USLUGE

KONSULTACIJE2020-10-18T06:37:34+00:00
Online konsultacije:

Analiza natalne karte 1h

Uporedna analiza 1h

Tranzitna analiza 1h

Natalna karta sa tranzitima za 12 meseci 1,5h

Natalna karta sa uporednom analizom 1,5h

Pisana analiza

Rekonektivno isceljivanje

ASTRODETOKS je baš za vas:
• želite da doživite iskustvo buđenja svoje karte i oduvek ste želeli da ,,uronite u astrologiju’’ jer volite da učite o sebi
• nalazite se na prekretnici i potrebno je da vas neko ohrabri, potseti vas na vaše vrednosti i kvalitete
• osećate se zablokirano i zbunjuju vas poruke Univerzuma jer niste sigurni kojim putem treba krenuti i želite da naučite kako da transformišete i iscelite energiju natalnih planeta
• znate da vas očekuje bitan tranzit i želite da preuzmete odgovornost za svoj život tako što ćete svesno raditi sa datom energijom planeta
• svesni ste mogućnosti kreiranja svog života i želite da rastete i razvijate se, a prošlost ostavite iza sebe spremno inicirajući nova životna poglavlja nakon karmičke veze ili nekog drugog traumatičnog iskustva
• pratite moje tekstove na Instagramu i blogu i želite individualnu analizu jer vam se dopada moj način razmišljanja i moderan pristup astrologiji
• volite energetske vežbe i meditacije na mom YT kanalu i želite da dublje istražujete svoju astrosimboliku, radite na sebi putem redovne meditacije, yoge, EFT-a, zakona privlačenja i drugih alternativnih i duhovnih tehnika
• buntovnik ste po prirodi, željni lične slobode i uvek ste imali osećaj da vas niko ne razume, ali ste se u mojom tekstovima, pogledu na život i pristupu astrologiji prepoznali
• suočavate se sa izazovima na nivou fizičke energije i potrebno je da razjasnite šta vam telo poručuje
*Pre zakazivanje molim pročitajte Uslove Korišćenja.
***ASTRODETOKS je namenjen vama i ako se ne pronalazite u gore navedenim tvrdnjama ili još uvek niste upoznati sa principima savremene astrologije, ali jasno čujete poziv svoje duše i svog srca. Moji pristup astrologiji kao tehnici ličnog rasta počiva na sada već deceniji iskustva, energetskim tehnikama, astropsihologiji i evolutivnoj astrologiji koja ne obuhvata predviđanja ,,šta će tačno da se desi i kada’’ ili ,, šta vam se sprema u budućnosti’’. Moj zadatak je da vam pomognem da razumevanjem svoje natalne karte ostvarite svoje snove kao i da od svoje natalne karte napravite najboljeg saradnika na vašem životnom putu. Astrodetoks je namenjen ženama koje su spremne da rastu, razvijaju se i hrabro žive svoju energiju otvorenog srca i uma svesne da kreiraju svoj život u svakom trenutku! Hvala vam!
REZERVIŠITE TERMIN
Uloga savremenog astrologa
Vaša natalna karta je grafički, simbolički i energetski prikaz vaše ličnosti, uverenja, životnih ciljeva i vrednosti, prioriteta, načina komunikacije, nesvesnih težnji i nepodržavajućih navika. Iako natalna karta grafički i na nivou simbola ostaje ista, u skladu sa matematičkim proračunom prema vašim natalnim podacima, simbol na nivou tumačenja nije fiksan i menja se, jer u njega unosimo energiju kroz svoja uverenja, emocije, načine ponašanje i mentalni sklop.
Vaša natalna karta ne stoji u vremenu već u svakom trenutku pulsira kao vaše srce a taj puls, frekvencija i vibracija donose životna iskustva i ljude. Ključ natalne karte se uvek nalazi u energiji kičmenog stuba pojedinca. Vaša natalna karta je najbolja natalna karta koju ste mogli da dobijete, a principi moderne astrologije će vam pomoći da iz nje izvučete najbolje u svim životnim oblastima.

• Online konsultacija obuhvata astro-psihološku sintezu individualnog planetarnog potencijala i ključnih životnih oblasti. Ova vrsta analiza je osnova za dalje razumevanje tranzitnih analiza, za pokretanje energije natalne karte, isceljivanje planeta i izazovnih aspekata. Tokom konsultacije imate mogućnost da postavljate pitanja. Ova analiza je prilika da iskusite svoju natalnu kartu na potpuno drugačiji način, da pronađete snagu u sebi kao i svetlo koje će vas voditi u teškim trenucima. Moji klijenti sa mnom plaču, smeju se, dolaze do ,,aha momenata“ i iskreno sagledavaju sebe. Mnogima je upravo moja analiza i način rada inicijacija u nove životne pobede!

• Nakon analize natalne karte, za sva one koji žele da nastave da dublje istražuju svoju astro-simboliku kao i u slučaju dodatnih uvida preporučeno je zakazati tranzitne konsultacije na svakih godinu dana ili po potrebi.

Ako želite da uklonite blokade koje sprečavaju isceljenje vašeg života i pronađete unutrašnju ravnotežu i ako jsamo želite da doživite iskustvo RH frekvencija i otvoreni ste za nešto novo:

*Seansa obuhvata 30 min iskustvo RH frekvencija, svetlosti i nformacija kao i razgovor o iskustvu nakon isceljivanja. Rekonektivno isceljivanje nije terapija niti lečenje. Energija odlazi tamo gde je najpotrebnije. Svako isceljivanje je jedinstveno iskustvo i ne može se unapred predvideti. Rekonektivno isceljivanje se obavlja u nizu od tri seanse. Moguće je zakazati i pojedinačnu seansu kao i veći broj seansi.

