INFO O KONSULTACIJAMA

Image Description
Guest Author
avgust 1, 2023

INFO O KONSULTACIJAMA

Info o terminima:

Informacije i rezervacija termina radnim danom od 8-16h putem emaila. Ne koristim IG, FB, WhatsApp i ostale društvene mreže. Konsultaciju sa mnom je jedino moguće rezervisati putem emaila: astrodetoks@yahoo.com

Konsultacije su radnim danima i zakazuju se unapred. Termin je rezervisan samo nakon obavljene uplate. 

Uplata iz Srbije se obavlja na dinarski račun, a iz inostranstva na devizni račun. Sve informacije o uplati dobijate po dogovoru termina.

Ako želite da rezervišete termin od vaših podataka je potrebno: ime i prezime, datum, mesto, vreme rođenja, grad i država odakle se javljate, Viber broj i Skype name (ako već imate profil). 

Info o konsultacijama:

Prva konsultacija sa mnom (natalna karta+tranziti+solar) traje 90 min. Dodatne konsultacije nakon toga traju 60 min. Potrebno je da budete na vremen spremni da počnemo konsultaciju i obezbedite uslove da vas niko ne ometa.

Online video konsultacije se obavljaju putem Viber video poziva. Po želji možemo napraviti audio snimak koji će vam biti poslat emailom nakon konsultacije. Ako već koristite Skype, konsultacija je moguća i tako. 

Većina konsultacija uključuje i razgovor o delikatnim temama i nije moguće prisustvo drugih osoba. Razgovor sa mnom je mnogo više od astrološke analize i može biti katalizator velikih promena kako doživljavate sebe/Život i potstaknuti snažne emocije. Često konsultacije uključuje suze ili pojavu burnih emocija u cilju katarze. Smisao konsultacija je da bolje razumete sebe i osvestite razlog zašto vam se neki problem dešava.  

Nakon prve konsultacije možete dogovoriti neku od dodatnih konsultacija u ponudi u cilju nastavka astrološkog rada sa mnom. To se svakako preporučuje ako je klijent otvoren za rad i ako naše energije rezonuju. Nisam u mogućnosti da odgovaram na pojedinačna astrološka pitanja niti dajem stručno mišljenje u emailovima nakon konsultacije. Moje mišljenje možete dobiti isključivo tokom unapred rezervisnog termina. Takođe, zadržavam pravo da odbijem saradnju ili njen dalji nastavak ako iz bilo kog razloga smatram da ona za mene ili klijenta nije prikladna. Hvala na razumevanju.

Info o astrološkim analizama:

Ne radim pisane analize, prognoziranje, predviđanje, određivanje datuma za bitan događaj ili operaciju, sinastriju, kompozite i analize natalnih karti beba/maloletne dece. Konsultacije su namenjene osobama starijima od 18 godina. Tokom konsultacije ćemo se baviti samo vašom natalnom kartom. Nije moguće obraditi sve teme i dobiti uvide na sva pitanja tokom jedne konsultacije. Naročito ako osoba ima puno problema u životu. Natalna karta je nepresušni izvor informacija i nije ih moguće nikada sve spoznati. 

Posebna napomena: u slučaju da smatrate da je radi vašeg ličnog mira za vas potrebno da se tokom vaše konsultacije uzmu u obzir i podaci  (jednog) partnera, to se dogovara unapred i doplaćuje (50% od cene konsultacije). Iz etičkih principa tokom konsultacije gde se uzimaju u obzir i podaci partnera fokus je primarno na vama i analiza ne obuhvata analizu natalne karte partnera. Moj stav je da sve što je za vas bitno možemo videti u vašoj natalnoj karti i da je u njoj i problematika i rešenje svakog odnosa. U slučaju da je vaš partner već bio kod mene na konsultaciji, zadržavam pravo da odbijem da radim analizu sa vama.

Analiza obuhvata izradu natalne karte i dodatnih astroloških proračuna, pripremu i proučavanje. Tokom konsultacije možete dobiti moje mišljenje i ono se može, ali i ne mora razlikovati u odnosu na analize koje ste ranije radili. Moj način rada je baziran na višegodišnjem učenju, iskustvu i veštinama stečenim na mnogobrojnim usavršavanjima i seminarima. Astrodetoks jedinstveni astrološki pristup je zasnovan na evolutivnoj, karmičkoj i psihološkoj astrologiji u cilju transformacije života i svesti pojedinca.

Napomene:

Astrologija ima svoja ograničenja i ne može biti od pomoći uvek i u svim situacijama niti dati odgovoriti na sva pitanja. Takođe, astrologija nije za svakog. Sve kreće iz vas i kako će izgledati konsultacija u vašim je rukama i definisano u velikoj meri vašom energijom i otvorenošću. Natalna karta i tranziti su tu da vam pomognu da kroz bolje razumevanje sebe prevaziđete poteškoće i izazove. Tu sam da vam idejama, uvidima i ,,pričama/slikama“  iz vaše natalne karte potstaknem da se setite sebe.

