PREPORUKE

KOMENTARI KORISNIKA

PREPORUKE2023-05-23T23:28:07+02:00
Izuzetno iskustvo! Apsolutno drugačiji pristup astrologiji i klijentu. Maja na jedan veoma poseban način daje opcije, sugestije kako da sami osvetlimo te podrume svesti koje svako od nas verujem ima i ne zeli da se suoci sa njima. Zasto sam samosabotirala sebe, koje su moje opcije, kada stati, kada krenuti? Dobila sam mnogo u tom smislu, jer Maja ne nudi resenje, nego na jedan jedinstven, razumljiv, empatican nacin pomaze da sami dodjemo do tih uvida.
U moru astrologa, izabrala sam pravog za mene.
Hvala Majo, sada je sve lakse i jasnije.

M.M. (SRBIJA)

T.D. (SRBIJA)

Sve pohvale za Majin pristup. Uz pomoć astrologije se kreće nedokučivim putanjama ličnosti klijenta, tamo gde smo sami zaboravili da zavirimo, zaboravili ko smo i zašto smo tu, da li smo na pravom putu. Konstruktivnim savetima deluje pozitivno i optimistično na ličnost. Uz njene savete sve je lakše i moguće. Jedno divno novo poznanstvo. Zadovoljstvo je bilo moje zaista. U pravom momentu, prava osoba. Hvala još jednom, dobro se dobrim vraća. Preporučiću sa zadovoljstvom.

Puno si mi pomogla, dala vjetar u leđa i još jednu potvrdu da sam na pravom putu. Molim te, radi ovo sto radis i dalje i sigurna sam da će svatko tko će sa tobom da radi analizu kao prvo dobiti pravu informaciju, a kao drugo osjećati će se napokon shvaćeno.

A.N. (AUSTRIJA)

S.V. (Makedonija)

Još uvek sumiram utiske jer sam stvarno u šoku-onom pozitivnom. Mnogo ste mi veliko zadovoljstvo priuštili ovim. Potpuno ste opisali mene i moj život bolje nego što bih ja to uradila. Jedno preljepo iskustvo zaista, sve ste mi pogodili do najsitnijih detalja. Ne znam kako bih vam se zahvalila, Bogmi vas je poslao i stvarno ste mi mnogo pomogli. Toliko ste bili prijatni i sve ste mi opisali da ja još ne mogu da dođem k sebi. Hvala vam još jednom, i što se mene tiče vi ste najbolji astrolog. Znači, ovo je nevjerovatno.  Hvala, hvala, hvala 1000x, ne mogu da vam se odužim ni za 100 života. Hvala vam do neba, nemate pojma koliko mi znači i koliko sam srećna. Hvala beskonačno.

Maja je žena koja je opisala moj život do najsitnijeg detalja, žena koja mi je pričala o mom životu bolje nego ja sama. Žena koja mi je večeras otvorila mnoge puteve i riješila sve moje nedoumice. Žena koja svoj posao radi stručno i sa puno ljubavi. Žena kojoj ću zauvijek biti zahvalna jer mi se pojavila baš onda kada mi je pomoć bila potrebna. Hvala ti Majo za ono što si noćas uraidla za mene. Moja duša pamtiće narednih sto života. Ljubav za ovu ženu.

Verovatno sam prosla kroz sve sto Maja radi i po nekoliko puta. Maja je neko koga znam godinama, osecam blisko kao prijateljicu a da se nikada stvarno nismo srele. Blagoslovena bila savremena sredstva komunikacije koja su omogucila da budemo u kontaktu sa osobama koje nam trebaju, znace, razumeju, ukazuju, napominju, savetuju, razumeju, podrzavaju, osecaju, predosecaju, sa nama su…. Zvezde ukazuju, ali ne obavezuju.
Maja zna. Zajedno znamo. Prosle smo kroz najdublje i najintimnije momente mog zivota zajedno, a na distanci. Ona zna. Ja sam sama preskocila da uradim to sto je nekada trebalo. I znam da ona zna. Tako da zna da cu joj ponovo pisati. Izabrala sam je po osecaju medju astrolozima koji iskacu kad ask google. I sada znam, potvrdjujem, da me unutrasni osecaj nikada nije prevario. Majo, ti znas;) Hvala ti.

