Otkrivanje prošlih života

//Otkrivanje prošlih života

Otkrivanje prošlih života

Nemate nikakvih problema i sve super funkcioniše, ali vas zanima šta ste bili u prošlom životu? Energetsku regresiju bi uradili iz čiste znatiželje i iz zabave? Moram da vam kažem da to šta je neko bio u prošlom životu, uopšte nije važno niti je svrha otkrivanja prošlih života. To da vam neko ispriča vaš prošli život nema nikakvu vrednost niti išta znači i krajnje je neozbiljno. Čak ako i čujete nešto ,,korisno’’ to sve može biti jako štetno po vas. To se dešava ako ne prođete kroz iskustvo na energetskom ili fizičkom nivou, u onolikoj količini koliko ste za to spremni.

Postoje zaista spektakularne regresije u dvorcima, palatama i kraljevstvima, koje oduzimaju dah. Ove regresije ne moraju da dovedu do željenog isceljenja. Pogotovo ako nismo voljni da nakon regresije promenimo ponašanje, da oprostimo i ako nastavljamo da tražimo krivicu u drugima. Ako nismo spremni da iscelimo prošle živote, oni se neće ni ,,otvoriti’’.

Zašto bi vam duša dala uvid u nešto za šta niste spremni? Postoje vrlo suvoparna i dosadna vraćanja u prošle živote. Nekad se ne dešava puno i nije naročito zanimljivo. Ipak, u istom momentu donose razrešenje, uz suze i zvonki smeh. A nekoliko dana kasnije i materijalne dokaze ispravljanja problema ili bolne situacije.

Blokade i problemi iz prošlih života

Bitno je kada se radi energetska regresija i kada se ,,otvore’’ prošli životi kakvu blokadu, problem ili izazov je to ostavilo na vas. Na koji način vas ova blokada sada povređuje? Otkrivanje prošlih života služi da bi se oslobodili onoga što blokira dalji razvoj, tok života i sreću. Ne služi da bi se zabavili i hvalili prijateljima da smo bili ovo ili ono. Ni ovaj a ni prošli život nije zezanje.

Energetska regresija je duboko transformativno spiritualno iskustvo. Kada me neko pita da im iz zabave ili znatiželje uradim energetsku regresiju uvek kažem ne. Kad me neko nepoznat nazove telefonom i hoće da mu ,,uradim regresiju’ uvek kažem ne. Energetska regresija nije prečica niti brzo rešenje. Iz ovih razloga karmičku astrologiju uključujem u natalnu analizu samo nakon obavljenje energetske regresije. Ona može da se koristi ako se tokom rekonektivnog isceljivanja ,,pokažu’’ prošli životi, za dodatna pojašnjenja, a nikada obrnuto.

Kada energetska regresije nije za vas

  • ako se osećate iscrpljeno
  • imate hronične bolove
  • stalno ste umorni

Mnogo je korisnije uraditi tri seanse rekonektivog isceljivanja. Bavite se jogom-nemojte ,,kopati’’ po prošlim životima kada niste energetski jaki za to.

Otkrivanje prošlih života nije za vas ako pijete antidepresive ili patite od psihičkog poremećaja. Ako prolazite kroz hemoterapiju nije rešenje (za zdravstvene probleme vaša odgovornost je da se obratite lekaru).

One osobe koje tokom energetske regresije vide puno detalja su na najdubljem nivou isceljenja, barem kako mnogi metafizičari tvrde. Na kraju duša tj. naše Više Ja pita da li joj je nečeg (patnje, bola, tuge) dosta ili ne.

A količina detalja i pojedinosti koje će neko tokom energetske regresije videti, čuti i osetiti? Ako niste vizuelni tip, moguće je da ne vidite ništa ali da kroz druga čula dobijete ,,odgovore’’. Ona ne mora uvek biti srazmerna isceljenju i rešenju problema. Nekad potrebno nastaviti sa nekom drugom tehnikom da bi se razrešio problem. Budite sigurni da na svakodnevnom nivou, stalno u nekom obliku i količini isceljujete prošle živote. Potpuno ste nesvesni toga i naročito ako u to uopšte ne verujete.

Proces energetske regresije za otkrivanje prošlih života

Iako je regresija strukturirani proces, sa etapama i određenim sledom, ponekad tokom energetske regresije vidim slike i osećam gde se osoba ,,nalazi’’ ali nikad ne govorim detalje. Ono što ona ,,vidi’’ to je bitno, ja sam samo vodič i ,,posmatrač’’. Ono što vidim moglo bi je odvući na stranu koja za nju nije važna ili za koju nije još uvek spremna.

Tačnije to što vidim, tiče se mene. Moj prošli život odvijao se u isto vreme i na istom mestu i moguće bio deo života osobe koja prolazi kroz energetsku regresiju. Osoba se zato i javila meni, jer smo nešto već prošle zajedno i potrebno je da to iscelimo zajedno.