-Ovaj vid seanse je namenjen takođe i vašem kućnom ljubimcu. Neophodna je fotografija kućnog ljubimca. Preporučeno je obaviti niz od pet seansi.

Više o ovoj vrsti isceljivanja i besplatna mini seansa na sledećem linku.

Ovaj vid analize pokazuje psihološku dinamiku veze, sklad energije kao i prepreke u razvoju odnosa i načine rešavanja problema, nivo iskrenosti, odnos prema životnim sferama, nivo poštovanja i privlačnosti. Za potpuno razumevanja partnerske veze važno je da razumemo svoju natalnu kartu jer je partner uvek naše ogledalo i pokazuje ono što je potrebno da osvestimo na nivou svoje energije. Potencijal osobe i njeno dublje razumevanje sebe same određuje i kako ćemo doživeti partnera i koji izazovi mogu nastupiti u odnosu.
* online konsultacija obuhvata uticaj i slaganje vaše natalne karte sa natalnom kartom vašeg partnera putem tehnika sinastrije i kompozitne analize. Tokom ove konsultacije biće po potrebi obrađeni i dugoročni tranziti. Neophodno je tačno vreme rođenja obe osobe.
Ovaj vid konsultacije se preporučuje bračnim partnerima i osobama koje su u vezi.
Tranziti su jezik Univerzuma koji prevodimo u emocije, stavove i mogućnosti pa će tako jasno pokazati u šta treba da uložimo energiju, gde treba da budemo iskreniji prema sebi i na koji način treba menjati svoje ponašanje. Tranziti su prilike za rast i učenje životnih lekcija i primarno predstavljaju promenu na nivou svesti i pojedinac će to osetiti na nivou emocija i šireg razumevanja svog života.
Tranzitne konsultacije predstavaljaju dalji rad na vašoj natalnoj karti (mogu biti fokusirane na ostale teme koje vas zanimaju). Obavljaju se po vašoj želji nakon ili uz analizu natalne karte.
Životna iskustva koja nam se dešavaju su potrebna a natalna karta može da se manifestuje na bezbroj načina ako čovek nije u strahu ili vezan za navike. Vremenom učimo da prevladamo natalne izazove i aktiviramo svoj natalni potencijal a je ono što tranziti mogu da nam pomognu da manifestujemo uvek ekvivalentno našoj volji, nivou mira i ličnoj disciplini. Mi svojim ponašanjem ,štimujemo’ vibraciju natalne karte pa tako i određujemo rezultate događaja oko nas koji uvek predstavljaju atmosferu u nama i emocije koje smo eventualno potisnuli.
Savremena astrologija se ne bavi predviđanjem već evolucijom pojedinca kroz tranzitne cikluse i načinima kako može da ih iskoristi za lični rast i ispunjenje svoje svrhe. Tranziti predstavljaju priliku da se bavimo nekim problemom, suočimo se sa istinom kao i promenimo doživljaj sebe i sveta oko nas. Planete su nalik psihološkim magnetima koje iz nas izvlače ono što smo vremenom energetski akumulirali u svoju (pod)svest kroz emocije, uverenja i ponašanje. Iako su matematički tranziti nepromeljivi ono što nam oni mogu doneti je vrlo promenljivo i zavisi od nas i naše slobodne volje. Podsvest, nesvesno, životni stavovi, tip energije, način izražavanja emocija, socio-psihološki faktori i okruženje utiču na to kako će se naša natalna karta razviti.
TRANZITI ZA NAREDNIH 12 MESECI u odnosu na vašu natalnu kartu i kako da što bolje iskoristite prilike i lako prevaziđete izazove. Obuhvata tranzite sporih planeta (Jupiter, Saturn, Uran, Neptun i Pluton) i pomračenja na vašu natalnu kartu za naredni period.
1. Ako vas interesuje kako da uspešno ostvarite ciljeve u određenoj životnoj oblasti i što bolje isplanirate njihovu realizaciju ili prebrodite određeni problem.
2. Obuhvata analizu određene natalne oblasti ili teme/problema, po vašem izboru uz pregled dugoročnih tranzita planeta.
3. Ova konsultacija je namenjena onima koji žele da se konsultuju i razgovaraju sa mnom ili imaju dodatna pitanja u vezi sa određenom životnom temom i potrebno im je da razumeju dešavanja tokom određenih izazovnih tranzita.
Pisana analiza- ova usluga služi da dobijete uvid na dodatno pitanje. Korisna je i ako vas zanimaju trenutna astrološka dešavanja, ako ste suočeni sa nekim izazovom ili burnim promenama, kada vam je potrebna podrška planeta u vezi sa određenim situacijama u vašem životu. Obuhvata aktuelne tranzite ličnih i sporih planeta i tranzitnog Meseca (Mlad i Pun Mesec) na vašu natalnu kartu u datom trenutku kao i objašnjenje natalnog položaja koji je potrebno integrisati. Ova usluga je namenjena onima koji žele da im ,,nešto pogledam“ u natalnoj karti. Ovakva analiza obuhvata oko 2-3 strane teksta. Prednost u zakazivanju ove usluge imaju klijenti sa kojima sam već sarađivala.
error: Content is protected !!