USLUGE

USLUGE2019-10-10T11:43:10+00:00

Dostupne usluge:

  • ANALIZA NATALNE KARTE
  • SINASTRIJA
  • NAUČITE ASTROLOGIJU
  • ASTROLOŠKA KONSULTACIJA (*nakon analize natalne karte: tranziti, određena životna oblast, aktuelna dešavanja, odgovori na pitanja)
  • REKONEKTIVNO ISCELJIVANJE
  • ENERGETSKE TEHNIKE 
REZERVIŠITE TERMIN

ANALIZA NATALNE KARTE

Ako se osećate izgubljeno, zbunjeno ili zabrinuto, kao i ako želite da bolje razumete sebe:

* konsultacija obuhvata astro-psihološku sintezu vaših planetarnih potencijala i ključnih životnih oblasti. Ova vrsta analiza je osnova za dalje razumevanje svog astrooškog potencijala, za pokretanje energije natalne karte kao i isceljivanje planeta i izazovnijih aspekata. Nakon analize natalne karte, za sva ostala pitanja možete raditi konsultacije.

*natalnu analizu možete zakazati samo za tumačenje svoje natalne karte!

-natalna analiza se preporučuje nakon 18 godine. Ne radim analize za tek rođene bebe i malu decu.

*tokom konsultacije imate mogućnost da postavite pitanja.

Trajanje: 1,5h

REZERVIŠITE TERMIN

SINASTRIJA

Ako želite da imate širi uvid u pozitivne i izazovne aspekte vaše veze, kao i ako želite da popravite odnos sa bitnom osobom:

* konsultacija obuhvata uticaj i slaganje vašeg horoskopa sa horoskopom vašeg partnera putem tehnika sinastrije i kompozitnog horoskopa. Tokom ove konsultacije biće obrađeni i dugoročni tranziti na uporedni horoskop. Neophodno je tačno vreme rođenja obe osobe. U toku ove konsultacije biće akcenat na vašoj natalnoj karti. Ova konsultacija se radi samo za bračne partnere.

Trajanje:1h

REZERVIŠITE TERMIN

NAUČITE ASTROLOGIJU

Ako želite da naučite astrologiju:

* časovi vam mogu pomoći bez obzira na to da li ste potpuni početnik ili ste počeli da učite astrologiju samostalno.

Trajanje:1h

REZERVIŠITE TERMIN

ASTROLOŠKA KONSULTACIJA

Astrološka konsultacija predstavalja dalji rad na vašoj natalnoj karti (može biti fokusirana na sve ostale teme koje vas zanimaju nakon analize natalne karte ili tranzite u odnosu na natalnu kartu) i obavljaju se po vašoj želji nakon analize natalne karte. Vaša konsultacija može obuhvatati jedno od navedenog ili sve:

1.TRANZITI u odnosu na vašu natalnu kartu za naredni duži ili kraći period i kako da što bolje iskoristite prilike i lako prevaziđete izazove koji se mogu pojaviti. Obuhvata tranzite sporih planeta (Jupiter, Saturn, Uran, Neptun i Pluton), uticaj retrogradnih planeta i pomračenja na vašu natalnu kartu za naredni period.

2. ODREĐENA ŽIVOTNA OBLAST-ako vas interesuje kako da uspešno ostvarite ciljeve u određenoj životnoj oblasti (ljubav, posao, karijera, itd.) i što bolje isplanirate njihovu realizaciju ili prebrodite određeni problem. Obuhvata analizu određene natalne oblasti ili teme/problema, po vašem izboru uz pregled dejstva dugoročnih tranzita planeta. Ova konsultacija je namenjena onima koji žele da se konsultuju i razgovaraju sa astrologom ili imaju dodatna pitanja u vezi sa određenom životnom temom ili im je potrebno da razumeju dešavanja tokom određenih izazovnih tranzita.

3. AKTUELNA DEŠAVANJA-ako vas zanimaju trenutna astrološka dešavanja i njihov uticaj na vašu natalnu kartu, ako ste suočeni sa nekim izazovom ili burnim promenama, kada vam je potrebna dodatna podrška planete. Obuhvata aktuelne tranzite ličnih i sporih planeta, kao i uticaj retrogradnih planeta i tranzitnog Meseca (Mlad i Pun Mesec) na vašu natalnu kartu u datom trenutku. Ova konsultacija je namenjena onima koji žele da im astrolog ,,nešto pogleda“ u natalnoj karti ili imaju potrebu za dodatnom analizom.

4. ODGOVORI NA PITANJA- ova konsultacija služi da dobijete odgovora na dodatna pitanja i traje do 30 minuta.

Trajanje: 1h

REZERVIŠITE TERMIN

REKONEKTIVNO ISCELJIVANJE

Ako želite da uklonite blokade koje sprečavaju isceljenje vašeg života i pronađete unutrašnju ravnotežu, ili ako jednostavno želite iskustvo RH frekvencija i otvoreni ste za nešto novo:

*Jednočasovna seansa obuhvata iskustvo RH frekvencija, svetlosti i nformacija, razgovor o iskustvu nakon isceljivanja. Rekonektivno isceljivanje nije terapija niti lečenje. Energija odlazi tamo gde je najpotrebnije. Svako isceljivanje je jedinstveno iskustvo i ne može se unapred predvideti. Rekonektivno isceljivanje se obavlja u nizu od tri seanse. Moguće je zakazati i pojedinačnu seansu kao i veći broj seansi.

-Ovaj vid seanse je namenjen takođe i vašem kućnom ljubimcu (seansa u tom slučaju traje 15min). Neophodna je fotografija kućnog ljubimca. Preporučeno je obaviti niz od pet seansi.

REZERVIŠITE TERMIN
Šta je rekonektivno isceljivanje?

ENERGETSKE TEHNIKE

Prolazite kroz tranzit koji vam predstavlja izazov, Saturnov povratak, ili vam je potrebna pomoć oko natalnih aspekata. Seansa energetskih tehnika nudi priliku da naučite vežbe i dobijete uputstva kako da samostalno pokrenete i iscelite energiju natalne karte. Ovo se naročito preporučuje za one koji su zainteresovani za dublje razumevanje karmičkim pitanja i veza. Energetske tehnike namenjene su klijentima koji su prošli analizu natalne karte jer je njeno razumevanje preduslov za njeno isceljivanje i prevazilaženje karmičkih čvorova.

Ovaj tip usluge u zavisnosti od natalne karte i tranzita koje prolazite može obuhvatiti i sledeće tehnike.

Raskidanje karmičkih okova

Balansiranje čakri

Trajanje: 1h

REZERVIŠITE TERMIN
Šta je raskidanje karmičkih okova?
Šta je disbalans čakri?