USLUGE

AKTIVNOSTI i USLUGE2019-07-17T13:42:15+00:00

Razlog zašto se neko obraća astrologu uvek je vezan za neki bitni momenat u životu koji želimo da istražimo i bolje razumemo, ako je potrebno da donesemo bitnu odluku ili ako želimo da nađemo rešenje za neki određeni problem. Oblast koja me u astrologiji fascinira i u kojoj se stalno usavršavam je lični rast i prevazilaženje ograničenja kao i isceljivanje izazovnih aspekata i pokretanje energije natalne karte. Sve konsultacije su usmene i potrebno ih je zakazati unapred. Ako niste sigurni koju uslugu da izaberete najbolje je prvo početi sa analizom natalne karte. Pre zakazivanja molim vas počitajte politiku poslovanja na dnu stranice.

ANALIZA NATALNE KARTE

Ako se osećate izgubljeno, zbunjeno ili zabrinuto, kao i ako želite da bolje razumete sebe:

* konsultacija obuhvata astro-psihološku sintezu vaših planetarnih potencijala i ključnih životnih oblasti. Ova vrsta analiza je osnova za dalje razumevanje svog astrooškog potencijala, za pokretanje energije natalne karte kao i isceljivanje planeta i izazovnijih aspekata. Nakon analize natalne karte, za sva ostala pitanja možete raditi konsultacije.

*natalnu analizu možete zakazati samo za tumačenje svoje natalne karte!

-natalna analiza se preporučuje nakon 18 godine. Ne radim analize za tek rođene bebe i malu decu.

*tokom konsultacije imate mogućnost da postavite pitanja.

Trajanje: 1,5h

UPOREDNI HOROSKOP

Ako želite da imate širi uvid u pozitivne i izazovne aspekte vaše veze, kao i ako želite da popravite odnos sa bitnom osobom:

* konsultacija obuhvata uticaj i slaganje vašeg horoskopa sa horoskopom vašeg partnera putem tehnika sinastrije i kompozitnog horoskopa. Tokom ove konsultacije biće obrađeni i dugoročni tranziti na uporedni horoskop. Neophodno je tačno vreme rođenja obe osobe. U toku ove konsultacije biće akcenat na vašoj natalnoj karti. Ova konsultacija se radi samo za bračne partnere.

Trajanje:1h

ČASOVI ASTROLOGIJE

Ako želite da naučite astrologiju:

* časovi vam mogu pomoći bez obzira na to da li ste potpuni početnik ili ste počeli da učite astrologiju samostalno.

Trajanje:1h

ASTROLOŠKA KONSULTACIJA

Astrološka konsultacija predstavalja dalji rad na vašoj natalnoj karti (može biti fokusirana na sve ostale teme koje vas zanimaju nakon analize natalne karte ili tranzite u odnosu na natalnu kartu) i obavljaju se po vašoj želji nakon analize natalne karte. Vaša konsultacija može obuhvatati jedno od navedenog ili sve:

1.TRANZITI u odnosu na vašu natalnu kartu za naredni duži ili kraći period i kako da što bolje iskoristite prilike i lako prevaziđete izazove koji se mogu pojaviti. Obuhvata tranzite sporih planeta (Jupiter, Saturn, Uran, Neptun i Pluton), uticaj retrogradnih planeta i pomračenja na vašu natalnu kartu za naredni period.

2. ODREĐENA ŽIVOTNA OBLAST-ako vas interesuje kako da uspešno ostvarite ciljeve u određenoj životnoj oblasti (ljubav, posao, karijera, itd.) i što bolje isplanirate njihovu realizaciju ili prebrodite određeni problem. Obuhvata analizu određene natalne oblasti ili teme/problema, po vašem izboru uz pregled dejstva dugoročnih tranzita planeta. Ova konsultacija je namenjena onima koji žele da se konsultuju ili razgovaraju sa astrologom ili imaju dodatna pitanja u vezi sa određenom životnom temom ili im je potrebno da razumeju dešavanja tokom određenih izazovnih tranzita.

3. AKTUELNA DEŠAVANJA-ako vas zanimaju trenutna astrološka dešavanja i njihov uticaj na vašu natalnu kartu, ako ste suočeni sa nekim izazovom ili burnim promenama, kada vam je potrebna dodatna podrška planete. Obuhvata aktuelne tranzite ličnih i sporih planeta, kao i uticaj retrogradnih planeta i tranzitnog Meseca (Mlad i Pun Mesec) na vašu natalnu kartu u datom trenutku. Ova konsultacija je namenjena onima koji žele da im astrolog ,,nešto pogleda“ u natalnoj karti ili imaju potrebu za hitnom analizom.

Trajanje: 1h

Za dodatni rad na isceljivanju natalne karte primenjuju se i rekonektivno isceljivanje i aktivne vođene meditacije posebno dizajnirane na osnovu vaše natalne karte.

REKONEKTIVNO ISCELJIVANJE

Ako želite da uklonite blokade koje sprečavaju isceljenje vašeg života i pronađete unutrašnju ravnotežu, ili ako jednostavno želite iskustvo RH frekvencija i otvoreni ste za nešto novo:

*Jednočasovna seansa obuhvata iskustvo RH frekvencija, svetlosti i nformacija, razgovor o iskustvu nakon isceljivanja. Rekonektivno isceljivanje nije terapija niti lečenje. Energija odlazi tamo gde je najpotrebnije. Svako isceljivanje je jedinstveno iskustvo i ne može se unapred predvideti. Rekonektivno isceljivanje se obavlja u nizu od tri seanse. Moguće je zakazati i pojedinačnu seansu kao i veći broj seansi.