K.F. (Serbia)

S.K. (Serbia)

Maju poznajem već tri godine. Svake godine Maja mi radi godišnji horoskop sa kojim dobijam jasniju sliku koju strategiju treba da primenim da bi mi život bio lepši i ispunjeniji. Maja je detaljna, jasna i dovoljno opširna i sa njenom analizom mi pomaže da razumem određene situacije u kojima se nalazim. Daje mi jasne uvide kad, koju i kakvu akciju treba da primenim da bih što bezbolnije rešila određeni izazov. Hvala Majo, otkad te poznajem nalazim rešenja i ispunjavam ciljeve.
Sto se tice natalne analize koju si mi radila, jako sam zadovoljna, kako tvojim pristupom klijentu tako i znanjem. Stekla sam utisak da se jako trudis i da iskreno pristupas licnosti i da pokusas da skrenes paznju na najvaznije stvari na kojima covjek mora raditi. Osjetila sam veliko povjerenje te mi nije bio problem da iskreno i otvoreno pricam o najintimnijim stranama svog zivota.
Ovo je bilo moje prvo direktno iskustvo sa astrologom i jako mi je drago sto je bilo pozitivno. Mislim da ce mi stvari koje si mi rekla jako koristiti, posebno one strane za koje si mi skrenula paznju da se na njima mora raditi. Pronasla sam se u mnogim stvarima na koje si mi skrenula paznju a za neke od njih nisam ni bila svjesna.

Od srca ti hvala.

Iskoristicu savjete koje si mi dala da pokusam da amortizujem te negativne strane. Zaista mi mnogo znace ovi savjeti. Takodje, tvoj tekst o karmickim vezama koji sa procitala na Astroportalu ostavio je na mene jak utisak. Jako sam zadovoljna i u svakom slucaju se nadam da cemo nastaviti saradnju. Zelim ti svako dobro i puno srece i u zivotu i u radu!

Osjetila sam potrebu da ti pisem i da ti kazem da sam fascinirana kako mi se obistinjuje sto si mi rekla da ce mi Venera krajem proslog mjeseca donijeti poznanstvo. Ti si mi skrenula paznju na taj dan. Fascinirana sam.

I.M. (Bosnia)

V.F. (Švedska)

Želela sam da ti se zahvalim za analizu natalne karte. Bilo je fantastično, toliko interesantno da čujem o svojoj natalnoj karti jer zaista objašnjava i potvrđuje toliko puno stvari o meni. Jedva čekam da saznam još o tome i iscelim aspekte kojima je potrebno isceljenje.

Iskustvo je prelepo i poučno, jer u toku Majine interpretacije uticaja položaja planeta na moju ličnost jasno je koje prilike trebam uzeti i kada i na šta treba obratiti pažnju kako bi se lični planovi ostvarili.

J.N. (Nemačka)

S.K. (Srbija)

 •   Dobila sam puno odgovora koji su mi pomogli da izbegnem ono što treba, a da se suočim sa izazovima koje treba da prevaziđem da bi mi bilo bolje. Prelepo iskustvo. A vreme koje je prošlo od kad sam radila horoskop potvrdilo mi je tačnost informacija koje sam dobila. Hvala Maji na ljubavi sa kojom radi obraćajući pažnju na sve detalje.
 •  Tumačenje moje natalne karte smo obavili putem Skajpa, jer ne živim u Srbiji. Izuzetno sam zadovoljna organizacijom, kako je sve proteklo, što je najbitnije Maja je profesionalno i detaljno uspela da odgovori na sva moja pitanja. Nastavi sa odličnim radom.

J.P. (Amerika) 

V.T. (Amerika) 

 • Svima bih preporucila Maju. Moja preporuka svuda! Jako prijatno iskustvo. Uživala sam. U potpunosti je ispunila očekivanja. Od sada ima stalnog klijenta.

Veoma precizna i sadržajna objašnjenja na moje veliko zadovoljstvo. Usmerila je i ubrzala promenu posla. Više nego profesionalna a opet srdačna i empatična, fokusirana.

I.M.(Nemačka) 

J.S.(Srbija)

 • Veoma pozitivno iskustvo koje će se ponoviti. Maja je jako pozitivna osoba i neko ko se maksimalno angažuje, posveti detaljima i na vrlo precizan način iščitava natalnu kartu. Zaista sa zadovoljna, tako da samo nastavi raditi na ovaj način.
 • Dugo godina sam priželjkivala saradnju sa astrologom i na najlepši način mi se ispunila želja. Olakšanje, smernica, moja sigurna luka.

