PREPORUKE

KOMENTARI KORISNIKA

PREPORUKE2022-01-18T07:15:35+01:00

Sve pohvale za Majin pristup. Uz pomoć astrologije se kreće nedokučivim putanjama ličnosti klijenta, tamo gde smo sami zaboravili da zavirimo, zaboravili ko smo i zašto smo tu, da li smo na pravom putu. Konstruktivnim savetima deluje pozitivno i optimistično na ličnost. Uz njene savete sve je lakše i moguće. Jedno divno novo poznanstvo. Zadovoljstvo je bilo moje zaista. U pravom momentu, prava osoba. Hvala još jednom, dobro se dobrim vraća. Preporučiću sa zadovoljstvom.

T.D. (SRBIJA)

Puno si mi pomogla, dala vjetar u leđa i još jednu potvrdu da sam na pravom putu. Molim te, radi ovo sto radis i dalje i sigurna sam da će svatko tko će sa tobom da radi analizu kao prvo dobiti pravu informaciju, a kao drugo osjećati će se napokon shvaćeno.

A.N. (AUSTRIJA)

S.V. (Makedonija)

Još uvek sumiram utiske jer sam stvarno u šoku-onom pozitivnom. Mnogo ste mi veliko zadovoljstvo priuštili ovim. Potpuno ste opisali mene i moj život bolje nego što bih ja to uradila. Jedno preljepo iskustvo zaista, sve ste mi pogodili do najsitnijih detalja. Ne znam kako bih vam se zahvalila, Bogmi vas je poslao i stvarno ste mi mnogo pomogli. Toliko ste bili prijatni i sve ste mi opisali da ja još ne mogu da dođem k sebi. Hvala vam još jednom, i što se mene tiče vi ste najbolji astrolog. Znači, ovo je nevjerovatno.  Hvala, hvala, hvala 1000x, ne mogu da vam se odužim ni za 100 života. Hvala vam do neba, nemate pojma koliko mi znači i koliko sam srećna. Hvala beskonačno.

Maja je žena koja je opisala moj život do najsitnijeg detalja, žena koja mi je pričala o mom životu bolje nego ja sama. Žena koja mi je večeras otvorila mnoge puteve i riješila sve moje nedoumice. Žena koja svoj posao radi stručno i sa puno ljubavi. Žena kojoj ću zauvijek biti zahvalna jer mi se pojavila baš onda kada mi je pomoć bila potrebna. Hvala ti Majo za ono što si noćas uraidla za mene. Moja duša pamtiće narednih sto života. Ljubav za ovu ženu.

K.F. (Serbia)

Verovatno sam prosla kroz sve sto Maja radi. Od natalne karte, isceljivanja iste, regresije, isceljivanja… i po nekoliko puta. Maja je neko koga znam godinama, osecam blisko kao prijateljicu sa kojom cesto pijem kafu, a da se nikada stvarno nismo srele. Blagoslovena bila savremena sredstva komunikacije koja su omogucila da budemo u kontaktu sa osobama koje nam trebaju, znace, razumeju, ukazuju, napominju, savetuju, razumeju, podrzavaju, osecaju, predosecaju, sa nama su…. Zvezde ukazuju, ali ne obavezuju.
Maja zna. Zajedno znamo. Prosle smo kroz najdublje i najintimnije momente mog zivota zajedno, a na distanci. Ona zna. Ja sam sama preskocila da uradim to sto je nekada trebalo. I znam da ona zna. Tako da zna da cu joj ponovo pisati. Izabrala sam je po osecaju medju astrolozima koji iskacu kad ask google. I sada znam, potvrdjujem, da me unutrasni osecaj nikada nije prevario. Majo, ti znas;) Hvala ti. I ja cekam da se jednom i stvarno vidimo. Znas vec da imam (tvoju) sobu za goste.
Maju poznajem već tri godine. Svake godine Maja mi radi godišnji horoskop sa kojim dobijam jasniju sliku koju strategiju treba da primenim da bi mi život bio lepši i ispunjeniji. Maja je detaljna, jasna i dovoljno opširna i sa njenom analizom mi pomaže da razumem određene situacije u kojima se nalazim. Daje mi jasne uvide kad, koju i kakvu akciju treba da primenim da bih što bezbolnije rešila određeni izazov. Hvala Majo, otkad te poznajem nalazim rešenja i ispunjavam ciljeve.

