ZAKAZIVANJE

/ZAKAZIVANJE
ZAKAZIVANJE2020-04-07T07:06:00+00:00

KAKO ZAKAZATI  TERMIN?

REZERVIŠITE SVOJ TERMIN

 • Izaverite uslugu za koju ste zainteresovani iz ponuđenih USLUGA . Pošaljite email ili poruku za sve dodatne informacije.
 • Vaše puno ime i prezime, tačno vreme, datum i mesto rođenja su neophodni
 • Informacije o trenutno gradu i državi su takođe potrebne.

email: astrodetoks@yahoo.com

telefon (Viber, WhatsApp): +381631103639

Skype: maja.lazic86

PRIPREMITE SE ZA VAŠ TERMIN

 1. Za astrološke analize mi možete unapred poslati vaša pitanja, ako ih imate. Ako nemate pitanja unapred, pred kraj vašeg termina imaćete priliku da postavite pitanja.
 2. Za energetsku seansu molim vas sledite uputstva i savete koje ćete dobiti minimum dva dana unapred putem emaila.
 3. Budite na Skajpu/Viberu ili Whatappu, u zavisnosti od dogovora, na vreme za vaš zakazani termin, postavljajte pitanja, zapišite smernice i uputstva i uživajte u vašoj konsultaciji. Nakon konsultacije možete poslati feedback sa utiscima.
Kako se pripremiti za astrološku konsultaciju?

Kako zakazivanje funkcioniše

Sve astrološke konsultacije i energetske seanse se obavljaju putem Skypa (ili Google Hangouts, Viber/WhatsApp).

Politika poslovanja:

  1. Sve informacije dobijete uoči ili tokom seanse su poverljive i neće biti date trećem licu. Podaci se čuvaju da bi ubrzali kasnije konsultacije i radi obavljanja astroloških istraživanja.
  2. Informacije na sajtu nisu zamena za pregled i lekarsku dijagnozu. Za sve zdravstvene tegobe potrebno je da se konsultujete sa svojim izabranim lekarom ili medicinskim stručnjakom.
  3. Za pitanja pravne i finansijske prirode potrebno je da se obratite odgovarajućem stručnjaku.

Astrologija je živa i uvek promenljiva i Astrodetoks podstiče klijenta da bolje razume svoje natalne planete i nauči da sarađuje sa njima.

 1. Ograničenje od odgovornosti: Klijent preuzima 100% odgovornost za sebe i samostalno donosi odluke. Astrodetoks nije odgovoran ni za kakvu direktnu, indirektnu, slučajnu ili posledničnu štetu koja je nastala korišćenjem dobijenih informacija.
 2. Komentari i pohvale kao i zahvalnice nakon konsultacija mogu biti objavljeni anonimno na sajtu u ,,Preporukama“.
 3. Zbog količine posla, nisam više u mogućnosti da odgovaram na pojedinačna pitanja i pozive nakon natalne analize. Sve odgovore možete dobiti isključivo u toku zakazane konsultacije.
 4. Time is valuable. U cenu konsultacije/seanse uključena je izrada natalne karte, priprema i analiza. Analiza je bazirana na višegodišnjem učenju, iskustvu i veštinama stečenim na mnogobrojnim usavršavanjima. Kvalitetan astrolog pre svega ima odlične komunikacijske veštine, lingvističko znanje kao i razumevanje psihologije ličnosti.
 5. Par minuta odstupanja od tačnog vremena rođenja može pomeriti tranzite za godinu dana. Ako niste potpuno sigurni u vreme rođenja tranzitima pristupite sa zadrškom. Zato se fokus stavlja na natalnu analizu i psihologiju ličnosti, a rektifikacija se radi kada je moguća. Ako ne znate vreme rođenja biće korišćen standardni raspored kuća,
 6. Isključivo na vaš zahtev analize i seanse putem Skypa se snimaju, a snimak će vam biti poslat po završetku.
 7. Svaki zakazani termin je vremenski ograničen, molim vas da budete na vreme spremni da počnemo. Otkazivanje termina moguće je 48h pre, uz pomeranje za prvi slobodni termin. No refund policy.
 8. Hvala svim mojim klijentima i svima sa kojima se moj životni put ukrstio.
error: Content is protected !!