Usluge

INFO O KONSULTACIJAMA

Info o terminima:

Konsultacije su radnim danima i zakazuju se unapred putem emaila. Info za konsultacije i rezervacija termina je radnim danom od 8-16h i subotom od 9-12h.

Ne radim pisane analize, uporedne analize i analize natalnih karti beba/maloletne dece. Konsultacije su namenjene osobama starijima od 18 godina. Tokom konsultacije ćemo se baviti vašom natalnom kartom.

Potrebno je da budete na vreme spremni da počnemo i da obezbedite uslove da vas niko ne ometa. Ako treba da pomerite termin konsultacije potrebno je da me obavestite o tome minimum dva radna dana pre dogovorenog termina. Vaša konsultacija će u tom slučaju biti pomerena za prvi slobodan termin ili će vam biti poslat audio snimak analize.

Info o konsultacijama:

Po želji možemo napraviti video ili audio snimak konsultacije. 

U toku jedne nedelje mogu da primim određeni broj osoba jer svaka konsultacija podrazumeva višečasovnu pripremu i proučavanje.  Kako većina konsultacija uključuje i razgovor o delikatnim temama, nije moguće prisustvo drugih osoba. Razgovor sa mnom je mnogo više od astrološke analize i može biti katalizator velikih promena toga kako doživljavate sebe/Život i potstaknuti snažne emocije. Često konsultacije uključuje suze ili pojavu burnih emocija u cilju katarze.

Tokom jedne konsultacije nije moguće obraditi sve teme i dobiti uvide na sva pitanja. Naročito ako osoba ima puno problema u životu. Natalna karta je nepresušni izvor informacija i nije ih moguće nikada sve spoznati. Nakon prve konsultacije možete dogovoriti bilo koju drugu vrstu analize u cilju nastavka astrološkog rada sa mnom, što se preporučuje. Nisam u mogućnosti da odgovaram na pojedinačna astrološka pitanja niti dajem stručno mišljenje u emailovima nakon konsultacije. Moje mišljenje možete dobiti isključivo tokom unapred rezervisnog termina. Hvala na razumevanju.

Online video konsultacije se obavljaju putem Skypa, gde je snimak dostupan meseca dana i možete ga u tom roku sačuvati ako želite da vam ostane. Klijenti koji nemaju instaliran Skype, dobijaju emailom jednokratni 24h guest link za pristup kada dogovorimo termin. Snimak im se u tom slučaju šalje emailom po završetku konsultacije. Snimak je dostupan za download putem WeTransfera nedelju dana. 

Info o astrološkim analizama:

Analiza obuhvata izradu natalne karte i dodatnih astroloških proračuna u zavisnosti od vrste izabrane konsultacije, pripremu i proučavanje. Analiza je bazirana na višegodišnjem učenju, iskustvu i veštinama stečenim na mnogobrojnim usavršavanjima i seminarima. Analize su bazirane na evolutivnoj, karmičkoj i psihološkoj astrologiji u cilju evolucije pojedinca.

Astrologija ima svoja ograničenja i ne može biti od pomoći u svim situacijama niti odgovoriti na sva pitanja. Cilj konsultacija sa mnom je da bolje razumete sebe i osvestite razlog zašto vam se neki problem dešava. Sve kreće iz vas. Natalna karta i tranziti su tu da vam pomognu da kroz bolje razumevanje sebe prevaziđete poteškoće i izazove.

Analiza ne uključuje rektifikaciju. Neophodno je da znate tačno vreme rođenja. Samo par minuta odstupanja može pomeriti tranzite za godinu dana.

Analize koje su u ponudi se s vremena na vreme menjaju. Sve aktuelne analize koje možete rezervisati su uvek istaknute na sajtu. Ako procenim da je vama potrebno nešto drugačije od onoga što ja mogu da vam ponudim, neću se ustručavati da vam preporučim stručnjake iz različitih oblasti. 

Poverljivost podataka:

Sve informacije su poverljive. Natalni podaci klijenata (ime i prezime, datum, mesto i vreme rođenja i kontakt podaci) se čuvaju da bi ubrzali kasnije konsultacije i u svrhu obavljanja astroloških istraživanja.