S.K. (Serbia)

I.M. (Bosnia)

Sto se tice natalne analize koju si mi radila, jako sam zadovoljna, kako tvojim pristupom klijentu tako i znanjem. Stekla sam utisak da se jako trudis i da iskreno pristupas licnosti i da pokusas da skrenes paznju na najvaznije stvari na kojima covjek mora raditi. Osjetila sam veliko povjerenje te mi nije bio problem da iskreno i otvoreno pricam o najintimnijim stranama svog zivota.
Ovo je bilo moje prvo direktno iskustvo sa astrologom i jako mi je drago sto je bilo pozitivno. Mislim da ce mi stvari koje si mi rekla jako koristiti, posebno one strane za koje si mi skrenula paznju da se na njima mora raditi. Pronasla sam se u mnogim stvarima na koje si mi skrenula paznju a za neke od njih nisam ni bila svjesna.

Od srca ti hvala.

Iskoristicu savjete koje si mi dala da pokusam da amortizujem te negativne strane. Zaista mi mnogo znace ovi savjeti. Takodje, tvoj tekst o karmickim vezama koji sa procitala na Astroportalu ostavio je na mene jak utisak. Jako sam zadovoljna i u svakom slucaju se nadam da cemo nastaviti saradnju. Zelim ti svako dobro i puno srece i u zivotu i u radu!

Osjetila sam potrebu da ti pisem i da ti kazem da sam fascinirana kako mi se obistinjuje sto si mi rekla da ce mi Venera krajem proslog mjeseca donijeti poznanstvo. Ti si mi skrenula paznju na taj dan. Fascinirana sam.

S.Ž. (Croatia)

Kao i inace nakon regresije s Majom osjecam veliki mir i povezanost sa Izvorom.Osjecam rasterecenje u blokiranim cakrama,osjecam psihofizicki mir. Iskustvo regresije je poput putovanja. Krenes spreman a prodjes kroz iznenadna neocekivana nova iskustva.
Volim raditi regresije samo s Majom.Osjecam sigurnost kada me vodi njen glas.Ona zna sto gdje kada i kako treba .volim taj osjecaj otpustanja tereta proslih zivota..volim tu povezanostsa svojim inkarnacijama..volim njenu prisutnost u najintimnijim trenutcima koje u regresiji s njom prozivljavam.
Odnos je pun povjerenja,pouzdan,korektan,opusten,siguran.rad je kvalitetan,autentican i spiritualan. Cijenim vas kao vrhunskog astrologa i energetskog terapeuta.
 1. Poboljšanje stava prema sebi, sigurnost u sebe i odluke, jačinu, smanjen strah, veća opuštenost, bolji san, mirniji duh, osecala sam olaksanje.. Odnos sa klijetom vrlo profesionalan, tačan, odličan pristup klijentu, prosto znate kako voditi čovjeka kroz seansu. Vi ste me fascinirali vašim umjećem u astrologiji jer ste tačni.

Z.J. (Bosnia)

M.J. (Srbija)

 1. Počela sam da plačem. Do tog momenta nisam uopšte plakala, od 1981. godine.Dan posle prve seanse,  počela sam da plačem, suze su nekontrolisano tekle. Osetila sam ogromno olakšanje i svest o tome da mogu da plačem mi je mnogo pomogla. Čini mi se da sam počela da osećam blagi mir.
  • S obzirom da imam problem sa disajnim organima, nakon seanse sam intenzivno počela da se iskašljujem. Imam osećaj da sam u potpunosti izašla iz životne krize.
  • Prvo me je osvojio vaš umirujući prijatan glas. Kroz pitanja koja ste mi postavljali osetila sam iskrenu brigu i zaineresovanost. Smatram da ste veoma posvećeni ovom poslu i to se oseća. Ulivate mnogo poverenja i izuzetno ste strpljiva osoba.

