USLUGE

KONSULTACIJE2020-05-12T12:16:26+00:00

Online konsultacije:

Kompletna analiza natalne karte BESTSELLER

Uporedna analiza

Godišnja/dodatna konsultacija

Dodatni odgovori na pitanja

Pisana analiza:

Odgovor na jedno pitanje

Specijalne paket ponude online konsultacija

Analiza natalne karte + bitni tranziti za narednih 12 meseci

Analiza natalne karte+uporedna analiza+bitni tranziti

Škola Astrologije

Čas astrologije

Rekonektivno isceljivanje

Seansa rekonektivnog isceljivanja

Seansa za kućne ljubimce

KOMPLETNA ANALIZA NATALNE KARTE

Ako se osećate izgubljeno, zbunjeno ili zabrinuto, kao i ako želite da bolje razumete sebe:

Online konsultacija obuhvata astro-psihološku sintezu vaših planetarnih potencijala i ključnih životnih oblasti. Ova vrsta analiza je osnova za dalje razumevanje svog astrološkog nasleđa, za pokretanje energije natalne karte kao i isceljivanje planeta i izazovnih aspekata. Tokom konsultacije imate mogućnost da postavite pitanja. Nakon analize natalne karte, za sva one koji žele da nastave da dublje istražuju svoju astro-simboliku ili u slučaju dodatnih pitanja preporučeno je zakazati dodatne konsultacije.

REZERVIŠITE TERMIN

UPOREDNA ANALIZA

Ako želite da imate širi uvid u pozitivne i izazovne aspekte vaše veze, kao i ako želite da popravite odnos sa bitnom osobom:

* online konsultacija obuhvata uticaj i slaganje vaše natalne karte sa natalnom kartom vašeg partnera putem tehnika sinastrije i kompozitnog horoskopa. Tokom ove konsultacije biće obrađeni i dugoročni tranziti na uporedni horoskop. Neophodno je tačno vreme rođenja obe osobe.

REZERVIŠITE TERMIN

NAUČITE ASTROLOGIJU

Ako želite da naučite astrologiju:

* časovi vam mogu pomoći bez obzira na to da li ste potpuni početnik ili ste počeli da učite astrologiju samostalno.

https://www.astrodetoks.com/kako-nauciti-astrologiju/

REZERVIŠITE TERMIN

GODIŠNJA/DODATNA KONSULTACIJA

Godišnje ili dodatne konsultacije predstavaljaju dalji rad na vašoj natalnoj karti (može biti fokusirana na sve ostale teme koje vas zanimaju nakon analize natalne karte ili tranzite u odnosu na natalnu kartu) i obavljaju se po vašoj želji nakon analize natalne karte. Vaša konsultacija može obuhvatati jedno od navedenog ili sve:

1.TRANZITI ZA NAREDNIH 12 MESECI u odnosu na vašu natalnu kartu i kako da što bolje iskoristite prilike i lako prevaziđete izazove koji se mogu pojaviti. Obuhvata tranzite sporih planeta (Jupiter, Saturn, Uran, Neptun i Pluton), uticaj retrogradnih planeta i pomračenja na vašu natalnu kartu za naredni period.

2.KONSULTACIJA ZA ODREĐENU OBLAST-ako vas interesuje kako da uspešno ostvarite ciljeve u određenoj životnoj oblasti (ljubav, posao, karijera, itd.) i što bolje isplanirate njihovu realizaciju ili prebrodite određeni problem. Obuhvata analizu određene natalne oblasti ili teme/problema, po vašem izboru uz pregled dejstva dugoročnih tranzita planeta. Ova konsultacija je namenjena onima koji žele da se konsultuju i razgovaraju sa astrologom ili imaju dodatna pitanja u vezi sa određenom životnom temom i potrebno im je da razumeju dešavanja tokom određenih izazovnih tranzita.

3. DODATNI ODGOVORI NA PITANJA- ova konsultacija služi da dobijete odgovora na dodatna pitanja. Korisna je i ako vas zanimaju trenutna astrološka dešavanja i njihov uticaj na vašu natalnu kartu, ako ste suočeni sa nekim izazovom ili burnim promenama, kada vam je potrebna dodatna podrška planete. Obuhvata aktuelne tranzite ličnih i sporih planeta, kao i uticaj retrogradnih planeta i tranzitnog Meseca (Mlad i Pun Mesec) na vašu natalnu kartu u datom trenutku. Ova konsultacija je namenjena onima koji žele da im astrolog ,,nešto pogleda“ u natalnoj karti ili imaju potrebu za hitnom analizom.

REZERVIŠITE TERMIN

REKONEKTIVNO ISCELJIVANJE

Ako želite da uklonite blokade koje sprečavaju isceljenje vašeg života i pronađete unutrašnju ravnotežu, ili ako jednostavno želite iskustvo RH frekvencija i otvoreni ste za nešto novo:

*Seansa obuhvata iskustvo RH frekvencija, svetlosti i nformacija kao i razgovor o iskustvu nakon isceljivanja. Rekonektivno isceljivanje nije terapija niti lečenje. Energija odlazi tamo gde je najpotrebnije. Svako isceljivanje je jedinstveno iskustvo i ne može se unapred predvideti. Rekonektivno isceljivanje se obavlja u nizu od tri seanse. Moguće je zakazati i pojedinačnu seansu kao i veći broj seansi.

-Ovaj vid seanse je namenjen takođe i vašem kućnom ljubimcu. Neophodna je fotografija kućnog ljubimca. Preporučeno je obaviti niz od pet seansi.

REZERVIŠITE TERMIN
Šta je rekonektivno isceljivanje?
error: Content is protected !!