ZAKAZIVANJE

/ZAKAZIVANJE
ZAKAZIVANJE2020-05-28T05:57:17+00:00

REZERVIŠITE SVOJ TERMIN

 • Pošaljite email na astrodetoks@yahoo.com ili SMS (Viber, WhatsApp): +381631103639
 • Vaše puno ime i prezime, tačno vreme, datum i mesto rođenja su neophodni.
 • Informacije o trenutnom gradu i državi su potrebne u slučaju promene mesta prebivališta.

Rezervaciju možete obaviti i putem Skype poruke: maja.lazic86

Online konsultacije:

Kompletna analiza natalne karte

Uporedna analiza

Godišnja/dodatna konsultacija

Dodatni odgovori na pitanja

Pisana analiza:

Odgovor na jedno pitanje

Natalna karta/godišnja/uporedna analiza

Specijalne paket ponude online konsultacija

Analiza natalne karte + bitni tranziti za narednih 12 meseci

Analiza natalne karte+uporedna analiza+bitni tranziti

Tri konsultacije u periodu od 6 meseci

Čas astrologije

Rekonektivno isceljivanje

Seansa rekonektivnog isceljivanja

Seansa za kućne ljubimce

PRIPREMITE SE ZA VAŠ TERMIN

 1. Za astrološke analize mi možete unapred poslati vaša pitanja, ako ih imate.
 2. Za rekonektivno isceljivanje molim vas sledite uputstva i savete koje ćete dobiti minimum dva dana unapred putem emaila.
 3. Budite na Skypu/Viberu ili Whatappu, u zavisnosti od dogovora, na vreme za vaš zakazani termin, postavljajte pitanja, zapišite smernice i uputstva i uživajte u vašoj konsultaciji. Nakon konsultacije možete poslati feedback sa utiscima.
Kako se pripremiti za astrološku konsultaciju?

Sve astrološke konsultacije se obavljaju putem Skypa (ili Google Hangouts, Viber/WhatsApp) a rekonektivno isceljivanje na daljinu. U slučaju da ste poručili pisanu analizu, biće vam poslata na email u dogovorenom roku.

  1. Sve informacije su poverljive i neće biti date trećem licu. Natalni podaci se čuvaju da bi ubrzali kasnije konsultacije i u svrhu obavljanja astroloških istraživanja.
  2. Informacije na sajtu nisu zamena za pregled i lekarsku dijagnozu. Za sve zdravstvene tegobe potrebno je da se konsultujete sa svojim izabranim lekarom ili medicinskim stručnjakom.
  3. Za pitanja pravne i finansijske prirode potrebno je da se obratite odgovarajućem stručnjaku.

Astrologija je živa i uvek promenljiva i Astrodetoks podstiče bolje razumevanje natalnih planeta i učenje saradnje sa njima.

 1. Ograničenje od odgovornosti: Klijent preuzima 100% odgovornost za sebe i samostalno donosi odluke. Astrodetoks nije odgovoran ni za kakvu direktnu, indirektnu, slučajnu ili posledničnu štetu koja je nastala korišćenjem dobijenih informacija.
 2. Komentari i pohvale kao i zahvalnice nakon konsultacija mogu biti objavljeni anonimno na sajtu u ,,Preporukama“.
 3. Nisam u mogućnosti da odgovaram na pojedinačna pitanja i pozive van zakazanog termina. Sve odgovore možete dobiti isključivo u toku unapred zakazane konsultacije.
 4. Analiza obuhvata izradu natalne karte, pripremu i proučavanje. Analiza je bazirana na višegodišnjem učenju, iskustvu i veštinama stečenim na mnogobrojnim usavršavanjima i seminarima. Kvalitetan astrolog ima odlične komunikacijske veštine, lingvističko znanje kao i razumevanje psihologije ličnosti.
 5. Par minuta odstupanja od tačnog vremena rođenja može pomeriti tranzite za godinu dana. Ako niste potpuno sigurni u vreme rođenja tranzitima pristupite sa zadrškom. Zato se fokus stavlja na natalnu analizu i psihologiju ličnosti, a rektifikacija se radi kada je moguća. Ako ne znate vreme rođenja biće korišćen standardni raspored kuća.
 6. Isključivo na vaš zahtev konsultacije se mogu snimiti putem Skypa, a snimak će vam biti poslat po završetku.
 7. Svaki zakazani termin je vremenski ograničen, molim vas da budete na vreme spremni da počnemo. Otkazivanje termina moguće je 48h pre, uz pomeranje za prvi slobodni termin.
 8. Hvala svim mojim klijentima i svima sa kojima se moj životni put ukrstio, jer su me naučili kolika je neizmerna vrednost poznavanja astrološke discipline u 21. veku!
error: Content is protected !!