Želela sam da ti se zahvalim za analizu natalne karte. Bilo je fantastično, toliko interesantno da čujem o svojoj natalnoj karti jer zaista objašnjava i potvrđuje toliko puno stvari o meni. Jedva čekam da saznam još o tome i iscelim aspekte kojima je potrebno isceljenje.

V.F. (Švedska)

Iskustvo je prelepo i poučno, jer u toku Majine interpretacije uticaja položaja planeta na moju ličnost jasno je koje prilike trebam uzeti i kada i na šta treba obratiti pažnju kako bi se lični planovi ostvarili.

J.N. (Nemačka)

S.K. (Srbija)

 •   Dobila sam puno odgovora koji su mi pomogli da izbegnem ono što treba, a da se suočim sa izazovima koje treba da prevaziđem da bi mi bilo bolje. Prelepo iskustvo. A vreme koje je prošlo od kad sam radila horoskop potvrdilo mi je tačnost informacija koje sam dobila. Hvala Maji na ljubavi sa kojom radi obraćajući pažnju na sve detalje.
 •  Tumačenje moje natalne karte smo obavili putem Skajpa, jer ne živim u Srbiji. Izuzetno sam zadovoljna organizacijom, kako je sve proteklo, što je najbitnije Maja je profesionalno i detaljno uspela da odgovori na sva moja pitanja. Nastavi sa odličnim radom.

J.P. (Amerika) 

V.T. (Amerika) 

 • Svima bih preporucila Maju. Moja preporuka svuda! Jako prijatno iskustvo. Uživala sam. U potpunosti je ispunila očekivanja. Od sada ima stalnog klijenta.

Veoma precizna i sadržajna objašnjenja na moje veliko zadovoljstvo. Usmerila je i ubrzala promenu posla. Više nego profesionalna a opet srdačna i empatična, fokusirana.

I.M.(Nemačka) 

 • Veoma pozitivno iskustvo koje će se ponoviti. Maja je jako pozitivna osoba i neko ko se maksimalno angažuje, posveti detaljima i na vrlo precizan način iščitava natalnu kartu. Zaista sa zadovoljna, tako da samo nastavi raditi na ovaj način.

J.S.(Srbija)

 • Dugo godina sam priželjkivala saradnju sa astrologom i na najlepši način mi se ispunila želja. Olakšanje, smernica, moja sigurna luka.

N.V. (Ujedinjeni

Arapski Emirati) 

K.F.(Italija) 

 •  U životnom trenutku zaglavila sam se između emocija i razuma. Pomoglo mi je da otvorim srce, budem hrabra i krenem putem na kom se nalazim i sada. Hvala Maji za sve.
 • Maja me je svojom suptilnom energijom provela kroz sve aspekte moje natalne karte.Osećala sam se kao da smo na zajedničkom putovanju kroz moj život otkrile spektar stanja koja se nalaze u meni a kojih nisam bila svesna. Veoma osećajno sa mozaika natalne karte tumači i prenosi moguće smernice.

O.S. (Švajcarska) 

J.B. (Srbija)

 • Izuzetno profesionalno, precizno i sažeto tumačenje, sa velikim brojem informacija i korisnim sugestijama, u opuštenoj atmosferi prijateljskog razgovora, što sve zajedno uliva puno poverenja i pruža osećaj razumevanja i podrške.

