O meni

Zdravo! Moje ime je Maja Lazić i ja sam ekspert za astrologiju. 🙂

 
  • master filolog i profesor engleskog jezika i književnosti
  • Agencija za astrologiju ,,Astrodetoks“, osnivač i CEO
  • mentor evolutivne, karmičke i moderne holističke astrologije u cilju transformacije i spiritualne evolucije pojedinca
  • ekspert za astrologiju usmerenu na ličnu transformaciju, poruke Duše i psihosomatsku regeneraciju
  • sertifikovani praktičar rekonektivnog isceljivanja i regresije

Moj Put

Astrologiju sam počela da učim 2007. ne sa ciljem da jednog dana postanem astrolog već da sebe bolje razumem. Iako sam samouka, u učenju mi je najviše pomoglo preko 300 astroloških udzbenika i knjiga na temu astrologije i duhovnosti. Taj broj se stalno povećava i verovatno je mnogo veći od navedenog. Pohađala sam brojne seminare, kurseve/predavanja i privatne časove sa domaćim i internacionalnim astrolozima u cilju da naučim ne samo teoriju već i praksu.
 
Potpuno neplanirano 2015. godine sam počela da pišem za ,,Astroportal’’ uz ulazak u svet rekonektivnog isceljivanja i regresije u prošle živote kao praktičar. Tada se sve promenilo i skoro sam potpuno napustila astrologiju. Znala sam da ako ću raditi analize natalnih karti to mora da bude u skladu sa mojim životnim vrednostima, bazirano na etičkim principima i na moj način

Kako je nastao Astrodetoks?

Od 2018. godine pišem za Quoru, što mi je otvorilo vrata saradnji sa klijentima širom sveta i poznanstvu sa mnogim vrhunskim i kultnim stranim astrolozima. Čast mi je bila da upoznam i sarađujem sa astrolozima iz čijih udzbenika sam učila. Astrologija se uči ceo život ako želite da stvarno duboko razumete astrološke principe. I posle 15 godina učenja dođe momenat kada se osetite kao početnik uprkos znanju i iskustvu. Nemam odgovore i rešenja za sve- otvorena sam da me natalne karte koje srećem u radu uvek iznova fasciniraju i probude.

Zahvalna sam na tome jer glad za učenjem i sagledavanjem problema na inovativne načine je kod mene neutoljiva. Svih ovih godina izučavanje astrologija je moja primarna aktivnost, moj svet, moja svrha. Ono što me posebno inspiriše je mogućnost da ponudim inovativan pristup analizi natalne karte pa tako i evolutivni pogled na vaš Život. 

Duboko sam zahvalna na svojoj ,,kosmičkoj porodici’’, onima kojima se životni put ukrstio sa mojim, možda samo na tren tokom konsultacije, omogućivši mi da se bavim onim što volim i razvijem ,,Astrodetoks“ kao jedinstven vid analiza natalne karte. Nisam tipičan astrolog i ponosna sam na to. 

Šta je Astrodetoks?

,,Astrodetoks’’ je jedinstveni koncept moderne astrologije sa ciljem da osnaži i osvetli vaš životni Put koji nipošto nije zapisan a često je duboko sakriven u katakombama podsvesti. Tu sam da zajedno odgonetnemo autentičnu manifestaciju vaše natalne karte, da istražujemo, kopamo i transformišemo. Tu sam da vas podržim kroz astrološki jezik simbola! 

Konsultacije sa mnom mogu pomoći da identifikujete uzrok karmičkih problema i steknete dublju perspektivu u njihovom prevazilaženju. Povezivanje i usklađivanje sa energijama natalnim planeta pruža mir, sigurnost i dublje razumevanje životne svrhe. To je celoživotni proces. Pre svega Astrodetoks je tu da vas inspiriše da sijate, blistate i živite autentično!

Zapratite ASTRODETOKS YOUTUBE KANAL