KONTAKT

/KONTAKT
KONTAKT2021-09-28T15:53:46+00:00
 • Pošaljite email na astrodetoks@yahoo.com
 • SMS (Viber): +381631103639
 • Rezervaciju možete obaviti i putem Skype poruke: maja.lazic86

Vaše puno ime i prezime, tačno vreme, datum i mesto rođenja su neophodni. Informacije o trenutnom gradu i državi su takođe potrebne.

Sve astrološke konsultacije se obavljaju putem video poziva na Skypu (Viber), a rekonektivno isceljivanje na daljinu.

Pisana analiza će vam biti poslata na email u dogovorenom roku.

Sve informacije su poverljive i neće biti date trećem licu. Natalni podaci se čuvaju da bi ubrzali kasnije konsultacije i u svrhu obavljanja astroloških istraživanja.

  1. Informacije na sajtu nisu zamena za pregled i lekarsku dijagnozu. Za sve zdravstvene tegobe potrebno je da se konsultujete sa svojim izabranim lekarom ili medicinskim stručnjakom.
  2. Za pitanja pravne i finansijske prirode potrebno je da se obratite odgovarajućem stručnjaku.

Astrologija je živa i uvek promenljiva i Astrodetoks podstiče bolje razumevanje natalnih planeta i učenje saradnje sa njima.

 1. Ograničenje od odgovornosti: Klijent preuzima 100% odgovornost za sebe i samostalno donosi odluke. Astrodetoks nije odgovoran ni za kakvu direktnu, indirektnu, slučajnu ili posledničnu štetu koja je nastala korišćenjem dobijenih informacija.
 2. Komentari, pohvale kao i zahvalnice nakon konsultacija mogu biti objavljeni anonimno na sajtu u ,,Preporukama“.
 3. Nisam u mogućnosti da odgovaram na pojedinačna pitanja i pozive van zakazanog termina. Sve odgovore možete dobiti isključivo u toku unapred zakazane konsultacije.
 4. Analiza obuhvata izradu natalne karte, pripremu i proučavanje. Analiza je bazirana na višegodišnjem učenju, iskustvu i veštinama stečenim na mnogobrojnim usavršavanjima i seminarima. Kvalitetan astrolog ima odlične komunikacijske veštine, lingvističko znanje kao i razumevanje psihologije ličnosti.
 5. Par minuta odstupanja od tačnog vremena rođenja može pomeriti tranzite za godinu dana. Ako niste potpuno sigurni u vreme rođenja tranzitima pristupite sa zadrškom. Fokus se stavlja na natalnu analizu i psihologiju ličnosti, a rektifikacija se radi kada je moguća. Ako ne znate vreme rođenja biće korišćen standardni raspored kuća.
 6. Isključivo na vaš zahtev konsultacije se mogu snimiti putem Skypa, a snimak će vam biti poslat po završetku.
 7. Svaki zakazani termin je vremenski ograničen, molim vas da budete na vreme spremni da počnemo. Otkazivanje termina moguće je 48h pre, uz pomeranje za prvi slobodni termin.
 8. Hvala svima sa kojima se moj životni put ukrstio, jer su me naučili kolika je neizmerna vrednost poznavanja astrološke discipline u 21. veku!
Info o konsultacijama
error: Content is protected !!