USLUGE

KONSULTACIJE2022-01-18T07:19:23+00:00

Ako zakazujete prvu astrološku konsultaciju:

  1. Klasična analiza natalne karte 1h
  2. Astro-psihološka analiza natalne karte sa tranzitima 1,5h
  3. Sinastrija/uporedna partnerska analiza 1,5h

Ako zakazujete dodatnu konsultaciju kao nastavak rada nakon prve analize:

  1. Dodatna tranzitna konsultacija/godišnja solarna analiza 1h
  2. Dodatna uporedna konsultacija sa tranzitima 1h
  3. Karmička analiza/isceljivanje natalne karte 2h
  • Seansa rekonektivnog isceljivanja 1h

Astrološke konsultacije se obavljaju putem video poziva na Skypu (ili audio poziva na Viberu). Rekonektivno isceljivanje se radi na daljinu.

ASTRODETOKS je baš za vas:
• želite da doživite iskustvo buđenja natalne karte i ,,uronite u astrologiju’’ jer volite da učite o sebi
• nalazite se na prekretnici, potrebno je da vas neko ohrabri i potseti na vaše vrednosti i kvalitete
• osećate se zablokirano i zbunjuju vas poruke Univerzuma, niste sigurni kojim putem treba krenuti i želite da naučite kako da transformišete i iscelite energiju natalnih planeta
• znate da vas očekuje bitan tranzit i želite da preuzmete odgovornost za svoj život tako što ćete svesno raditi sa energijom planeta
• svesni ste mogućnosti kreiranja svog života i želite da rastete i razvijate se, a prošlost ostavite iza sebe spremno inicirajući nova životna poglavlja nakon karmičke veze ili traumatičnog iskustva
• želite individualnu analizu jer vam se dopada moj način razmišljanja i moderan pristup astrologiji
• volite energetske vežbe i meditacije na mom YT kanalu i želite da dublje istražujete astrosimboliku i radite na sebi putem alternativnih i duhovnih tehnika

KOME JE NAMENJEN ASTRODETOKS?

***ASTRODETOKS je namenjen vama koji žele da iskoriste principe savremene astrologije i čuju poziv svoje duše i srca. Moji pristup astrologiji kao tehnici ličnog rasta počiva na velikom iskustvu, energetskim tehnikama, astropsihologiji i evolutivnoj astrologiji koja ne obuhvata predviđanja ,,šta će tačno da se desi i kada’’ ili ,, šta vam se sprema u budućnosti’’. Moj zadatak je da vam pomognem da razumevanjem svoje natalne karte ostvarite svoje snove kao i da od svoje natalne karte napravite najboljeg saradnika na vašem životnom putu. Astrodetoks je namenjen svima koje su spremni da rastu, razvijaju se i hrabro žive svoju energiju otvorenog srca i uma, svesni da kreiraju svoj život u svakom trenutku! Hvala vam!

Sve informacije su poverljive i neće biti date trećem licu. Vaši natalni podaci se čuvaju da bi ubrzali kasnije konsultacije i u svrhu obavljanja astroloških istraživanja. Podaci partnera ako nije dato njegovo puno ime i prezime se ne čuvaju.

Informacije na sajtu nisu zamena za pregled i lekarsku dijagnozu. Za sve zdravstvene tegobe potrebno je da se konsultujete sa svojim izabranim lekarom ili medicinskim stručnjakom.

Za pitanja pravne i finansijske prirode potrebno je da se obratite odgovarajućem stručnjaku.

Astrologija je živa i uvek promenljiva i Astrodetoks podstiče bolje razumevanje natalnih planeta i učenje saradnje sa njima.

Ograničenje od odgovornosti:

Klijent preuzima 100% odgovornost za sebe i samostalno donosi odluke. Astrodetoks nije odgovoran ni za kakvu direktnu, indirektnu, slučajnu ili posledničnu štetu koja je nastala korišćenjem dobijenih informacija.

Komentari, pohvale kao i zahvalnice nakon konsultacija mogu biti objavljeni anonimno na sajtu u ,,Preporukama“.

Nisam u mogućnosti da odgovaram na pojedinačna pitanja i pozive van zakazanog termina. Sve odgovore možete dobiti isključivo u toku unapred zakazane konsultacije.

Analize:

Analiza obuhvata izradu natalne karte, pripremu i proučavanje. Analiza je bazirana na višegodišnjem učenju, iskustvu i veštinama stečenim na mnogobrojnim usavršavanjima i seminarima. Kvalitetan astrolog ima odlične komunikacijske veštine, lingvističko znanje kao i razumevanje psihologije ličnosti.