P.A. (Srbija)

 • Preporucio bih. Nakon odradjene konsultacije shvatam da može biti korisna svakome i da se može saznati dosta stvari o sebi. Vrlo fino iskustvo, saznao sam dosta stvari o sebi i ono sto je meni jako bitno je da su se mnoge stvari poklopile i potvrdile neke činjenice.
 • Veoma pozitivno iskustvo – pomaže u razumevanju sopstvenih odluka i prihvatanju sebe, kao i u daljim izborima i razumevanju sebe i okoline.

M.B. (Francuska) 

D.F.(Srbija)

 • Konsultacije sa Majom, koja je, pored toga što je vrstan astrolog, vrlo prijatna, pomogle su mi da bolje razumem sebe i situaciju u kojoj sam se u tom momentu nalazila. Nakon opširne analize iznetog problema osećala sam se mnogo snažnije i spremnije da se sa svojim problemom izborim.Krajnje prijatno iskustvo… Doživite malo prosvetljenje. Ono za šta ste možda u momentu slepi iz nekog razloga, ukaže vam se kao nešto jasno, očigledno… Nerešivo postane rešivo, nerazumljivo se razjasni. Maja vam neće ponuditi instant rešenje, ali će vam svakako, tumačeći zvezdanu mapu samo vama datu, ukazati na pravi put.
 • Holistički pristup, akcenat na razumevanju uzroka i pojava, same ličnosti i odnosa sa drugim ljudima. Vrlo osnažujuće i motivišuće, podstiče i pomaže lični razvoj.

S.P. (Srbija) 

 • Dobra prognoza nekih dogadjaja pogotovo ako se tiče nekih odluka. Da, detaljno analizirano i sa pojašnjenjima  pogotovo ako nešto nije jasno pojasniće vam se dodatno,tako da je usluga ispunila moja očekivanja.Vrlo profesionalno uradjeno. Vrlo sam zadovoljna uslugom astrologa.

V.O. (Srbija)

 •  Uslugu bih preporučio svima, kako osobama koje “veruju” tako i onima koji nemaju poverenja u horoskop. Pristup astrologa je jedinstven. Analiza ličnosti i posvećenost u rešavanju ličnih problema daju nadu i ohrabrenje… Usluga je premašila očekivanja

D.R. (Srbija) 

J.V. (Srbija) 

 • Samo nastavi tako, što se mene tiče, u moru gurua, you are a real deal… Kao nekome kome energetski rad nije stran, mogu reći da mi je ovo bilo jedno od najjasnijih iskustava-tokom seanse sam dobila veoma jasne smernice (uz dodatnu potvrdu i nakon seanse u razgovoru sa Majom) koje mogu biti problematične zone i na čemu treba da radim.

Uz Majine uvide i njeno viđenje svega što se dešavalo, mislim da mi je najzad jasno šta bi meni u ovom trenutku najviše prijalo-a to uvek nekako ne čujem ili zanemarim u sveopštoj  buci misli, dešavanja i informacija. Duboko sam zahvalna što sam imala priliku da doživim ovako nešto i zaista mislim da bi svako trebalo da pokuša bar jednom-ako ni zbog čega drugog, zbog prilike da se malo usredsredite na sebe.

 • Lakoća u telu, spokoj i mir iako je počelo sa jakim kovitlanjem energije, i jasne pastelne boje. Neverovatan miris snega i osećaj opuštenosti!

M.B. (Francuska) 

I.M. (Nemačka)

