Šta je energetska regresija?

//Šta je energetska regresija?

Šta je energetska regresija?

Energetska regresija je nehipnotička energetska seansa koja se obavlja u vidu vodjene meditacije dubokog opuštanja, tokom koje se uklanjaju blokade koje sprečavaju isceljenje i usvajanje spiritualnih lekcija. Tokom seanse ostajete svesni svega a takođe ćete se sećati svega i nakon seanse. Tokom jedne seanse čisti se bolno i traumatično iskustvo iz bliske ili daleke prošlosti ili prošlih života koje koči napredak u ovoj inkarnaciji. Energetska regresija može voditi u prošli život, detinjstvo ili mesto izmedju života jer vas podsvest vodi tamo gde je za vas prikladno da bi se iscelili. Svaka energetska regresija je jedinstveno i neponovljivo iskustvo koje vam pruža priliku za isceljenje i mogućnost da spoznate ko ste zaista. Seanse se ne snimaju jer staru karmičku energiju, ako zaista želite da izađete iz karmičke petlje i ne ponavljate bolna iskustva, ne treba zadržavati niti čuvati. Shvatite ovo kao bacanje svega što vam više ne služi u kantu za smeće. Ova seansa se naročito preporučuje ako spore tranzitne planete prolaze kroz vašu 12.kuću kao i ako imate natalne planete u 8. i 12. kući, kao i tokom Saturnovih tranzita na lične planete.

Šta nakon seanse energetske regresije:

Preporučeno je da se nakon regresije pije više vode, da se odspava ili odmara kao i da se ne planira puno obaveza. Kako će osoba reagovati u toku i nakon energetske regresije, kao i koje okolnosti će se kasnije pojaviti kao vid karmičkog testa, zavisi isključivo od nje same, njene spremnosti da se menja kao i reakcija i odluka nakon seanse i sporazuma koje je u prošlim životima sklopila duša. U kojoj meri će dozvoliti da joj energetske regresija pomogne ili koliko seansi će joj biti potrebno za isceljenje određenog karmičkog duga/problema je takođe individualno i zavisi od karmičke lekcije duše. Energetska regresija je proces na jako dubokom nivou svesti i podrazumeva kontinuiran psihofizički rad na sebi da bi dala maksimalne rezultate.

A šta ako se brinete da nećete moći da se setite svojih prošlih života?

Ako je vas prošli životi zanimaju samo iz znatiželje a niste spremni da se suočite sa bolnim sećanjem, podsvest može blokirati njihov pristup. Razlog za to može biti i zato što postoji nešto važnije što je potrebno da postignete tokom seanse pa je akcenat na tome ili prisećanje prošlih života nije ključno i neophodno za vaš dalji spiritualni rast kao i ako ožiljci iz prošlih života nisu bitni za ovaj život pa je akcenat na sadašnjosti a ne prošlosti. Tokom seanse se prolazi iskustvo smrti, pa iako ono nikad nije previše traumatično, pojedine osobe imaju strah od njegovog oživljavanja što može blokirati pristup prošlom životu- ali je ovo jako retko. Podsvest je vrlo mudra i neće pružiti iskustvo koje nije primereneo momentu ili vašim životnim uslovima. Takođe, neko se može brinuti da li su informacije koje dobije tokom seanse prave (sve informacije dolaze iz vas, a ja sam samo vodič tokom iskustva), međutim šta god da se pojavi u umu, stvorio je vaš um, bez obzira da li je to mašta, fantazija, stvarno sećanje, neki simbol ili metafora, sve je to način isceljenja i ono što će vam pomoći.

By |2019-10-05T12:32:54+00:00decembar 8th, 2018|Energija|

About the Author:

astrologer and certified reconnective healing practitioner -for scheduling sessions write to astrodetoks@yahoo.com It is strictly forbidden to take contents from this website without my personal consent.