Par minuta odstupanja od tačnog vremena rođenja može pomeriti tranzite za godinu dana. Ako niste potpuno sigurni u vreme rođenja tranzitima pristupite sa zadrškom. Fokus se stavlja na natalnu analizu i psihologiju ličnosti, a rektifikacija se radi kada je moguća. Ako ne znate vreme rođenja biće korišćen standardni raspored kuća.

Isključivo na vaš zahtev konsultacije se mogu snimiti putem Skypa, a snimak će vam biti poslat po završetku.

Svaki zakazani termin je vremenski ograničen, molim vas da budete na vreme spremni da počnemo. Otkazivanje termina moguće je 48h pre, uz pomeranje za prvi slobodni termin.

Hvala svima sa kojima se moj životni put ukrstio, jer su me naučili kolika je neizmerna vrednost poznavanja astrološke discipline u 21. veku!

REZERVIŠITE TERMIN

Online konsultacija:

  • Klasična analiza natalne karte obuhvata izradu vaše natalne karte, analizu i sintezu ključnih životnih oblasti. Vaša natalna karta je grafički, simbolički i energetski prikaz vaše ličnosti, uverenja i životnih ciljeva. Ona prikazuje vaše vrednosti, prioritete, način komunikacije, nesvesne težnje i nepodržavajuće navike. Iako natalna karta grafički i na nivou simbola ostaje ista, u skladu sa matematičkim proračunom prema vašim natalnim podacima, simbol na nivou tumačenja nije fiksan i menja se. U simbole i natalnu kartu unosimo energiju kroz svoja uverenja, emocije, načine ponašanje i mentalni sklop. Ključ natalne karte se uvek nalazi u energiji  pojedinca. Vaša natalna karta je najbolja natalna karta koju ste mogli da dobijete, a principi moderne astrologije će vam pomoći da iz nje izvučete najbolje u svim životnim oblastima.
* Ova vrsta analize je osnova za dalje razumevanje tranzitnih analiza koje možete zakazati naknadno. Za sva pitanja u vezi natalne karte nakon analize moguće je zakazati dodatne konsultacije.
  • Astro-psihološka analiza natalne karte sa tranzitima obuhvata izradu i tumačenje vaše natalne karte, godišnjih tranzita i dužih planetarnih ciklusa, progresivne i direktivne tehnike. Konsultacija obuhvata i rad na konkretnom problemu kroz tehnike astro-simbolike i balansiranje elemenata. Vaša natalna karta ne stoji u vremenu već u svakom trenutku pulsira kao vaše srce a taj puls, frekvencija i vibracija donose životna iskustva i ljude. Ova analiza je prilika da iskusite svoju natalnu kartu na potpuno drugačiji način, da pronađete snagu u sebi kao i svetlo koje će vas voditi u teškim trenucima. Moji klijenti sa mnom plaču, smeju se, dolaze do ,,aha momenata“ i iskreno sagledavaju sebe. Mnogima je upravo moja analiza i način rada inicijacija u nove životne pobede!
* Za sva pitanja nakon analize moguće je zakazati dodatne konsultacije.

Online konsultacija:

* Sinastrija/Uporedna partnerska analiza obuhvata izradu i tumačenje odnosa vaše natalne karte i natalne karte partnera. Koriste se tehnike sinastrije i kompozitna analiza. Tokom konsultacije biće po potrebi obrađeni i dugoročni tranziti koji aktiviraju odnos.

Ovaj vid analize pokazuje psihološku dinamiku veze, sklad energije kao i prepreke u razvoju odnosa i načine rešavanja problema, nivo iskrenosti, odnos prema životnim sferama, nivo poštovanja i privlačnosti. Da bi razumeli partnera i neki odnos, prvo je važno da razumemo sebe i svoju natalnu kartu.

*Neophodno je tačno vreme rođenja, datum i mesto rođenja za obe osobe. Konsultacija se preporučuje bračnim partnerima i osobama koje su u dužoj emotivnoj vezi. Nakon analize je moguće zakazati dodatne konsultacije.

Online konsultacija i praktičan energetski rad:

Karmička analiza/isceljivanje natalne karte obuhvata proces zajedničkog rada na vašim natalnim planetama koji je predviđen samo za one koji su sa mnom do sada prošli bar jednu analizu. Tokom konsultacije je fokus na isceljivanju problema sa kojim se suočavate kroz duboku meditaciju i energetske vežbe kojima čistimo i povezujemo delove sebe. Oslobađanje od energetskih blokada, strahova koji sprečavaju pun potencijal i prihvatanje delova sebe kojih se stidimo je takođe jedan od fokus.

