz teške životne trenutke i da su oni tu uvek da vas ojačaju i u vama probude veru u sebe.

U momentima kada se javi tuga ili strah, dozvolite da emocije izađu, pustite ih da kao voz odu svojim putem. A vi se ukrcajte u neki adekvatniji mentalni voz gde afirmišete svoje ciljeve i gradite svoj život sa optimizmom. Želim vam srećnu 2023. godinu!

Povezani članci

NISTE U ELEMENTU? ELEMENT KOJI NEDOSTAJE

U ovom tekstu ću objasniti šta znači kada nemate planete u jednom elementu ili ako ih imate previše. Prvo da se odmah razumemo. Vašoj natalnoj karti ništa ne fali. Ona je savršena i baš takva kakva treba da bude. Sve u njoj je tu da bi naučili lekcije koje su neophodne.

Pročitaj više

RETROGRADNA VENERA U LAVU

Retrogradna Venera u Lavu od 23.7.-4.9.2023.  postavlja pitanje šta to ne funkcioniše u natalnoj kući gde se nalazi ovaj znak. Zbog koje osobe se odričete svoje moći? Kako se ponašate da bi vas više voleli? OMG, a zašto ne možete biti voljeni tako da autentično živite svoje JA? Za neke od vas u dugim vezama i brakovima ovo može biti povazano sa pomračenjem u avgustu 2017. godine na 28. stepenu Lava jer sa ovog stepena Venera kreće retrogradno.

Pročitaj više

SUNCE posao vašeg života

Istina je da vaše natalno Sunce želi da se izrazi, da oseća da njegovo postojanje ima svrhu i da kreira nešto vidljivo. Istina je i da je posao vašeg života vaš identitet i njegovo stvaranje. Energetski zdravo natalno Sunce je otvoreno za ekspanziju, raduje se i ima visok nivo vitalnosti. Takođe, odlikuje ga snažan ego, samopouzdanje, moć da se suoči sa izazovima, jasnoća i upornost. Zdravo natalno Sunce je snažno, hrabro i disciplinovano jer je svesno da se svaki dan [...]

Pročitaj više