INFO O KONSULTACIJAMA

Image Description
Guest Author
avgust 1, 2023

INFO O KONSULTACIJAMA

Info o terminima:

Konsultacije su radnim danima i zakazuju se unapred putem emaila. Info i rezervacija termina je radnim danom od 8-16h. U toku jedne nedelje mogu da primim ograničen broj klijenata. Termin je rezervisan samo nakon obavljene uplate (sve podatke dobijate kada dogovorimo termin).

Ako želite da rezervišete termin od vaših podataka je potrebno: ime i prezime, datum, mesto, vreme rođenja, grad i država odakle se javljate, Viber br. i Skype name (ako imate). 

Info o konsultacijama:

Prva konsultacija sa mnom (natalna karta+tranziti+solar) traje 90 min (osim ako nije drugačije dogovoreno). Dodatne konsultacije nakon toga traju 60 min. Potrebno je da budete na vremen spremni da počnemo konsultaciju.

Online video konsultacije se obavljaju putem Skypa i po želji možemo napraviti snimak. Klijenti koji nemaju instaliran Skype, dobijaju emailom jednokratni 24h guest link za pristup kada rezervišu termin. Snimak im se u tom slučaju šalje emailom po završetku konsultacije.

Većina konsultacija uključuje i razgovor o delikatnim temama i nije moguće prisustvo drugih osoba. Potrebno je da obezbedite uslove da vas niko ne ometa. Razgovor sa mnom je mnogo više od astrološke analize i može biti katalizator velikih promena kako doživljavate sebe/Život i potstaknuti snažne emocije. Često konsultacije uključuje suze ili pojavu burnih emocija u cilju katarze. Cilj konsultacija sa mnom je da bolje razumete sebe i osvestite razlog zašto vam se neki problem dešava.  

Tokom konsultacije ćemo se baviti samo vašom natalnom kartom. Nije moguće obraditi sve teme i dobiti uvide na sva pitanja tokom jedne konsultacije. Naročito ako osoba ima puno problema u životu. Natalna karta je nepresušni izvor informacija i nije ih moguće nikada sve spoznati.

Nakon prve konsultacije možete dogovoriti neku od dodatnih konsultacija u ponudi u cilju nastavka astrološkog rada sa mnom. To se svakako preporučuje. Nisam u mogućnosti da odgovaram na pojedinačna astrološka pitanja niti dajem stručno mišljenje u emailovima nakon konsultacije. Moje mišljenje možete dobiti isključivo tokom unapred rezervisnog termina. Hvala na razumevanju.

Info o astrološkim analizama:

Ne radim pisane analize, uporedne analize i analize natalnih karti beba/maloletne dece. Konsultacije su namenjene osobama starijima od 18 godina.

Analiza obuhvata izradu natalne karte i dodatnih astroloških proračuna, pripremu i proučavanje. Moj način rada je baziran na višegodišnjem učenju, iskustvu i veštinama stečenim na mnogobrojnim usavršavanjima i seminarima. Moj jedinstveni astrološki pristup je zasnovan na evolutivnoj, karmičkoj i psihološkoj astrologiji u cilju transformacije života i svesti pojedinca.

Astrologija ima svoja ograničenja i ne može biti od pomoći u svim situacijama niti odgovoriti na sva pitanja. Sve kreće iz vas. Natalna karta i tranziti su tu da vam pomognu da kroz bolje razumevanje sebe prevaziđete poteškoće i izazove.

Analiza ne uključuje rektifikaciju. Neophodno je da znate tačno vreme rođenja. Samo par minuta odstupanja može pomeriti tranzite za godinu dana.

Analize koje su u ponudi se s vremena na vreme menjaju. Sve aktuelne analize koje možete rezervisati su uvek istaknute na sajtu. Ako procenim da je vama potrebno nešto drugačije od onoga što ja mogu da vam ponudim, neću se ustručavati da vam preporučim stručnjake iz različitih oblasti. 

Pomeranje termina:

U slučaju da treba da pomerite termin konsultacije potrebno je da me obavestite o tome minimum dva radna dana pre dogovorenog termina. Vaša konsultacija će u tom slučaju, ako je to moguće, biti pomerena za prvi slobodan termin. Ako nije moguće, onda ćete dobiti snimak konsultacije putem emaila u roku od dve nedelje.

Poverljivost podataka:

Sve informacije su poverljive. Snimak je dostupan za download putem WeTransfera nedelju dana i zbog zaštite podataka klijenata se nakon tog datuma briše iz moje baze podataka.

Natalni podaci klijenata (ime i prezime, datum, mesto i vreme rođenja i kontakt podaci) se čuvaju da bi ubrzali kasnije konsultacije i u svrhu obavljanja astroloških istraživanja.

Komentari, pohvale kao i zahvalnice nakon konsultacija mogu biti objavljeni anonimno na sajtu uz vaše odobrenje. Zbog velikog broja zahvalnica koje svakodnevno dobijam više nisam u mogućnosti da ih objavljujem na sajtu.

Ograničenje od odgovornosti:

Astrodetoks ne nudi predikcije ili prognoziranje događaja. Tako nešto ne obuhvata razgovor sa mnom. Predviđanjem se ne bavim niti verujem u takvu vrstu astrologije. Klijent preuzima 100% odgovornost za sebe i samostalno donosi odluke. Planete su u vama. Sve u vašem životu dolazi iz vas. Astrodetoks nije odgovoran ni za kakvu direktnu, indirektnu, slučajnu ili posledničnu štetu koja je nastala korišćenjem dobijenih informacija.

Informacije na sajtu nisu zamena za pregled i lekarsku dijagnozu. Kod psiholoških problema je primarno da se obratite psihologu. Za sve zdravstvene tegobe i pitanja pravne ili finansijske prirode potrebno je da se obratite odgovarajućem stručnjaku.

Astrologija je živa i uvek promenljiva. Astrodetoks podstiče bolje razumevanje natalnih planeta i učenje saradnje sa njima. Zato je razgovor samo prvi korak, a sve ostalo je na vama!

Hvala svima sa kojima se moj životni put ukrstio, jer su me naučili kolika je neizmerna vrednost poznavanja astrološke discipline u 21. veku!

Povezani članci

AFIRMACIJE ZA NATALNE PLANETE

Afirmacije prema položaju natalnih planeta možete ponavljati ispred ogledala, uz muziku ili pisati u dnevniku. Afirmacije su koncipirane da naglase pozitivan kvalitet natalnog položaja ili da dodaju kvalitet koji nije istaknut.

Pročitaj više

ASTEROIDI U ASTROLOGIJI

Asteroidi su glasnici planeta koji pokazuju arhetipske principe koji se aktiviraju u psihi kada je čovečanstvo spremno za širenje svesti. Kada se povežete sa energijom asteroida postaje jasno da se sve što se u vašem životu desilo i što će se desiti može objasniti kroz mitove. Koliko smo ih svesni pa učimo na njima ne ponavljajući greške? Asteroidi su priče koje pričamo celog života, ali kada ne čujemo sebe moraju da nas trgnu iz sna.

Pročitaj više

Kako isceliti stresne tranzite?

Trenutno prolazite kroz stresan tranzit i pitate se šta da radite. Mnogi tranziti traže da se stane, da se odmorimo ili promenimo nepodržavajuća uverenja, ponašanja i navike koja nas drži zarobljene u prošlosti. Većini ljudi je teško da zaista stane i udahne. Ali to je prvi korak.

Pročitaj više