Tehnike koje se koriste na osnovu vaše natalne karte kroz čišćenje aure i oslobađanje telesnih blokada usklađuju vas sa vašom jedinstvenom energijom. Ovo nisu samo konsultacije već prilika da vašu natalnu kartu iskustite kroz duhovno putovanje i učenje kako da kokreirate sa Univerzumom. Vi znate koji je vaš put, to vam niko ne može reći, ali je bitno da vi čujete glas vašeg Višeg Ja.

Ovaj vid interaktivnog rada je samo za one koji su spremni da menjaju vibraciju svoje natalne karte i potpuno preuzmu odgovornost za svoju energiju i njen kvalitet. Tokom ovog vida konsultacija i praktičnih tehnika biće naglasak na karmičkoj i evolutivnoj astrologiji. Astrologija nam može ponuditi spiritualni put koji donosi puno blagoslova i život koji se živi autentično i sa svrhom.

Online konsultacija:

Tranzitna/godišnja solarna analiza obuhvata izradu tranzita i karte solarnog povratka za datu godinu prema vašoj natalnoj karti. Obavljaju se uz astro-psihološku analizu natalne karte ili nakon prve konsultacije u vidu godišnje tranzitne analize. Tranzitna analiza je prilika za vas da kreirate život u skladu sa svojim željama i planovima.

Tranziti su jezik Univerzuma koji prevodimo u emocije, stavove i mogućnosti pa će tako jasno pokazati u šta treba da uložimo energiju, gde treba da budemo iskreniji prema sebi i na koji način treba menjati svoje ponašanje. Tranziti su prilike za rast i učenje životnih lekcija i primarno predstavljaju promenu na nivou svesti i pojedinac će to osetiti na nivou emocija i šireg razumevanja svog života.

Životna iskustva koja nam se dešavaju su potrebna a natalna karta može da se manifestuje na bezbroj načina ako čovek nije u strahu ili vezan za navike. Vremenom učimo da prevladamo natalne izazove i aktiviramo svoj natalni potencijal a je ono što tranziti mogu da nam pomognu da manifestujemo uvek ekvivalentno našoj volji, nivou mira i ličnoj disciplini. Mi svojim ponašanjem ,štimujemo’ vibraciju natalne karte pa tako i određujemo rezultate događaja oko nas koji uvek predstavljaju atmosferu u nama i emocije koje smo eventualno potisnuli.

*Nakon ove analize je moguće zakazati dodatne konsultacije po želji.

Ovaj vid konsultacije je namenjen svima koji su do sada imali sa mnom barem jednu konsultaciju. Analiza obuhvata odgovore na pitanja koja možete poslati unapred po želji. Konsultacija može biti fokusirana na određenu temu po potrebni ili tranzite. Koriste se sve astrološke napredne tehnike koje su potrebne. Konsultacija može biti fokusirana na vašu natalnu kartu ili uporednu analizu.

Savremena astrologija se bavi  evolucijom pojedinca kroz tranzitne cikluse i načinima kako može da ih iskoristi za lični rast i ispunjenje svoje svrhe. Tranziti predstavljaju priliku da se bavimo nekim problemom, suočimo se sa istinom kao i promenimo doživljaj sebe i sveta oko nas. Zato nam oni uvek pomažu da razumemo sadašnji trenutak i zašto se nešto dešava.

Planete su nalik psihološkim magnetima koje iz nas izvlače ono što smo vremenom energetski akumulirali u svoju (pod)svest kroz emocije, uverenja i ponašanje. Iako su matematički tranziti nepromeljivi ono što nam oni mogu doneti je vrlo promenljivo i zavisi od nas i naše slobodne volje. Podsvest, nesvesno, životni stavovi, tip energije, način izražavanja emocija, socio-psihološki faktori i okruženje utiču na to kako će se naša natalna karta razviti.

Ako želite da uklonite blokade koje sprečavaju isceljenje vašeg života i pronađete unutrašnju ravnotežu i ako jsamo želite da doživite iskustvo RH frekvencija i otvoreni ste za nešto novo:

*Seansa obuhvata 30 min iskustvo RH frekvencija, svetlosti i nformacija kao i razgovor o iskustvu nakon isceljivanja. Rekonektivno isceljivanje nije terapija niti lečenje. Energija odlazi tamo gde je najpotrebnije. Svako isceljivanje je jedinstveno iskustvo i ne može se unapred predvideti. Rekonektivno isceljivanje se obavlja u nizu od tri seanse. Moguće je zakazati i pojedinačnu seansu kao i veći broj seansi.

Više o ovoj vrsti isceljivanja i besplatna mini seansa na sledećem linku. Dodatne informacije možete dobiti putem emaila.

error: Content is protected !!