Sunce u kućama

/, Natalna karta/Sunce u kućama

Sunce u kućama

Ovaj tekst oposuje Sunce u kućama. Pročitajte i Energiju Sunca u odnosu na vaš znak a zatim ovo povežite sa vašim podznakom. Procenite koliko osećate da ispunjavate težnje svog Sunca. Priznajte ih sebi i pomirite se sa njima jer su esencijalni deo vas i vašeg života.

Prva

velika potreba da se organizuje sopstveni život po svojim pravilima. Otac je veoma važan za ovu osobu i ona može ličiti na njega. Veliki akcenat se stavlja na potrebe i ciljeve. Potrebno je naučiti asertivnu komunikaciju sa drugima koji isto tako imaju prava da ostvare ono što žele i da budu u centru pažnje.

Druga

velika potreba da se ostvari materijalna sigurnost. Osoba praktično procenjuje životne okolnosti. U zavisnosti od toga šta i koliko ima njeno samopouzdanje može da varira. Veliki akcenat se ponekad stavlja na ono što posedujemo umesto na ljude oko nas koji su najvažniji deo našeg života.

Treća

potreba za učenjem i saznavanjem je neuslišna i ogromna. Prijateljstva nam jasno daju do znanja kako se mi sami menjamo i ko postajemo. Prijatelji su nalik porodici, a vrlo često i bliži od nje. Osoba snagu pronalazi kada počne da misli svojom glavom bez obzira na to šta kažu drugi.

Četvrta

porodica i detinjstvo su osnova pa ova stabilnost ili nestabilnost u primarnoj porodici utiče na sve drugo. Osoba snagu nalazi kroz ličnost roditelja i po svemu puno liči na njih. Ipak, javlja se potreba da se izrazi sopstvena ličnost. To može tek kada oformi svoju porodicu koja će postati smisao njenog života.

Peta-

želja da se svim srcem iskusti ljubav i da partner bude ponosan na nas. Da zauvek zadržimo detinjasti i optimističan pogled na život. Život mora biti nalik igri i unositi polet u sve drugo. Inače osoba gubi životnu žar. Dete liči na osobu i izražava sve ono što ona nije mogla da ostvari tokom života.

Šesta

velika potreba da se pokažemo kroz rad i služenje drugima. Posao predstavlja smisao života osobe i uvek se sve vrti oko toga. Najgore je ako osobe ništa ne radi, jer će sve o životu i sebi naučiti isključivo kroz rad. Nikad za sebe, uvek za druge i njihove ciljeve i dobrobit. Žrtvovanje za više ciljeve.

Sedma

drugi ljudi, partneri i osobe sa kojima stupamo u kontakt pomažu nam da osvestimo sve ono u nama što želimo da iskažemo. Partner predstavlja naše drugo ja. Tako i odnos sa njim jasnu sliku koliko smo u ravnoteži sami sa sobom. Emotivni odnosi pružaju priliku za rast i razumevanje svog karaktera.

Osma

život donosi izazovne situacije i potrebu da stalno prevazilazimo sebe i nikad ne stanemo. Ego se transformiše a ličnost stalno ljušti delove sebe. Oni su nekada pre odgovarali ali sada više ne. Sukobi sa ocem pokazuju koliko smo kao osoba zaista usaglašeni sa sobom a koliko ustvari ne volimo sebe.

Deveta

putovanja su način na koji saznajemo ko smo i otkrivaju nam šta je život i koja je naša misija. Inostranstvo nam okriva sve delove nas koji su potrebni da se rašire, razapnu i porastu. Tako i životnu filozifiju o kojoj ćemo podučavati druge sa kojima nam se putevi ukrste. Izrazita moralna načela upravljaju životom.

Deseta

prevazilaženje prepreka i težnja za ostvarenjem ciljeva nagoni ovu osobu da večno radi, istrajava i postaje bolja. Osoba smatra jako važnim kako je vide drugi i želi da bude uzor i primer. Iako sama sebi nikad neće biti dovoljno dobra.Velika mogućnost za poslovni uspeh koji prevazilazi sva očekivanja.

Jedanaesta

ljubav prema čovečanstvu i identifikacija sa svima a opet ni sa kim. Težnja za individualnim ispoljavanjem i formiranjem prijateljstava. Svaki prijatelj predstavlja jednu kockicu nas samih. Ipak, vizionarski planovi i humanstička rešenja su osnova ove ličnosti.

Dvanaesta

osoba celi život traga za sobom i onim što bi je jasno identifikovalo. Otac je deo koja može nedostajati u slagalici. Osoba ima slabu volju pa treba da u život unese sve ono što je uči da jasno bira, precizno odredi ciljeve. Ovo je lako tek kada se pomiri sa tim da će jedan deo nje uvek biti nepoznanica i zauvek izgubljen.

By |2023-02-27T13:33:55+01:009 јула, 2019|Analize, Natalna karta|

About the Author:

All posts are written by and belong to: MAJA LAZIĆ *It is strictly forbidden to take contents from this website without my personal consent.
error: Content is protected !!