O isceljenju i samom toku prošlih života ne odlučuje ni onaj ko obavlja energetsku regresiju, niti osoba koja prolazi kroz nju. Odlučuje njena duša i Više Ja. Ovo je proces, ne karta u jednom pravcu sa sigurnom destinacijom. Često se neko javi iz jednog razloga (najčešće bolni partnerski odnos) da bi se iscelilo nešto drugo (na primer, finansije). To drugo je i dovelo do problema u vezi. Budite samo sigurni da je na energetskom nivou sve vrlo jednostavno. Mozak komplikuje pokušavajući da razume ono što ne može niti treba da razume.

Koji proši život se otvara?

Život u koji se ,,ulazi’’ je uvek onaj koji je u ovom trenutku za nas najznačajniji. To ne mora uvek biti život koji je ključan za isceljenje trenutne situacije već momenat kada je sve krenulo ,,po zlu’’. Ne mora biti ni prošli život, veće neko davno vreme kada smo bili jako mali a kada se dogodila trauma. Ako je konkretan problem u ovom životu, on se prvo rešava u ovom životu. Tada se ne rešava u prošlim životima. Energetska regresija nije prečica ka duhovnom rastu već je sastavni deo samog rasta. Tu se ništa ne može preskočiti niti možete dobiti garanciju da će se nešto i desiti.

Može se tokom energetske regresije otvoriti i neko vreme kada smo ni ovde ni sada, i u telu i van tela. Možda se nismo ,,dobro smestili’’ i potrebno je da se ,,ugnezdimo’’ bolje u svojoj auri. Jednostavno duša će nas povesti samo tamo gde je za nas adekvatno da budemo. Neće nas ,,ubaciti’’ u scene koje nismo u stanju da ,,svarimo’’ niti od kojih bi nam bilo još gore.

Blokade

Blokada prošlih života sa kojom se suočavamo, zaista i izgleda kao energetska blokada u auri ili u nekoj od čakri. Nije svakome neophodno ni korisno da vidi i spozna svoje prošle živote već ih može samo osloboditi i energetski bez da zna šta tačno oslobađa. Ovo oslobadjanje nekad budi nagli nagon za povraćanjem. Dešava se da osoba ima potrebu za odlaskom u wc.

Vrlo često je intenzivno lupanje srca i probadanje u telu. Pri tom se ,,ne vidi’’ ništa, samo osećamo neprijatnost, koja nakon par sekundi prođe. Budite sigurni ako vam se ovako nešto desilo u nekoj novoj situaciji, potpuno iznenada i neobjašnjivo, da ste tu situaciju i istu reakciju već imali u prošlom životu. Na taj način je izbacujete.

Kako se isceljuje prošli život

Istraživanje prošlih života može otvoriti teme za koje neka druga tehnika (a vrlo često samo dovoljno kvalitetnog sna i promena ishrane) može biti jako korisna. Ja (niti iko drugi) ne mogu da uradim za nekog drugog ono što je na samoj osobi da uradi i nauči. Na primer, istorijski filmovi koji obrađuju bitne periode u istoriji čovečanstva i razvoja društva, književna dela i umetnost, nude na svakodnevnom nivou alatke za ,,fino čišćenje’’ prošlih života.

Tokom energetske regresije možete dobiti uputstva Višeg Ja o tome šta je potrebno uraditi. Nije dovoljno samo da nešto znamo i razumemo –da bi se oslobodili stare karme potrebno je i uraditi nešto drugačije nego pre.

Ponekad se čak dešava da osoba sa zaista velikim problemom nakon što spozna uzroke nesreće ili gubitka iz prošlog života. Kada na kraju seanse ima priliku da promeni ugovore koje je napravila duša, na pitanje da li je spremna da otpusti ono što je loše i  što je povređuje, može da odgovori da nije. Osoba to ne ume kasnije da objasni. Koliko puta nam se to dešava u životu da ponavljamo stare obrasce koji nam očigledno štete? Ipak, ne možemo da ih prekinemo ili kažemo da nešto više nećemo da radimo pa to ponovo uradimo.

Da li ponoviti regresiju?

Tada je dobra ideja nakon nekog vremena, kada osetimo da smo spremni, ponovo uradimo energetsku regresiju nakon čega smo u mogućnosti da razrešimo ono što nas je mučilo i otvorimo se novo životno poglavlje. Sve je u redu, jer isceljenje je put i traje celog života. Ne mora biti mučno niti teško. Uvek se krećemo i uvek se isceljujemo. Samo treba biti iskren prema sebi i prihvatiti odgovornost.

Otkrivanje prošlih života ne preporučujemo maloletnim osobama, neposredno nakon doživljaja neke bolne sitaucije, smrti drage osobe ili gubitka, kao ni osobama koje su psihički nestabilne. Za sve u životu postoji savršeni tajming i potrebno je prvo da prođe vreme. Otkrivanje prošlih života savetujem samo kada smo već probali neke druge tehnike kao i tek nakon što je obavljena analiza natalne karte.

Seansu regresije u prošli život možete proći besplatno putem audio linka na Astrodetoks YT kanalu.

By |2023-02-27T12:09:54+01:0014 фебруара, 2019|Energija|

About the Author:

All posts are written by and belong to: MAJA LAZIĆ *It is strictly forbidden to take contents from this website without my personal consent.
error: Content is protected !!