O MENI2022-12-19T12:42:10+01:00

Zdravo, ja sam Maja Lazić tvorac koncepta Astrodetoks -moderne holističke astrologije sa akcentom na spiritualnu evoluciju pojedinca uz savremene energetske tehnike pokretanja energije natalne karte.

  • master filolog i profesor engleskog jezika i književnosti
  • mentor moderne holističke astrologije i spiritualne evolucije pojedinca
  • astrolog specijalizovan za lični razvoj, karmičke veze i psihosomatsku regeneraciju
  • sertifikovani praktičar rekonektivnog isceljivanja i regresije
Moj Quora profil (preko 600 odgovora na razna astro pitanja)

Astrologiju sam počela da učim 2007. isključivo zbog sebe. Cilj mi nije bio da postanem astrolog već da sebe bolje razumem. Iako sam pre svega samouka, u učenju mi je najviše pomoglo preko 300 astroloških udzbenika i knjiga na temu astrologije. Pohađala sam brojne seminare, kurseve i predavanja kao i privatne časove sa ciljem da naučim ne samo teoriju već i praksu. 2015. godine sam počela da pišem za ,,Astroportal’’ uz ulazak u svet rekonektivnog isceljivanja i regresije u prošle živote kao praktičar. Od 2018. godine pišem za Quoru, što mi je otvorilo vrata saradnji sa klijentima širom sveta kao i poznanstvu sa mnogim vrhunskim astrolozima. Astrologija se uči ceo život i ako želite da stvarno duboko razumete astrološke principe sve mora biti tome podređeno. Svih ovih godina izučavanje astrologija je moja primarna aktivnost, moj svet. I iako to nisam odmah znala i moja svrha. Duboko sam zahvalna na svojoj ,,kosmičkoj porodici’’, onima kojima se životni put ukrstio sa mojim, omogućavajući mi da se bavim onim što volim.  Astrologija vas vodi slobodi kada naučite kako da je koristite! 🙂

,,Astrodetoks’’ je jedinstveni koncept moderne astrologije sa ciljem da vas osnažim i pomognem vam da pronađete svoj autentični glas. Tu sam da zajedno kroz high-quality astro-usluge aktiviramo pozitivnu upotrebu vaše natalne karte u svrhu ostvarenja vaših potencijala.
Moj zadatak je da vam pomognem da:
  • transformišete energiju planeta i iskoristite svoje potencijale
  • pročistite i iscelite izazovne aspekte i natalne položaje
  • razumete šta je potrebno da sarađujete sa tranzitima

Ako ste oduvek želeli da naučite kako da budete najbolja verzija sebe i živite to svakog dana, onda je ovo mesto za vas.

Planete u natalnoj karti nam pokazuju mogućnost da krojimo svoj životni put sa lakoćom i radošću, kao i način kako da prebrodimo teške trenutke. Astrologija u kombinaciji sa energetskim tehnikama je efikasan način da dođemo do odgovora i identifikujemo uzrok problema. Povezivanje i usklađivanje sa energijama planeta pruža nam mir, sigurnost i samopouzdanje kao i dublje razumevanje životne svrhe. Astrodetoks je moderan pristup analizi natalne karte, nastao kao potreba da kombinacijom astrologije i energetskih tehnika dođemo do odgovora na ključna pitanja Zašto i Kako.

error: Content is protected !!