ROĐENDANSKA ANALIZA

Image Description
Guest Author
2 avgusta, 2023

ROĐENDANSKA ANALIZA

Za sve koji su oduševljeni radom sa mnom i žele to da podele sa svojim prijateljima!

Ova analiza je idealan poklon dragoj osobi za rođendan ili drugu priliku ili kada je vašim prijateljima potreban razgovor sa astrologom.

Trajanje konsultacije: 60 ili 90 minuta

Online video konsultacija obuhvata:analizu natalne karte, ključne godišnje transit i astrološke uvide na pitanja. Konsultacija od 90 min uključuje i solar.

Povezani članci

NISTE U ELEMENTU? ELEMENT KOJI NEDOSTAJE

U ovom tekstu ću objasniti šta znači kada nemate planete u jednom elementu ili ako ih imate previše. Prvo da se odmah razumemo. Vašoj natalnoj karti ništa ne fali. Ona je savršena i baš takva kakva treba da bude. Sve u njoj je tu da bi naučili lekcije koje su neophodne.

Pročitaj više

ČVOROVI PLANETA I TRANSFORMACIJA ČOVEČANSTVA

Osim čuvenih lunarnih čvorova koji su važni za pomračenja, da li ste znali da i ostale planete imaju čvorove? Mesečev čvor nije jedini, ali se o njemu najviše priča jer se tiče emotionalog života, korena i odnosa sa bitnim ljudima.

Pročitaj više

Upoznaj svoju natalnu kartu

Šta je natalna karta? Ako do sada niste imali astrološku analizu i niste upoznati sa tim šta je natalna karta i kako ona izgleda ovo je mesto za vas. Natala karta predstavlja fotografiju neba u trenutku rođenja. U njoj se nalaze planete u položaju i znaku koji simbolički opisuje vaš život i potencijale sa kojima raspolažete.

Pročitaj više