O MENI2023-02-26T13:31:09+01:00

Zdravo, ja sam Maja Lazić tvorac koncepta Astrodetoks -moderne holističke astrologije sa akcentom na spiritualnu evoluciju pojedinca uz savremene energetske tehnike pokretanja energije natalne karte

  • master filolog i profesor engleskog jezika i književnosti
  • mentor moderne holističke astrologije u cilju spiritualne evolucije pojedinca
  • astrolog specijalizovan za ličnu transformaciju, poruke Duše i psihosomatsku regeneraciju
  • sertifikovani praktičar rekonektivnog isceljivanja i regresije
Moj Quora profil (preko 600 odgovora na razna astro pitanja)

Astrologiju sam počela da učim 2007. isključivo zbog sebe. Cilj mi nije bio da postanem astrolog već da sebe bolje razumem. Iako sam samouka, u učenju mi je najviše pomoglo preko 300 astroloških udzbenika i knjiga na temu astrologije. Pohađala sam brojne seminare, kurseve/predavanja i privatne časove sa ciljem da naučim ne samo teoriju već i praksu. 2015. godine sam počela da pišem za ,,Astroportal’’ uz ulazak u svet rekonektivnog isceljivanja i regresije u prošle živote kao praktičar.

Od 2018. godine pišem za Quoru, što mi je otvorilo vrata saradnji sa klijentima širom sveta i poznanstvu sa mnogim vrhunskim astrolozima. Astrologija se uči ceo život ako želite da stvarno duboko razumete astrološke principe. Svih ovih godina izučavanje astrologija je moja primarna aktivnost, moj svet, moja svrha. Duboko sam zahvalna na svojoj ,,kosmičkoj porodici’’, onima kojima se životni put ukrstio sa mojim, omogućavajući mi da se bavim onim što volim.  Astrologija vas vodi slobodi kada naučite kako da je koristite! 🙂

,,Astrodetoks’’ je jedinstveni koncept moderne astrologije sa ciljem da osnaži. Tu sam da zajedno aktiviramo autentičnu upotrebu vaše natalne karte!
Moj zadatak je da vam pomognem da:
  • transformišete energiju natalne karte
  • integrišete izazovne aspekte
  • osvestite poruke tranzita

Ako ste oduvek želeli da naučite kako da budete najbolja verzija sebe i živite to svakog dana, onda je ovo mesto za vas.

Planete u natalnoj karti nam pokazuju mogućnost da samopouzdano krojimo životni put i uspešno prebrodimo teške trenutke. Astrolodetoks ima za cilj da na efikasan način identifikujete uzrok karmičkih problema i ponudi kosmičku perspektivu u njihovom prevazilaženju. Povezivanje i usklađivanje sa energijama natalnim planeta pruža mir, sigurnost i dublje razumevanje životne svrhe. Astrodetoks je moderan pristup analizi natalne karte nastao iz potrebe da odgovori na ključna pitanja Zašto i Kako.

error: Content is protected !!