Šta je Rekonektivno Isceljivanje?

//Šta je Rekonektivno Isceljivanje?

Šta je Rekonektivno Isceljivanje?

Rekonektivno isceljivanje je primanje informacija i svetlosti rekonektivnih frekvencija koje nam pomažu da se u datom trenutku lakše suočimo sa nekim problemom i tegobom i iscelimo se. Ova vrsta energetske seanse obuhvata istovremeno isceljivanje na mentalnom, spiritualnom, emotivnom i fizičkom nivou. Kako će se frekvencije manifestovati zavisi od toga gde se trenutno nalazite u životu i predstavlja individualno iskustvo, pa neke osobe imaju vrlo intenzivne fizičke senzacije ili vide slike nalik u snovima, dok se drugi osećaju relaksirano i energizovano tokom i nakon seanse. Ova seansa se naročito preporučuje tokom retrogradnih ciklusa planeta, kao i u slučaju tranzitnih planeta koje formiraju kritične aspekte sa natalnim planetama kao i u svim situacijama kada se osećate da niste potpuno ,,svoji’’ i da vam je potrebno da nešto otpustite.

Kako teče proces rekonektivnog isceljivanja:

Rekonektivno isceljivanje traje 30 minuta nakon čega sledi razgovor o iskustvu. Preporučeno je uraditi niz od tri seanse kao i ponoviti seansu po potrebi, dok ne dođe do balansa. Za rekonektivno isceljivanje je važno da se prepustite uz poverenje u ovaj vrlo moćan proces i da celom iskustvu pristupite bez očekivanja i bez forsiranja, jer će energija ići tamo gde je najpotrebnije za vaše celokupno isceljenje što podrazumeva uklanjanje blokada koje to sprečavaju. Doživljaj tokom isceljivanja je jedinstven, kao što ste i vi jedinstveni i ne može se unapred odrediti i za svaku seansu može biti drugačiji. U ovoj vrsti isceljivanja se radi sa frekvencijama, svetlošću i informacijama koje primate, a koje su potrebne da bi integrisali isceljenje i vratili se svojoj suštini, zbog toga u toku trajanja niza seansi rekonektivnog isceljivanja ne savetuje se istovremena primena drugih energetskih tehnika, da bi rekonektivne frekvencije dale svoj maksimum.

Zakazali ste seansuKako se pripremiti za rekonektivno isceljivanje na daljinu?

  •  Molim vas da 48h pre seanse ne pijete alkohol. Jedite najkasnije 1,5h pre isceljivanja.
  •  Na dan isceljivanje se ne savetuje da koristite jake parfeme, mirisne sveće i upotrebljavate intenzivne osveživače prostora.
  • Udobno se obucite. Tokom isceljivanja ležite na ledjima, po mogućstvu bez jastuka.
  •  Pobrinite se da vas tokom seanse niko ne uznemirava kao i da ne planirate puno obaveza nakon seanse.
  • Isključite mobilni telefon i sve zvuke koji bi mogli da vas ometaju.
  • Klima uredjaj treba da bude isključen ako je direktno iznad kreveta.
  •  Pripremite papir i olovku da bi zapisali uvide nakon seanse.
  • U redu je ako zaspite tokom isceljivanja, ali je svakako zanimljivije da ste budni.
  • Bićete kontaktirani 5 minuta pre početka dogovorenog termina seanse.
REZERVIŠITE TERMIN
By |2019-08-29T13:16:51+00:00novembar 9th, 2018|Energija|

About the Author:

astrologer and certified reconnective healing practitioner -for scheduling sessions write to astrodetoks@yahoo.com It is strictly forbidden to take contents from this website without my personal consent.