N.V. (Ujedinjeni

Arapski Emirati) 

K.F.(Italija) 

 •  U životnom trenutku zaglavila sam se između emocija i razuma. Pomoglo mi je da otvorim srce, budem hrabra i krenem putem na kom se nalazim i sada. Hvala Maji za sve.
 • Maja me je svojom suptilnom energijom provela kroz sve aspekte moje natalne karte.Osećala sam se kao da smo na zajedničkom putovanju kroz moj život otkrile spektar stanja koja se nalaze u meni a kojih nisam bila svesna. Veoma osećajno sa mozaika natalne karte tumači i prenosi moguće smernice.

O.S. (Švajcarska) 

J.B. (Srbija)

 • Izuzetno profesionalno, precizno i sažeto tumačenje, sa velikim brojem informacija i korisnim sugestijama, u opuštenoj atmosferi prijateljskog razgovora, što sve zajedno uliva puno poverenja i pruža osećaj razumevanja i podrške.
 • Preporucio bih. Nakon odradjene konsultacije shvatam da može biti korisna svakome i da se može saznati dosta stvari o sebi. Vrlo fino iskustvo, saznao sam dosta stvari o sebi i ono sto je meni jako bitno je da su se mnoge stvari poklopile i potvrdile neke činjenice.

P.A. (Srbija)

M.B. (Francuska) 

 • Veoma pozitivno iskustvo – pomaže u razumevanju sopstvenih odluka i prihvatanju sebe, kao i u daljim izborima i razumevanju sebe i okoline.
 • Konsultacije sa Majom, koja je, pored toga što je vrstan astrolog, vrlo prijatna, pomogle su mi da bolje razumem sebe i situaciju u kojoj sam se u tom momentu nalazila. Nakon opširne analize iznetog problema osećala sam se mnogo snažnije i spremnije da se sa svojim problemom izborim.Krajnje prijatno iskustvo… Doživite malo prosvetljenje. Ono za šta ste možda u momentu slepi iz nekog razloga, ukaže vam se kao nešto jasno, očigledno… Nerešivo postane rešivo, nerazumljivo se razjasni. Maja vam neće ponuditi instant rešenje, ali će vam svakako, tumačeći zvezdanu mapu samo vama datu, ukazati na pravi put.

D.F.(Srbija)

S.P. (Srbija) 

 • Holistički pristup, akcenat na razumevanju uzroka i pojava, same ličnosti i odnosa sa drugim ljudima. Vrlo osnažujuće i motivišuće, podstiče i pomaže lični razvoj.
 • Dobra prognoza nekih dogadjaja pogotovo ako se tiče nekih odluka. Da, detaljno analizirano i sa pojašnjenjima  pogotovo ako nešto nije jasno pojasniće vam se dodatno,tako da je usluga ispunila moja očekivanja.Vrlo profesionalno uradjeno. Vrlo sam zadovoljna uslugom astrologa.

V.O. (Srbija)

D.R. (Srbija) 

 •  Uslugu bih preporučio svima, kako osobama koje “veruju” tako i onima koji nemaju poverenja u horoskop. Pristup astrologa je jedinstven. Analiza ličnosti i posvećenost u rešavanju ličnih problema daju nadu i ohrabrenje… Usluga je premašila očekivanja
 • Čarobno iskustvo koje mi je pomoglo da se oslobodim tuge i napetosti, da se rasteretim tereta prošlosti i krenem napred sa puno entuzijazma i radosti jer moj život to zaslužuje.

S.K. (Srbija) 

B.V. (Srbija) 

 • Zanimljivo, opuštajuće i pre svega poučno, dobila sam više snage i volje za mnoge stvari i uspostavila mir unutar sebe posle veoma dugo vremena i zahvaljujući tome se mnoge stvari u mom životi rešavaju sa lakoćom i bez prevelikog napora.

Maju sam upoznala u trenutku kad ne verujem u astrologiju, ili bar ne ozbiljno, a moj život se našao na prekretnici. Bila mi je potrebna smernica, uputstvo, savet. Odlučila sam se da sve to potražim od Maje jer mi je svojom smirenošću, stručnošću i razložnošću ulila preko potrebno poverenje. Za naš prvi susret pripremila sam gomilu olovaka i blok ne bih li zapisala šta mi Maja govori. Nisam zapisala ništa jer sam bila potpuno zatečena onim što sam čula. Uz Majin vedar osmeh i veliko strpljenje da pojasni stvari do kraja, našla sam tačno šta sam tražila. Tu se naše druženje i saradnja nisu završili. Osim što je nastavila da odgovara na sve moje nedoumice tokom vremena. Sve moje drugarice imaju Majin broj telefona – računam da to dovoljno govori o mom poverenju u ono što ona radi.