 • Ovu uslugu bih preporučila svima, naročito preporučujem onima koji imaju bilo kakav disbalans u odnosima sa decom, roditeljima i u vezama ili braku. Moje iskustvo je da sam pre seansi mislila da mi ništa od toga ne treba i da ja to mogu i sama medjutim, nakon seanse je u meni nastao proces kojeg nisam bila ni svesna, prvo što se oseti je ogromno olakšanje iako je izvesna doza bola i tuge jos uvek prisutna, zatim nastaje stanje u kojem prihvatiš odgovornost za sopstvene postupke pri čemu ne tražiš krivca za sopstveno iskustvo već naprotiv, nalazis i volis sebe onakvog kakav jesi i konačno živiš i dišeš punim plućima.
 • Sada, kada se osvrnem ne mogu a da ne pomislim koliko bih sebi promenila zivot, da sam ove seanse primenila u adolescentnom dobu. Konstatujem na sopstvenom iskustvu da od rodjenja do adolescencije „pokupimo“ najviše smeća koje nesvesno nosimo kroz ceo život.
 • Tokom seanse reakcije su bile promenjive, toplota, bol na određenim mestima. Nakon seansi osećala sam se energizovano i puno energije. Prevazišla je moja očekivanja.

A.J. (Srbija)

 • Maja je toliko divna i prijatna,  bez ikakvog straha sam pristupila tome, i osetila tu energiju. Zaista mi je mnogo pomoglo to iskustvo, u smislu prepoznavanja  i pružanju emocija, donošenja odluka. Osetila sam mir i spokoj nakon dužeg vremena.

A.S. (Srbija)

K.F.(Italija) 

 •  Regresija je jedno nestvarno i jedinstveno  iskustvo, toliko verno da ostaje u svesti zauvek  i povezuje nas sa nama sada.  Maja je terapuet, ali prvenstveno divna, iskrena, dobronamerna osoba koja vam da podršku da povedite svoje nedopumice i budete hrabri da ispunite svoje želje.

J.S. (Srbija) 

 • Topla preporuka za rekonektivno isceljivanje kao i astrološke usluge. Nakon seanse sam osetila da su napetost i tenzija nestali. Osetila sam momentalno olakšanje i povratak energije i elana.
 • Veoma suptilan osećaj prisustva, mira i prijatnosti. Ovo mi je prvo iskustvo rekonektivnog isceljivanja na daljinu, i osim sopstvene protočnosti energije i neodređene prijatnosti, nisam imala nikakvih drugih senzacija, ali me iznenadilo što si ‘osetila’ miris insens štapića koji sam upalila pre seanse.

J.B.(Srbija) 

 • U pitanju je nešto sasvim posebno…Teško je rečima opisati potpuno nove osećaje i senzacije.
 • Nešto sasvim drugačije. Kao da sam prvi put osetila sebe u nekom višem smislu. Teško je opisati. Nakon obavljenog rekonektivnog isceljivanja osećala sam se opušteno, spokojno ali istovremeno vrlo ushićeno i srećno. Sigurna sam da ću sa Majom imati dugu i lepu saradnju.

D.F. (Srbija)

Z.J.(Bosna) 

 • Rijesila sam neke strahove, bolje se osjećam. Neizmjerno sam vam zahvalna za vaš angažman kroz terapije jer ste mi zaista pomogli. Vrlo rado bih ponovila sve vrste seansi pogotovo energetsku regresiju !
 • Čarobno iskustvo koje mi je pomoglo da se oslobodim tuge i napetosti, da se rasteretim tereta prošlosti i krenem napred sa puno entuzijazma i radosti jer moj život to zaslužuje.

S.K. (Srbija) 

S.P. (Srbija) 

 • Topla preporuka, sjajno iskustvo!
 • Nesvakidašnje, novo, drugačije. Osećala sam se u sigurnim rukama, uz maksimalno poverenje i otvorenost za proces. Nakon seanse detaljan razgovor, koji pomaže razumevanju i produbljivanju procesa. Stručno, profesionalno, toplo, nežno.
 • Nastavila bih sa rekonektivnim isceljivanjem, astrološkim konsutacijama i probala energetsku regresiju. Samo nastavi ovako!

B.V. (Srbija) 

 • Zanimljivo, opuštajuće i pre svega poučno, dobila sam više snage i volje za mnoge stvari i uspostavila mir unutar sebe posle veoma dugo vremena i zahvaljujući tome se mnoge stvari u mom životi rešavaju sa lakoćom i bez prevelikog napora.

