ANALIZA NATALNE KARTE

Image Description
Guest Author
avgust 2, 2023

ANALIZA NATALNE KARTE

Online video konsultacija sa mnom podrazumeva razgovor na osnovu vaše natalne karte. Biće razmatrani godišnji tranziti i aktuelni solar. Tehnike sekundarnih progresija i direkcije solarnog luka se koriste po potrebi. 

Smisao konsultacije je da osvestite šta u vama želi da se izrazi, raste i ispolji, a što je do sada bilo blokirano i uticalo na kvalitet vašeg života. Analiza služi da ispravite i uskladite svoje ponašanje sa svojom jedinstvenom natalnom energijom.

Kada je moguće ukazaću kroz savete, ideje i predloge na koji način osoba može da prestane da ponavlja stare obrasce ponašanja i poveže se sa svojom natalnom energijom. Konsultacija može pomoći da osvestite svoju pravu prirodu i postanete prijemčiviji za glas Duše kroz snove, kreativno izražavanje, veću prisutnost i svesniji fizički pokret.

Trajanje konsultacije: 90 minuta

NAPOMENA:

Kako izgleda konsultacija sa mnom zavisi od osobe do osobe. Nema dve iste natalne karte pa tako ni dve iste konsultacije. Analiza nema za cilj da reši problem, izleči ili isceli klijenta. Molim da pročitate info o konsultacijama pre nego rezervišete termin.

Da li je ovo prava stvar za vas? Više možete pročitati u tekstovima na ovom linku.

 

Povezani članci

Nesvesni Pluton i blokirana energija natalne karte

U natalnoj karti Pluton u znaku, kući, njegov vladar i aspekti pletu priču karme. Pluton je tačka gde nesvesno težimo da imamo moć zarad emocionalne sigurnosti. Problemi nastaju kada osoba ne zna kako da sigurnost ostvari bez da se nesvesno ponaša. Ako Pluton ima puno aspekata, ako je retrogradan i ima odnos sa Južnim čvorom daće ideju o lekcijama Duše.

Pročitaj više

AFIRMACIJE ZA NATALNE PLANETE

Afirmacije prema položaju natalnih planeta možete ponavljati ispred ogledala, uz muziku ili pisati u dnevniku. Afirmacije su koncipirane da naglase pozitivan kvalitet natalnog položaja ili da dodaju kvalitet koji nije istaknut.

Pročitaj više

ASTEROIDI U ASTROLOGIJI

Asteroidi su glasnici planeta koji pokazuju arhetipske principe koji se aktiviraju u psihi kada je čovečanstvo spremno za širenje svesti. Kada se povežete sa energijom asteroida postaje jasno da se sve što se u vašem životu desilo i što će se desiti može objasniti kroz mitove. Koliko smo ih svesni pa učimo na njima ne ponavljajući greške? Asteroidi su priče koje pričamo celog života, ali kada ne čujemo sebe moraju da nas trgnu iz sna.

Pročitaj više