PORUKE TELA

//PORUKE TELA

PORUKE TELA

Ovaj tekst je fokusiran na poruke tela. Pre svega ću objasniti poruke tela koje se javljaju u energetskom radu, pa i tokom konsultacije. Kada se radi rekonektivno isceljivanje i otpuštanja stare i zaglavljene energije, tokom meditacija i energetskih vežbi vrlo često dolazi do fizičkih senzacija koje ne možemo da objasnimo.

Neko oseća hladan povetarac po telu i preznojava se. Disanje se ubrzava i suze same kreću. Sve su to znaci da se neka stara energija oslobađi i pokreće u našoj auri.Međutim, često nema nikakvih senzacija što isto može biti neki znak. Možda imamo otpor ili smo se toliko odvojili od prisutnosti u telu. Ne osećamo suptilne senzacije i poruke koje nam šalje.

Emocije koje zadržavamo i ne ispoljavamo na zdrav način akumuliraju se u određenom delu tela. Prvo u slojevima aure, a ako to dugo potraje počinju da se odražvaju u fizičkom telu u zavisnosti od kvaliteta emocije. A tokom energetskog ,čišćenja’ te emocije iz datog dela tela i organase  oslobađaju. Npr. u jetri se akumulira bes, u plućima tuga.

Poruka bola

Često me pitaju šta znači kada osetimo neobičan i neobjašnjiv bol, peckanje, pritisak u delu tela sa kojim inače nemamo problem. Često je to zbog oslobađanja starih bolnih sećanja ili mentalnih koncepata kojih se držimo. Oni nisu za naše najviše dobro. Bol je uvek znak tela da smo se odvojili od sebe. On je poziv da iz drugog ugla rešimo problem koji nas muči. Prepuštanje je ključna reč.

Osoba koja oseti tokom ili odmah nakon energetske seanse pritisak/nagon za mokrenjem može oslobađati neki ružan i neprijatan sukob. On može biti vezan za partnerske odnose i znak Raka. Blagi bol u kostima tokom rekonektivnog isceljivanja može ukazivati da se isceljuje nedostatak samopouzdanja.

Može se odnositi na osećaj inferiornosti kao i tema Saturna. Pritisak i oslobađanje energije iz grudi i oblasti srčane čakre može biti povezano sa konfliktom sa majkom. Može se ticati tema doma i dece, nepreboljenog raskida sa voljenom osobom i blokiranom energijom Meseca.

Ove osobe najčešće izjavljuju da se stalno osećaju emotivno napadnuto i da ne mogu da imaju poverenja u druge. Dešava se da se plaše da pokažu svoju pravu prirodu od straha da će izgubiti voljenu osobu. Ove teme se tokom isceljivanja otvaraju i pokreću. Oni koji osete blagi pritisak u plućima/ispod rebra često na metafizičkom nivou isceljuju stare emotivne konflikte. Kod njih se može isceljivati tema slobode izražavanja i natalnog Merkura.

Različite senzacije

Osobe koje tokom isceljivanja, meditacije i energetskih vežbi osećaju nelagodnost ili pritisak mogu otpuštati frustriranosti po pitanju seksualnosti. Ovo je isceljivanje blokirane energije znaka Škorpije. Oni koji osete neobične seanzacije u donjem delu kičmenog stuba često otpuštaju teške porodične i rodbinske sukobe iz prošlosti. Mogu otpuštati i brigu oko finansija koja je dovela do toga se akumulira velika količina straha po pitanju enzistencije. To je povezano sa energijom Marsa u kvadratu sa Saturnom/Uranom.

Ako se tokom seanse pojavi blaga senzacija u oblasti bubrega, to može da se poveže sa nedostatkom motivacije da se pokrenemo i ostvarimo životne ciljeve. Osobe koje imaju problem sa 12. kućom kao i Plutonom mogu osećati pritisak u ovoj oblasti. Ako se pojavi stezanje oko grla ili nelagodnost u oblasti vrata to može značiti da se pročišava neki stari konflikt kada niste mogli ili smeli da kažemo svoju istinu. Može se odnositi na vreme kada smo se uplašili zbog sukoba mišljenja. Ovo često i znak nekanalisane energije Bika u natalnoj karti.

Oni koji osećaju pritisak ili nelagodnost u ušima, senzacije golicanja, kao i promenu jačine zvuka ukazuje da bi mogli da u narednom periodu nakon seanse doći do nekih vrlo bitnih informacija. Ovo je znak i boljeg razumevanja sebe i drugačijeg načina shvatanja i doživljavanja svoje neposredne okoline.

Emocionalna glad

Osobe koje osećaju senzacije oko usana ili čak u ustima često isceljuju emocionalnu glad. Oni otvaraju eku temu koju nisu mogli da sazvaću i progrutaju koja je povezana sa drugom kućom natalne karte i životnim vrednostima. Oni koji osećaju lagane senzacije po koži, kao da ih neko dodiruje * i kao da osećaju blagi povetrac na koži, često isceljuju temu integriteta i uspostavljanja ličnih granica kao i kožne probleme. Ako tokom seansi osećate senzacije u oblasti stomaka vrlo to može imati veze sa nekim starim besom koji nije svaren ili emocijama tuge koje ste tu ,,pogurali’’.

Ovo je samo kratak pregled mogućih značenja na osnovu onoga što su mi klijenti tokom poslednjih nekoliko godina potvrdili, a što se slaže sa psihosomatskim i metafizičkim učenjima. U ovom tekstu sam navela samo neke od mogućih značenja samo nekih od organa i delova tela. Naravno za svakog pojedinca značenje se uvek određuje konkretno za njega. Ne postoji jedno jedino značenje. Čak nije ni bitno šta neka senzacija znači iako je vrlo interesantna povezanost tela i uma kao i emotivnog stanja. Bitna je odluka da se prepustimo rekonektivnim frekvencijama i isceljivanju.

Šta će se nakon toga desiti zavisi konkretno od osobe i a tipa energije u vašoj natalnoj karti, koja nam zato može poslužiti da se ove senzacije dešifruju. Kao što uvek napominjem, nije bitno da znamo šta smo iscelili. Važno je da dozvolimo sebi da pođemo bez očekivanja na put isceljenja kao i da evoluiramo kao individue. Razumevanje natalne karte divno je sredstvo koje nam u tome mogu pomoći.

BESPLATNA SEANSA-MINI REKONEKTIVNO ISCELJIVANJE
By |2023-02-27T14:20:27+01:0011 октобра, 2019|Energija|

About the Author:

All posts are written by and belong to: MAJA LAZIĆ *It is strictly forbidden to take contents from this website without my personal consent.
error: Content is protected !!