USLUGE

KONSULTACIJE2022-06-22T06:38:29+00:00

Sve online video konsultacije uključuju snimak!

 • Klasična analiza natalne karte 1h

 • Astro-psihološka analiza natalne karte sa tranzitima 1,5h

 • Karmička sinastrijska analiza 1,5h

 • Tranzitna konsultacija nakon natalne analize 1h

 • Godišnja solarna konsultacija nakon natalne analize 1h

Konsultacije i termini:

Konsultaciju je moguće zakazati putem Viber poruke ili emailom. Nisam u mogućnosti da dajem odgovore na pojedinačna pitanja u porukama/emailovima i da odgovaram na pozive van zakazanog termina. Sve odgovore možete dobiti isključivo u toku unapred zakazane konsultacije. Konsultaciju možete rezervisati i kao rođendanski poklon za nekog. Konsultacije su na srpskom i engleskom jeziku.

Termini se zakazuju unapred. Trudim se da čekanje na termin ne bude duže od 10-14 dana. Kod razlike u vremenskoj zoni period čekanja može biti duži. Termini su radnim danima od 10-18h i ponekad subotom. Na emailove, poruke i komentare na YT-u odgovaram u roku od 48h. Hvala na razumevanju.

Sve online video konsultacije se obavljaju putem Skypa. Klijenti koji nemaju instaliran Skype, dobijaju emailom na dan konsultacije jednokratni 24h link. Snimak im se u tom slučaju šalje na email po završetku konsultacije. Snimak je dostupan na Google Drive-u/Skypu mesec dana. Potrebno je da ga u tom roku sačuvate.

Svaki zakazani termin je vremenski ograničen. Molim vas da budete na vreme spremni da počnemo. Pomeranje termina za prvi slobodan termin moguće je minimum dva radna dana pre konsultacije. Ako i kata ne možete da prisustvujete, biće vam poslat snimak analize. Video snimak u trajanju od 45 minuta uz mogućnost postavljanja tri pitanja vam se šalje emailom do kraja meseca u kome je konsultacija zakazana.

Poverljivost podataka:

Sve informacije su poverljive i neće biti date trećem licu. Vaši natalni podaci se čuvaju da bi ubrzali kasnije konsultacije i u svrhu obavljanja astroloških istraživanja. Podaci partnera u slučaju da nije dato njegovo puno ime i prezime se ne čuvaju.

Informacije na sajtu nisu zamena za pregled i lekarsku dijagnozu. Za sve zdravstvene tegobe potrebno je da se konsultujete sa svojim izabranim lekarom ili medicinskim stručnjakom. Za pitanja pravne i finansijske prirode potrebno je da se obratite odgovarajućem stručnjaku.

Ograničenje od odgovornosti:

Klijent preuzima 100% odgovornost za sebe i samostalno donosi odluke. Astrodetoks nije odgovoran ni za kakvu direktnu, indirektnu, slučajnu ili posledničnu štetu koja je nastala korišćenjem dobijenih informacija. Komentari, pohvale kao i zahvalnice nakon konsultacija mogu biti objavljeni anonimno na sajtu u ,,Preporukama“.

Analize:

Analiza obuhvata izradu natalne karte i dodatnih astroloških karata, višečasovnu pripremu i proučavanje. Analiza je bazirana na višegodišnjem učenju, iskustvu i veštinama stečenim na mnogobrojnim usavršavanjima i seminarima. Astrologija je živa i uvek promenljiva. Astrodetoks podstiče bolje razumevanje natalnih planeta i učenje saradnje sa njima.

Par minuta odstupanja od tačnog vremena rođenja može pomeriti tranzite za godinu dana. Ako niste potpuno sigurni u vreme rođenja tranzitima pristupite sa zadrškom. Fokus se tada stavlja na natalnu analizu i psihologiju ličnosti, a rektifikacija se radi kada je moguća.

Hvala svima sa kojima se moj životni put ukrstio, jer su me naučili kolika je neizmerna vrednost poznavanja astrološke discipline u 21. veku!