Komentari, pohvale kao i zahvalnice nakon konsultacija mogu biti objavljeni anonimno na sajtu uz vaše odobrenje.

Informacije na sajtu nisu zamena za pregled i lekarsku dijagnozu. Kod psiholoških problema je primarno da se obratite psihologu. Za sve zdravstvene tegobe i pitanja pravne ili finansijske prirode potrebno je da se obratite odgovarajućem stručnjaku.

Ograničenje od odgovornosti:

Astrodetoks nije fokusiran na predikcije ili prognoziranje događaja. Tako nešto ne obuhvata razgovor sa mnom. Klijent preuzima 100% odgovornost za sebe i samostalno donosi odluke. Planete su u vama. Sve u vašem životu dolazi iz vas. Astrodetoks nije odgovoran ni za kakvu direktnu, indirektnu, slučajnu ili posledničnu štetu koja je nastala korišćenjem dobijenih informacija.

Astrologija je živa i uvek promenljiva. Astrodetoks podstiče bolje razumevanje natalnih planeta i učenje saradnje sa njima. Zato je razgovor samo prvi korak, a sve ostalo je na vama!

Hvala svima sa kojima se moj životni put ukrstio, jer su me naučili kolika je neizmerna vrednost poznavanja astrološke discipline u 21. veku!

ANALIZA NATALNE KARTE

U ponudi su dve vrste analiza natalne karte:
  • ANALIZA NATALNE KARTE SA GODIŠNJIM TRANZITIMA
Analiza je dizajnirana da vam pomogne da bolje razumete sebe, transformišete izazovne natalne aspekte i otkrijete mogućnosti koje pružaju aktuelni tranziti.

Trajanje konsultacije: 90 minuta

Online video konsultacija obuhvata: analizu natalne karte, godišnje tranzite i astrološke uvide na pitanja.
  • ANALIZA NATALNE KARTE SA GODIŠNJIM TRANZITIMA I SOLAROM
Analiza je dizajnirana da vam pomogne da živite najbolju verziju sebe, integrišete karmičke lekcije i iskoristite natalne potencijale u solarnoj godini.

Trajanje konsultacije: 90 minuta

Online video konsultacija obuhvata: analizu natalne karte i solara, tranzite za narednih 12 meseci, astrološke uvide na vaša pitanja. Konsultacija uključuje i tehnike sekundarnih progresija i direkcije solarnog luka.

GODIŠNJA ANALIZA

U ponudi je:
  • GODIŠNJA TRANZITNA ANALIZA SA SOLAROM (returning clients only!)
*Godišnja tranzitna analiza sa solarom je u ponudi samo za klijente koji su sa mnom već imali konsultaciju. Analiza je dizajnirana da vam pomogne da iskoristite solarnu energiju za ostvarenje ciljeve, transforimišete život, osvestite prilike za rast i ostvarenje potencijala.

Trajanje konsultacije: 60 minuta

Online video konsultacija obuhvata: analizu natalne karte i solara, tranzite za 12 meseci i astrološke uvide na pitanja.

ANALIZA NA IZABRANU TEMU

*Ova analiza je u ponudi samo za klijente koji su sa mnom već imali konsultaciju u cilju nastavka astrološkog rada ili dodatna pitanja. Analiza je dizajnirana da vam pomogne da prebrodite izazove, iscelite stare rane, bolje razumete natalne simbole i unesete ravnotežu u život.

Trajanje konsultacije: 60 minuta

Online video konsultacija obuhvata: analizu natalne karte, aktuelne tranzite, razgovor o izabranoj temi i astrološke uvide na pitanja.

ROĐENDANSKA ANALIZA

Za sve koji su oduševljeni radom sa mnom i žele to da podele sa svojim prijateljima! Ova analiza je idealan poklon dragoj osobi za rođendan ili drugu priliku ili kada je vašim prijateljima potreban razgovor sa astrologom.

Trajanje konsultacije: 60 ili 90 minuta

Online video konsultacija obuhvata:analizu natalne karte, ključne godišnje transit i astrološke uvide na pitanja. Konsultacija od 90 min uključuje i solar.