ANALIZA NA IZABRANU TEMU

Image Description
Guest Author
2 avgusta, 2023

ANALIZA NA IZABRANU TEMU

*Ova analiza je u ponudi samo za klijente koji su sa mnom već imali konsultaciju u cilju nastavka astrološkog rada ili dodatna pitanja.

Analiza je dizajnirana da vam pomogne da prebrodite izazove, iscelite stare rane, bolje razumete natalne simbole i unesete ravnotežu u život.

Trajanje konsultacije: 60 minuta

Online video konsultacija obuhvata: analizu natalne karte, aktuelne tranzite, razgovor o izabranoj temi i astrološke uvide na pitanja.

Povezani članci

NISTE U ELEMENTU? ELEMENT KOJI NEDOSTAJE

U ovom tekstu ću objasniti šta znači kada nemate planete u jednom elementu ili ako ih imate previše. Prvo da se odmah razumemo. Vašoj natalnoj karti ništa ne fali. Ona je savršena i baš takva kakva treba da bude. Sve u njoj je tu da bi naučili lekcije koje su neophodne.

Pročitaj više

ČVOROVI PLANETA I TRANSFORMACIJA ČOVEČANSTVA

Osim čuvenih lunarnih čvorova koji su važni za pomračenja, da li ste znali da i ostale planete imaju čvorove? Mesečev čvor nije jedini, ali se o njemu najviše priča jer se tiče emotionalog života, korena i odnosa sa bitnim ljudima.

Pročitaj više

Upoznaj svoju natalnu kartu

Šta je natalna karta? Ako do sada niste imali astrološku analizu i niste upoznati sa tim šta je natalna karta i kako ona izgleda ovo je mesto za vas. Natala karta predstavlja fotografiju neba u trenutku rođenja. U njoj se nalaze planete u položaju i znaku koji simbolički opisuje vaš život i potencijale sa kojima raspolažete.

Pročitaj više