ASTRODETOKS je dizajniran da:

• pomogne da ,,uronite u astrologiju’’ i otkrijete sebe
• vas potseti na vaše prave vrednosti i instinske kvalitete
• prenese poruke Univerzuma u cilju isceljenja energije natalnih planeta
• objasni bitne tranzite za svesno aktiviranje natalne karte

Konsultacije sa mnom će vam pomoći da:

 • poboljšate i kreirate svoj život a prošlost ostavite iza sebe
 • duboko istražite simbole u svojoj natalnoj karti
 • ostvarite ličnu slobodu i rešite izazove 

Moj pristup astrologiji

ASTRODETOKS je fokusiran na primenu astrologije kao sredstva za lični rast. Učenja počivaju na velikom iskustvu, energetskim tehnikama, astropsihologiji i evolutivnoj astrologiji. Moj zadatak je da vam pomognem da razumevanjem svoje natalne karte ostvarite svoje snove. Astrodetoks je namenjen svima koje su spremni da rastu i hrabro žive svoju energiju. Vreme sa mnom će vam otvoriti um da bi videli koliko zabavna i korisna astrologija može da bude.

REZERVIŠITE TERMIN

Ova konsultacija je za vas ako želite da:

 • naučite više o svojoj natalnoj karti i mogućnostima koje pruža
 • razumete natalne aspekte i položaje planeta i kako da ih koristite sa svrhom
 • upoznate sebe bolje i sledite plan svoje Duše
1h online video konsultacija sa snimkom 
Konsultacija obuhvata samo analizu natalne karte. Nakon ove konsultacije možete zakazati ostale usluge kako bi nastavili da istražujete svoju natalnu kartu kroz tranzite i solar ili sinastriju.

Ova konsultacija je za vas ako želite da:

 • razumete tranzite koji aktiviraju vašu natalnu kartu i ojačate sebe
 • transformišete svoj život i uspešno prebrodite teške periode
 • doživite buđenje svoje natalne karte i naučite kako da budete najbolja verzija sebe

1,5h online video konsultacija uključuje snimak

Konsultacija obuhvata analizu natalne karte, tranzita, progresija, direkcija i aktuelnog solara. Moji klijenti plaču, smeju se sa mnom i prolaze kroz ,,aha“ trenutke. Ova konsultacija je inicijacija u nove pobede. Sve druge usluge možete zakazati naknadno u cilju daljeg nastavka istraživanja natalne karte i svoje energije.

Ova konsultacija je za vas ako želite da:

 • razumete dinamiku u vezi i rešite probleme
 • iscelite izazove koji se pojavljuju u karmičkoj vezi
 • naučite kako da se otvorite za više ljubavi u svom životu

1,5h online video konsultacija uključuje snimak

*Konsultacija obuhvata analizu natalne karte, sinatriju i kompozit uz tranzite i aktuelni solar. Neophodno je tačno vreme rođenja, datum i mesto rođenja za obe osobe.

Ova konsultacija je za vas ako želite da:

 • saznate više o temama koje vas interesuju
 • prebrodite izazove kroz koje prolazite
 • naučite više o svojim aktuelnim tranzitima

1h online video konsultacija uključuje snimak

Konsulacija je dalji vid rada na natalnoj karti kroz tranzite. Moj cilj je da vam pomognem da pronađete unutrašnju snagu na put ka autentičnom ispoljavanju ličnosti i vaše prave prirode. Konsultacije su bitna asistencija kada prolazite kroz tranzite: Saturnov povratak, Sade Sati ili tranzite Saturna, Urana, Neptuna i Plutona na natalno Sunce/Mesec/Veneru, podznak i karmičke čvorove. Konsultacija je namenjena isključivo klijentima koji su sa mnom radili analizu natalne karte.

Ova konsultacija je za vas ako želite da:

 • otkrijete na koji način možete da iskoristite energiju solarne karte za lični rast
 • rešite neki problem i promenite život
 • pustite prošlost i rastete
1h online video konsultacija uključuje snimak

Ova konsultacija je samo za klijente koji su sa mnom prošli analizu natalne karte. Fokus je na solarnoj karti i tranzitima.

error: Content is protected !!