USLUGE

USLUGE2020-01-15T14:29:44+00:00

Dostupne usluge:

Astrološke konsultacije:

  1. Analiza natalne karte (1h)
  2. Analiza natalne karte + bitni tranziti za narednih 12 meseci (1,5h)
  3. Analiza natalne karte +uporedna analiza dve natalne karte  (1,5h)
  4. Tranziti za narednih 12 meseci (1h)
  5. Dodatna konsultacija (1h)
  6. Uporedna analiza dve natalne karte sa tranzitima (1h)
  7. Odgovor na 1 pitanje/temu (do 30 min)
  8. Čas astrologije (1h)
  9. Rekonektivno isceljivanje (1h)
  10. Rekonektivno isceljivanje za kućne ljubimce (15min)
REZERVIŠITE TERMIN
Kako izgleda kvalitetna astrološka konsultacija?

ANALIZA NATALNE KARTE

Ako se osećate izgubljeno, zbunjeno ili zabrinuto, kao i ako želite da bolje razumete sebe:

* konsultacija obuhvata astro-psihološku sintezu vaših planetarnih potencijala i ključnih životnih oblasti. Ova vrsta analiza je osnova za dalje razumevanje svog astrološkog potencijala, za pokretanje energije natalne karte kao i isceljivanje planeta i izazovnih aspekata.

*natalnu analizu možete zakazati samo za tumačenje svoje natalne karte! Natalna analiza se preporučuje nakon 18 godine. Ne radim analize za tek rođene bebe i malu decu.

*tokom konsultacije imate mogućnost da postavite pitanja.

-u ponudi je:

1. analiza natalne karte u trajanju od 1h

2. analiza natalne karte sa bitnim tranzitima za narednih 12 meseci u trajanju od 1,5h

3. analiza natalne karte uz uporednu analizu dve natalne karte u trajanju od 1,5h

Nakon analize natalne karte, za sva ostala pitanja možete zakazati konsultacije.

REZERVIŠITE TERMIN

UPOREDNA ANALIZA- SINASTRIJA

Ako želite da imate širi uvid u pozitivne i izazovne aspekte vaše veze, kao i ako želite da popravite odnos sa bitnom osobom:

* konsultacija obuhvata uticaj i slaganje vašeg horoskopa sa horoskopom vašeg partnera putem tehnika sinastrije i kompozitnog horoskopa. Tokom ove konsultacije biće obrađeni i dugoročni tranziti na uporedni horoskop. Neophodno je tačno vreme rođenja obe osobe. U toku ove konsultacije biće akcenat na vašoj natalnoj karti. Ova konsultacija je najkorisnije ako se radi samo za bračne partnere kao i one u vezama koje traju par godina.

U ponudi je:

1.Uporedna analiza dve natalne karte sa tranzitima u trajanju od 1h

2. Analiza natalne karte sa uporednom analizom dve natalne karte u trajanju od 1,5h

REZERVIŠITE TERMIN

NAUČITE ASTROLOGIJU

Ako želite da naučite astrologiju:

* časovi vam mogu pomoći bez obzira na to da li ste potpuni početnik ili ste počeli da učite astrologiju samostalno.

Trajanje:1h

REZERVIŠITE TERMIN

ASTROLOŠKA KONSULTACIJA

Astrološka konsultacija predstavalja dalji rad na vašoj natalnoj karti (može biti fokusirana na sve ostale teme koje vas zanimaju nakon analize natalne karte ili tranzite u odnosu na natalnu kartu) i obavljaju se po vašoj želji nakon analize natalne karte. Vaša konsultacija može obuhvatati jedno od navedenog ili sve:

1.TRANZITIZA NAREDNIH 12 MESECI u odnosu na vašu natalnu kartu i kako da što bolje iskoristite prilike i lako prevaziđete izazove koji se mogu pojaviti. Obuhvata tranzite sporih planeta (Jupiter, Saturn, Uran, Neptun i Pluton), uticaj retrogradnih planeta i pomračenja na vašu natalnu kartu za naredni period u trajanju od 1h.

2. DODATNA KONSULTACIJA-ako vas interesuje kako da uspešno ostvarite ciljeve u određenoj životnoj oblasti (ljubav, posao, karijera, itd.) i što bolje isplanirate njihovu realizaciju ili prebrodite određeni problem. Obuhvata analizu određene natalne oblasti ili teme/problema, po vašem izboru uz pregled dejstva dugoročnih tranzita planeta. Ova konsultacija je namenjena onima koji žele da se konsultuju i razgovaraju sa astrologom ili imaju dodatna pitanja u vezi sa određenom životnom temom i potrebno im je da razumeju dešavanja tokom određenih izazovnih tranzita, u trajanju od 1h.

3. ODGOVORI NA PITANJA- ova konsultacija služi da dobijete odgovora na dodatna pitanja i traje do 30 minuta. Korisna je i ako vas zanimaju trenutna astrološka dešavanja i njihov uticaj na vašu natalnu kartu, ako ste suočeni sa nekim izazovom ili burnim promenama, kada vam je potrebna dodatna podrška planete. Obuhvata aktuelne tranzite ličnih i sporih planeta, kao i uticaj retrogradnih planeta i tranzitnog Meseca (Mlad i Pun Mesec) na vašu natalnu kartu u datom trenutku. Ova konsultacija je namenjena onima koji žele da im astrolog ,,nešto pogleda“ u natalnoj karti ili imaju potrebu za hitnom analizom.

REZERVIŠITE TERMIN

REKONEKTIVNO ISCELJIVANJE

Ako želite da uklonite blokade koje sprečavaju isceljenje vašeg života i pronađete unutrašnju ravnotežu, ili ako jednostavno želite iskustvo RH frekvencija i otvoreni ste za nešto novo:

*Jednočasovna seansa obuhvata iskustvo RH frekvencija, svetlosti i nformacija, razgovor o iskustvu nakon isceljivanja. Rekonektivno isceljivanje nije terapija niti lečenje. Energija odlazi tamo gde je najpotrebnije. Svako isceljivanje je jedinstveno iskustvo i ne može se unapred predvideti. Rekonektivno isceljivanje se obavlja u nizu od tri seanse. Moguće je zakazati i pojedinačnu seansu kao i veći broj seansi.

-Ovaj vid seanse je namenjen takođe i vašem kućnom ljubimcu (seansa u tom slučaju traje 15min). Neophodna je fotografija kućnog ljubimca. Preporučeno je obaviti niz od pet seansi.

REZERVIŠITE TERMIN
Šta je rekonektivno isceljivanje?
error: Content is protected !!