ANALIZA NATALNE KARTE

Image Description
Guest Author
2 avgusta, 2023

ANALIZA NATALNE KARTE

U ponudi su dve vrste analiza natalne karte:

  • ANALIZA NATALNE KARTE SA GODIŠNJIM TRANZITIMA

Analiza je dizajnirana da vam pomogne da bolje razumete sebe, transformišete izazovne natalne aspekte i otkrijete mogućnosti koje pružaju aktuelni tranziti.

Trajanje konsultacije: 90 minuta

Online video konsultacija obuhvata: analizu natalne karte, godišnje tranzite i astrološke uvide na pitanja.

  • ANALIZA NATALNE KARTE SA GODIŠNJIM TRANZITIMA I SOLAROM

Analiza je dizajnirana da vam pomogne da živite najbolju verziju sebe, integrišete karmičke lekcije i iskoristite natalne potencijale u solarnoj godini.

Trajanje konsultacije: 90 minuta

Online video konsultacija obuhvata: analizu natalne karte i solara, tranzite za narednih 12 meseci, astrološke uvide na vaša pitanja. Konsultacija uključuje i tehnike sekundarnih progresija i direkcije solarnog luka.

Povezani članci

NISTE U ELEMENTU? ELEMENT KOJI NEDOSTAJE

U ovom tekstu ću objasniti šta znači kada nemate planete u jednom elementu ili ako ih imate previše. Prvo da se odmah razumemo. Vašoj natalnoj karti ništa ne fali. Ona je savršena i baš takva kakva treba da bude. Sve u njoj je tu da bi naučili lekcije koje su neophodne.

Pročitaj više

ČVOROVI PLANETA I TRANSFORMACIJA ČOVEČANSTVA

Osim čuvenih lunarnih čvorova koji su važni za pomračenja, da li ste znali da i ostale planete imaju čvorove? Mesečev čvor nije jedini, ali se o njemu najviše priča jer se tiče emotionalog života, korena i odnosa sa bitnim ljudima.

Pročitaj više

Upoznaj svoju natalnu kartu

Šta je natalna karta? Ako do sada niste imali astrološku analizu i niste upoznati sa tim šta je natalna karta i kako ona izgleda ovo je mesto za vas. Natala karta predstavlja fotografiju neba u trenutku rođenja. U njoj se nalaze planete u položaju i znaku koji simbolički opisuje vaš život i potencijale sa kojima raspolažete.

Pročitaj više