KONTAKT

/KONTAKT
KONTAKT2022-10-30T07:00:20+01:00

DANCE WITH THE UNIVERSE 🙂

Za više informacija o astrološkim konsultacijama sa mnom i zakazivanje pošaljite email na astrodetoks@yahoo.com

Termini i zakazivanje:

Termini su radnim danima (ponekad subotom) i zakazuju se unapred. U toku jedne nedelje mogu da primim ograničeni broj klijenata. Termin možete rezervisati i kao rođendanski poklon, ali uvek prvo pitajte osobu da li to želi.

Svaki zakazani termin je vremenski ograničen. Molim vas da budete na vreme spremni da počnemo i da obezbedite uslove da vas niko ne ometa. Ako treba da pomerite termin potrebno je da me obavestite o tome minimum dva radna dana pre zakazane konsultacije. Vaš termin će u tom slučaju biti pomeren za prvi slobodan.

Nisam u mogućnosti da odgovaram niti dajem mišljenje na pojedinačna astrološka pitanja u emailovima izvan zakazanog termina. Na emailove odgovaram u roku od 48h. Hvala na razumevanju.

Konsultacije:

Konsultacije su na srpskom ili engleskom jeziku. Svaka konsultacija podrazumeva višečasovnu pripremu i proučavanje.  Kako većina konsultacija uključuje i razgovor o delikatnim temama, nije moguće prisustvo drugih osoba. Konsultacija sa mnom je mnogo više od astrološke analize i može biti katalizator velikih promena toga kako doživljavate sebe i svoj život.

Svaka konsultacija će biti dizajnirana prema vašim potrebama u datom trenutku! Tokom jedne konsultacije nije moguće obraditi sve teme i dobiti uvide na sva pitanja. Nakon prve konsultacije možete zakazati bilo koju drugu vrstu analize.

Online video konsultacije se obavljaju isključivo putem Skypa. Klijenti koji nemaju instaliran Skype, dobijaju emailom na dan konsultacije jednokratni 24h link. Snimak im se u tom slučaju šalje emailom po završetku konsultacije. Snimak je dostupan na Google Drive-u nedelju dana. Moguće ga je u tom roku sačuvati.

Astrološke analize:

Analiza obuhvata izradu natalne karte i dodatnih astroloških proračuna u zavisnosti od vrste izabrane konsultacije, pripremu i proučavanje. Analiza je bazirana na višegodišnjem učenju, iskustvu i veštinama stečenim na mnogobrojnim usavršavanjima i seminarima. Ne radim analize natalnih karti beba i maloletne dece.

Analiza ne uključuje rektifikaciju. Neophodno je da znate tačno vreme rođenja. Samo par minuta odstupanja može pomeriti tranzite za godinu dana.

Poverljivost podataka:

Sve informacije su poverljive. Natalni podaci klijenata se čuvaju da bi ubrzali kasnije konsultacije i u svrhu obavljanja astroloških istraživanja.

Komentari, pohvale kao i zahvalnice nakon konsultacija mogu biti objavljeni anonimno na sajtu u ,,Preporukama“ uz vaše odobrenje.

Informacije na sajtu nisu zamena za pregled i lekarsku dijagnozu. Za sve zdravstvene tegobe i pitanja pravne ili finansijske prirode potrebno je da se obratite odgovarajućem stručnjaku.

Ograničenje od odgovornosti:

Astrodetoks nije fokusiran na predikcije ili prognoziranje događaja. Takav vid usluge ne obuhvata rad sa mnom. Klijent preuzima 100% odgovornost za sebe i samostalno donosi odluke. Astrodetoks nije odgovoran ni za kakvu direktnu, indirektnu, slučajnu ili posledničnu štetu koja je nastala korišćenjem dobijenih informacija.

Astrologija je živa i uvek promenljiva. Astrodetoks podstiče bolje razumevanje natalnih planeta i učenje saradnje sa njima.

Hvala svima sa kojima se moj životni put ukrstio, jer su me naučili kolika je neizmerna vrednost poznavanja astrološke discipline u 21. veku!

ASTRODETOKS je dizajniran da:

• pomogne da ,,uronite u astrologiju’’ i otkrijete sebe
• vas potseti na vaše prave vrednosti i instinske kvalitete
• prenese poruke Univerzuma u cilju isceljenja energije natalnih planeta
• objasni bitne tranzite za svesno aktiviranje natalne karte

Konsultacije sa mnom će vam pomoći da:

  • poboljšate i kreirate svoj život a prošlost ostavite iza sebe
  • duboko istražite simbole u natalne karte
  • ostvarite ličnu slobodu i rešite izazove 

Moj jedinstveni pristup astrologiji:

ASTRODETOKS je fokusiran na primenu astrologije kao sredstva za lični rast. Učenja počivaju na velikom iskustvu, energetskim tehnikama, astropsihologiji, spiritualnoj, karmičkoj i savremenoj astrologiji. Moj zadatak je da vam pomognem da razumevanjem natalne karte ostvarite snove. Astrodetoks je namenjen svima koje su spremni da rastu i hrabro žive svoju energiju. Vreme sa mnom će vam otvoriti um da bi videli koliko zabavna i korisna astrologija može da bude.

error: Content is protected !!