DODATNE KONSULTACIJE

Image Description
Guest Author
2 avgusta, 2023

DODATNE KONSULTACIJE

Nakon analize natalne karte moguće je zakazati dodatne konsultacije. Dodatna online video konsultacija traje 60 min.

  • godišnja analiza sa tranzitima i solarom

Analiza ima za cilj da pomogne da ostvarite ciljeve, transforimišete život, osvestite prilike za lični rast.

  • analiza na izabranu temu

Analiza ima za cilj da vam pomogne da prebrodite izazove, iscelite rane i bolje razumete natalne simbole.

Povezani članci

KIRON NA PUTU ISCELJENJA

Kiron će tokom prve polovine 2024. imati konjunkiju sa Severnim Mesečevim čvorom u Ovnu i dati priliku da sve ono što smo od 2018. započeli da integrišemo vidimo novim očima. Kiron je u Ovnu do 2027. i na putu isceljenja će mu se pridružiti i Neptun u Ovnu od sredine 2025.

Pročitaj više

SUNCE U KUĆI SOLARNOG POVRATKA

Solarni povratak predstavlja kartu koja se računa za trenutak kada se natalno Sunce vraća na isto mesto za svaku godinu. Ponekad to može biti dan pre ili posle vašeg rođendana. Solarni povratak je vitalna energija koja ima za cilj da vas usmeri ka prioritetima za tu godinu. Kroz ovu kartu vidimo perspektivu za godinu dana, potencijale i životne oblasti koje će biti primarne za vas.

Pročitaj više

Natalna karta nije sudbina

Natalna karta je nalik živom organizmu. Ona na određeni način u zavisnosti od rasporeda i dostojanstva planeta, aspekata i podznaka uzima i proizvodi energiju. Tu energiju koristimo na različite načine, u skladu sa protočnošću natalnih aspekata tj. da li su oni lakši ili izazovniji. Aspekti pokazuju da li planete međusobno ,,razgovaraju’’ sa uvažavanjem ili su u svađi.

Pročitaj više