-Ovaj vid seanse je namenjen takođe i vašem kućnom ljubimcu (seansa u tom slučaju traje 15min). Neophodna je fotografija kućnog ljubimca. Preporučeno je obaviti niz od pet seansi.

 ISCELJIVANJE NATALNE KARTE

Ovaj tip usluge obuhvata:
* specifično rekonektivno isceljivanje planeta u natalnoj karti kao i životnih oblasti koje su povezane sa datom planetom
* astro-psihološku procenu vaše natalne planete i učenje tehnika posebno dizajniranih na osnovu vaše natalne karte sa ciljem isceljivanja izazovnih aspekata i trenutnih dugotrajnih tranzita, na svakodnevnom jednostavnom i praktičnom nivou. Jedna seansa obuhvata rad na jednoj planeti. Ova vrsta usluge moguća je samo nakon analize natalne karte.

Trajanje:1,5h

AKTIVNE VOĐENE MEDITACIJE

Vođena meditacija može obuhvatiti jedno od navedenog ili po potrebi sve tri usluge.

1. Raskidanje karmičkih okova-Ako želite da uklonite skrivene blokade u auri koje vas sprečavaju da ostvarite kvalitetne veze, ako želite da iscelite prošlost, prebolite gubitak neke osobe. Obuhvata relaksacioni deo, detekciju karmičkih okova, njihovo raskidanje i eliminaciju štetnih mentalnih obrazaca kao završni razgovor uz astrološki uvid u karmičku lekciju za dati trenutak.

2. Balansiranje čakri -omogućava rad na jednoj čakri  uklanjanje energetskih blokada radi ostvarenja unutrašnje ravnoteže i oslobađanja od starih obrazaca.

3. Čišćenje Aure-obuhvata specifičan problem sa kojim se suočavate koji se čisti u dubokoj relaksaciji, uz energetsko isceljivanje i analizu iskustva sa pregledom trenutnih astroloških uticaja.

Trajanje: 1h

Kako zakazivanje funkcioniše

Sve astrološke konsultacije i energetske seanse se obavljaju putem Skypa (ili Google Hangouts, Viber/WhatsApp).

Politika poslovanja:

  1. Sve informacije su poverljive i neće biti date trećem licu. Podaci se čuvaju da bi ubrzali kasnije konsultacije i radi obavljanja astroloških istraživanja.
  2. Informacije na sajtu nisu zamena za pregled i lekarsku dijagnozu. Za sve zdravstvene tegobe potrebno je da se konsultujete sa svojim izabranim lekarom ili medicinskim stručnjakom.
  3. Za pitanja pravne i finansijske prirode potrebno je da se obratite odgovarajućem stručnjaku.
   Astrologija je živa i uvek promenljiva i Astrodetoks podstiče klijenta da bolje razume svoje natalne planete i nauči da sarađuje sa njima.
 1. Ograničenje od odgovornosti: Klijent preuzima 100% odgovornost za sebe i samostalno donosi odluke. Astrodetoks nije odgovoran ni za kakvu direktnu, indirektnu, slučajnu ili posledničnu štetu koja je nastala korišćenjem dobijenih informacija.
 2. Komentari i pohvale kao i zahvalnice nakon konsultacija mogu biti objavljeni anonimno na sajtu u ,,Utiscima klijenata“.
 3. Zbog količine posla, nisam više u mogućnosti da odgovaram na pojedinačna pitanja i pozive nakon natalne analize. Sve odgovore možete dobiti isključivo u toku zakazane konsultacije.
 4. Time is valuable. U cenu konsultacije/seanse uključena je izrada natalne karte, priprema i analiza. Analiza je bazirana na višegodišnjem učenju, iskustvu i veštinama stečenim na mnogobrojnim usavršavanjima. Kvalitetan astrolog pre svega ima odlične komunikacijske veštine, lingvističko znanje kao i razumevanje psihologije ličnosti.
 5. Četiri minuta odstupanja od tačnog vremena rođenja može pomeriti tranzite za godinu dana. Ako niste potpuno sigurni u vreme rođenja tranzitima pristupite sa zadrškom. Zato se fokus stavlja na natalnu analizu i psihologiju ličnosti, a rektifikacija se radi kada je moguća. Ako ne znate vreme rođenja biće korišćen standardni raspored kuća,
 6. Analize i seanse putem Skypa se snimaju, a snimak će vam biti poslat po završetku.
 7. Svaki zakazani termin je vremenski ograničen, molim vas da budete na vreme spremni da počnemo. Otkazivanje termina moguće je 48h pre, uz pomeranje za prvi slobodni termin. No refund policy.

Izaberite put

Izaberite uslugu koja vas interesuje i pošaljite email ili SMS za dodatne informacije.

Rezervišite mesto

Potvrdite termin slanjem potrebnih podataka:

-ime i prezime, tačno vreme, datum i mesto rođenja su neophodni!

Spremite se

Dodajte me na Skajpu.

Za astrološke analize mi možete unapred poslati vaša pitanja, ako ih imate.

Za energetsku seansu molim vas sledite uputstva i savete koje ste dobili u emailu ili pročitali na sajtu.

Dizajnirajte svoju budućnost

Budite na Skajpu na vreme za vaš zakazani termin, postavljajte pitanja, zapišite smernice i uputstva i uživajte u vašoj seansi. Nakon seanse možete poslati feedback sa utiscima.