Maju sam upoznala u trenutku kad ne verujem u astrologiju, ili bar ne ozbiljno, a moj život se našao na prekretnici. Bila mi je potrebna smernica, uputstvo, savet. Odlučila sam se da sve to potražim od Maje jer mi je svojom smirenošću, stručnošću i razložnošću ulila preko potrebno poverenje. Za naš prvi susret pripremila sam gomilu olovaka i blok ne bih li zapisala šta mi Maja govori. Nisam zapisala ništa jer sam bila potpuno zatečena onim što sam čula. Uz Majin vedar osmeh i veliko strpljenje da pojasni stvari do kraja, našla sam tačno šta sam tražila. Tu se naše druženje i saradnja nisu završili. Osim što je nastavila da odgovara na sve moje nedoumice tokom vremena, Maja mi je predložila rekonektivno isceljivanje.

O isceljivanju

Iako u tom trenutku ne znam ništa o rekonektivnom isceljivanju, odmah sam pristala jer sam već osećala da Maja zna šta radi. Tek to je bilo neopisivo iskustvo! Trebalo je da pronađem ravnotežu i snažno se uzemljim u trenutku kada sam bila vrlo uznemirena i tužna. Maja je upravo to i postigla. Sve moje drugarice imaju Majin broj telefona – računam da to dovoljno govori o mom poverenju u ono što ona radi.

A.P. (Srbija) 

S.Ž (Hrvatska)

Danas je dan kada se lijepa moja Venerica odlucila smjestiti u moj zivot .Danas je dan kada sam sam se rodila prije 35 godina.Koliko sam puta samo izgovorila Maji ovaj svoj datum rodjenja, i zamolila ju da mi “ pogleda“ sto ce biti i s nestrpljenjem iscekivala njenu analizu. Njen umiljati glasic s druge strane linije uvijek je pun ljubavi neiscrpno pojasnjavao svaki moguci polozaj, tranzit ili kako god to astrolozi zvali. Ja sam svog astrologa pronasla. I ne samo astrologa. Pronasla sam vec davno upoznatu dusu. Pronasla sam ucitelja na zivotnom putu, osobu koja me iskreno i od srca usmjerava na svaki buduci korak, osobu koja je astrolog podrska. Tako bih je nazvala.

Maju i njen rad sam upoznala  preko Astroportala, lutajuci internetom i trazeci odgovore na svoja zivotnja previranja, nezadovoljstva, ljubavna razocarenja, bolesti i emotivne probleme. Upoznavsi Maju i uz pomoc njenog rada do svih tih odgovora sam dosla. Prvi nas susret bio je analiza moje natalne karte u kojem sam bila odusevljena njenom predanoscu toj mojoj analizi i pristupu, te sam se odlucila na daljni rad s njom.

O astrologiji

Nekada je bilo lako a nekada i ne bas, ali uz pomoc Maje pregurala sam sve. Maju kao astrologa preporucam svakome. To je jedan bliski susret sa samim sobom preko nje. To je jedan prijateljski razgovor pun novih otkrica i novih smjernica za zivot. Kod Maje mi se svidja sto me pusta da sama dolazim do novih spoznaja a ona me prati u backup-u. Kod Maje redovno zakazujem svoje mjesecne i godisnje horoskopske analize. Ono sto me kao osobu potpuno pokrenulo i probudilo bio je drugi dio rada s Majom, a to je rekonektivno iscjeljivanje.

Prosla sam s Majom 5 tretmana rekonektivnog iscjeljivanja, povezala se s energijom Izvora i osjetila cari energetskog putovanja moje duse i tijela. Rekonektivno iscjeljivanje radim s Majom po potrebi i kada osjetim da mi nesto ne stima, kada mi zdravstveno stanje nije u redu i kada osjecam emotivnu iscrpljenost i slabost. Nakon svake seanse tj. tretmana osjecam se puno bolje i fizicki i psihicki i dusevno.