Analiza ne uključuje rektifikaciju. Neophodno je da znate tačno vreme rođenja. Samo par minuta odstupanja može pomeriti tranzite za godinu dana i uticati na tumačenje solara. Smatram da ako osoba ne zna svoje tačno vreme rođenja solar, nema istaknutu funkciju u analizu.

Analize koje su u ponudi se s vremena na vreme menjaju kao i forma, oblik i struktura konsultacija. Sve aktuelne astrološke usluge koje možete rezervisati su uvek istaknute na sajtu. Ako procenim da je vama potrebno nešto drugačije od onoga što mogu da vam ponudim, neću se ustručavati da vam preporučim stručnjake iz različitih oblasti. 

Za više informacija o konsultacijama sa mnom i šta (ne)možete očekivati više možete pročitati na ovom linku.

Pomeranje termina:

U slučaju da treba da pomerite termin konsultacije potrebno je da me obavestite o tome minimum dva radna dana pre dogovorenog termina. Vaša konsultacija će u tom slučaju, ako je to moguće, biti pomerena za prvi slobodan termin. Ako nije moguće, onda ćete dobiti snimak konsultacije putem emaila u roku od dve nedelje.

Poverljivost podataka:

Sve informacije su poverljive. Snimak je dostupan za download putem WeTransfera nedelju dana i zbog zaštite podataka klijenata se nakon tog datuma briše iz moje baze podataka.

Natalni podaci klijenata (ime i prezime, datum, mesto i vreme rođenja i kontakt podaci) se čuvaju da bi ubrzali kasnije konsultacije i u svrhu obavljanja astroloških istraživanja.

Komentari, pohvale kao i zahvalnice nakon konsultacija mogu biti objavljeni anonimno na sajtu uz vaše odobrenje.  Zbog velikog broja zahvalnica koje svakodnevno dobijam više nisam u mogućnosti da ih objavljujem na sajtu. Uvek ih možete javno ostaviti kao komentar ispod videa na mom YT kanalu.

Ograničenje od odgovornosti:

Astrodetoks ne nudi predikcije ili prognoziranje događaja. Tako nešto ne obuhvata razgovor sa mnom. Predviđanjem se ne bavim niti verujem u takvu vrstu astrologije. Tačnije to uopšte ne smatram astrologijom. Ono što mogu da vam pružim je moje mišljenje o vašoj astro-energiji kao ekspert u ovoj oblasti. Klijent preuzima 100% odgovornost za sebe i samostalno donosi odluke. Astrodetoks nije odgovoran ni za kakvu direktnu, indirektnu, slučajnu ili posledničnu štetu koja je nastala korišćenjem dobijenih informacija.

Informacije na sajtu i u videima na YT kanalu nisu zamena za pregled i lekarsku dijagnozu. Kod psiholoških problema je primarno da se obratite psihologu. Za sve zdravstvene tegobe i pitanja pravne ili finansijske prirode potrebno je da se obratite odgovarajućem stručnjaku.

Astrologija je živa i uvek promenljiva. Astrodetoks podstiče bolje razumevanje natalnih planeta i učenje saradnje sa njima. Zato je razgovor samo prvi korak, a sve ostalo nakon razgovora i kako ćete koristiti dobijene uvide je na vama. Za mene je tumačenje natalne karte umetnost pa je svaka konsultacija novo, jedinstveno i neponovljivo iskustvo!

Hvala svima sa kojima se moj životni put ukrstio, jer su me naučili kolika je neizmerna vrednost poznavanja astrološke discipline u 21. veku!

Povezani članci

PLUTON I VLADANJE SOBOM

Kada aktivirate natalni Pluton spremni ste da život gledate očima alhemičara. U ovoj planeti krije se vaša ključna životna strategija. Sa Plutonom je sve kompleksno. A obično se tiče afera u koje smo se upetljali i koje su povezane sa nekom dubokom ranom. Pluton u aspektima vodi trnovitim putem do autentičnog ja i posvećenosti ciljevima koji prevazilaze ovu inkarnaciju, gde smo nekada zgrešili i pogrešili ali sada ispravljamo.

Pročitaj više

Smisao astroloških analiza

Jedno od pitanja sa kojim započinjem skoro svaku konsultaciju, pogotovo ako je osoba prvi put kod mene, je da pitam koja su očekivanja od analize i razgovora sa mnom. Analize dolaze u raznim oblicima i formama. Postoje natalne karte u kojima je sve jasno. Ili koje samo tako deluju. Ima i onih koje su kompleksne i dolaze u slojevima metafora i simbola. Ili odmah vode do suštine.

Pročitaj više

Natalne inkonjunkcije & neproživljen život

Šta je inkonjunkcija? To je aspekt koji ukazuje na tenziju, nekompatibilnost energija planeta koje su uključene i nelagodu u kućama u kojima se one nalaze. Obično ove kuće imaju poveću dozu stida, neprijatnosti i komplikacije. U ovom aspektu od obe planete se traži prilagođavanje, ali se to većinom izbegava. Tačnije ako vlasnik natalne karte neće da se menja.

Pročitaj više