A.P. (Srbija) 

S.Ž (Hrvatska)

Danas je dan kada se lijepa moja Venerica odlucila smjestiti u moj zivot .Danas je dan kada sam sam se rodila prije 35 godina.Koliko sam puta samo izgovorila Maji ovaj svoj datum rodjenja, i zamolila ju da mi “ pogleda“ sto ce biti i s nestrpljenjem iscekivala njenu analizu. Njen umiljati glasic s druge strane linije uvijek je pun ljubavi neiscrpno pojasnjavao svaki moguci polozaj, tranzit ili kako god to astrolozi zvali. Ja sam svog astrologa pronasla. I ne samo astrologa. Pronasla sam vec davno upoznatu dusu. Pronasla sam ucitelja na zivotnom putu, osobu koja me iskreno i od srca usmjerava na svaki buduci korak, osobu koja je astrolog podrska. Tako bih je nazvala.

Maju i njen rad sam upoznala  preko Astroportala, lutajuci internetom i trazeci odgovore na svoja zivotnja previranja, nezadovoljstva, ljubavna razocarenja, bolesti i emotivne probleme. Upoznavsi Maju i uz pomoc njenog rada do svih tih odgovora sam dosla. Prvi nas susret bio je analiza moje natalne karte u kojem sam bila odusevljena njenom predanoscu toj mojoj analizi i pristupu, te sam se odlucila na daljni rad s njom.

O astrologiji

Nekada je bilo lako a nekada i ne bas, ali uz pomoc Maje pregurala sam sve. Maju kao astrologa preporucam svakome. To je jedan bliski susret sa samim sobom preko nje. To je jedan prijateljski razgovor pun novih otkrica i novih smjernica za zivot. Kod Maje mi se svidja sto me pusta da sama dolazim do novih spoznaja a ona me prati u backup-u. Kod Maje redovno zakazujem svoje mjesecne i godisnje horoskopske analize. Sigurnost i podrska je ono sto ona u svom radu pruza svim svojim klijentima. Preporucila sam je mnogima i svi su bas kao i ja sretni i zadovoljni Majini klijenti.

Kod Majinog rada mi se svidja sto na kraju svakog razgovora ili konzultacije osjecam odlicno. Maja je netko tko me usmjeri na ono na sto trebam obratiti paznju i sto trebam ciniti. Njeni odgovori na moja pitanja su precizni, tocni i vrlo iskreni. Zaista sam zahvalna sto sam na svom duhovnom putu susrela dragu Maju.

Do sada sam se često susretala sa horoskopom i imala sam priliku da vidim kako izgleda natalna karta, kao i da saznam neke osnovne stvari o položaju planeta, kućama itd. Međutim, tumačenje stručnjaka je uvek bolje, preciznije i jasnije, nego da lutamo sami, jer natalna karta podrazumeva dosta toga, mnogi aspekti su povezani i utiču jedni na druge. Iz tog razloga sam se obratila Maji u trenutku kada sam osećala da je potrebno da mi se neke stvari razjasne i da mi se ukaže na određene mogućnosti. Obzirom da mi je jezik astrologije blizak, znala sam da je to način da dođem do potrebnih informacija. I Maja je tu ulogu ispunila odlično. Njeno tumačenje je bilo vrlo objektivno, jasno, bez mnogo suvišnog detaljisanja.

Aspekti

Takođe bez mnogo drame, koja je po meni, uvek bespotrebna, jer delim Majin stav da se sve može promeniti ili popraviti. I upravo tako mi je i tumačila aspekte, koje bi možda doživela kao nešto negativno, uz savete i mogućnosti, kako određenu situaciju popraviti, određeni aspekt ublaziti, ili kako nešto promeniti. Maja je sjajan tumač, osetila sam da iza onog što govori stoji dosta učenja, a sada već i dosta prakse.

Takođe znam da je svestrana i da voli da isproba razne stvari pa samim tim njeni saveti imaju više smisla, jer je i sama isprobala delotvornost onoga što preporučuje. Iz njenih saveta oseti se i želja, da ljude koji joj se obrate nauči kako da oplemene svoj život, pomognu sebi ili poboljšaju rad na sebi. To je svakako čini i vrednim saveznikom, a ne samo astrologom.

 J.Ž. (Srbija) 

error: Content is protected !!