O regresiji

Takodjer sam s Majom odradila jedno od najuzbudljivijih i najizazovnijih nacina susreta sa sobom a to je energetska regresija. U tom putovanju je Maja izvrstan vodic i jako brzo me uvede u stanje u kojem ulazim u najdublje tajne svojih proslih zivota. Energetsku regresiju preporucam svakome tko ima karmicki obojen horoskop i svakome tko ima konstantne probleme i neuspjehe na jednom te istom podrucju zivota.

Energetska regresija je odlican pokazatelj svih istina koje o sebi nismo znali ali smo osjecali da ih moramo potraziti. U energetskoj regresiji se s Majom osjecam potpuno bezbjedno i opusteno. Sigurnost i podrska je ono sto ona u svom radu pruza svim svojim klijentima. Preporucila sam je mnogima i svi su bas kao i ja sretni i zadovoljni Majini klijenti. S Majom sam takodjer radila i raskidanje karmickih okova.

Karmicki dug

To je nesto sto mi je bilo prijeko potrebno kako bih se oslobodila karmickog duga kojeg sam imala s odredjenim osobama. To iskustvo je vrlo intenzivno, emotivno, intimno i oslobadjajuce i zahvalna sam sto sam svoje povjerenje za rjesenje stavila bas u Majine ruke. Kod Majinog rada mi se svidja sto na kraju svakog razgovora ili konzultacije uradimo po jednu vjezbu nakon koje se osjecam odlicno.

Raskidanje karmickih okova bi preporucila svakome tko ima problema u emotivno- partnerskim odnosima kao i odnosima unutar najuze obitelji. Maja je netko tko me usmjeri na ono na sto trebam obratiti paznju i sto trebam ciniti. Njeni odgovori na moja pitanja su precizni, tocni i vrlo iskreni. Zaista sam zahvalna sto sam na svom duhovnom putu susrela dragu Maju.

Do sada sam se često susretala sa horoskopom i imala sam priliku da vidim kako izgleda natalna karta, kao i da saznam neke osnovne stvari o položaju planeta, kućama itd. Međutim, tumačenje stručnjaka je uvek bolje, preciznije i jasnije, nego da lutamo sami, jer natalna karta podrazumeva dosta toga, mnogi aspekti su povezani i utiču jedni na druge. Iz tog razloga sam se obratila Maji u trenutku kada sam osećala da je potrebno da mi se neke stvari razjasne i da mi se ukaže na određene mogućnosti. Obzirom da mi je jezik astrologije blizak, znala sam da je to način da dođem do potrebnih informacija. I Maja je tu ulogu ispunila odlično. Njeno tumačenje je bilo vrlo objektivno, jasno, bez mnogo suvišnog detaljisanja.

Aspekti

Takođe bez mnogo drame, koja je po meni, uvek bespotrebna, jer delim Majin stav da se sve može promeniti ili popraviti. I upravo tako mi je i tumačila aspekte, koje bi možda doživela kao nešto negativno, uz savete i mogućnosti, kako određenu situaciju popraviti, određeni aspekt ublaziti, ili kako nešto promeniti. Maja je sjajan tumač, osetila sam da iza onog što govori stoji dosta učenja, a sada već i dosta prakse.

Takođe znam da je svestrana i da voli da isproba razne stvari, od raznih stilova joge, do rekonekcije, radionica itd. pa samim tim njeni saveti imaju više smisla, jer je i sama isprobala delotvornost onoga što preporučuje. Iz njenih saveta oseti se i želja, da ljude koji joj se obrate nauči kako da oplemene svoj život, pomognu sebi ili poboljšaju rad na sebi. To je svakako čini i vrednim saveznikom, a ne samo astrologom.

 J.Ž. (Srbija) 

error: Content is protected !!