Energija Venere i modni stil

/, Natalna karta/Energija Venere i modni stil

Energija Venere i modni stil

Svaku planetu u natalnoj karti možemo da pojačamo i oslabimo svojim delovanjem na svakodnevnom nivou. Tokom dužih tranzita koji uključuju konjunkcije na natalne planete bojama odeće možemo da olakšamo teške periode. Postoje mnogi načini, praktični i duhovni, a u ovom tekstu ću se baviti Venerom i odećom. Ovaj koncept možemo primeniti i za natalne kuće, pa na taj način aktivirati njihovu energiju. Na primer, ako želimo da aktiviramo podznak ili kuću ljubavi, treba da nosimo odeću koja je u bojama datog znaka. Odeća govori puno toga o nama, pa zašto nam ne bi pomogla da izrazimo energiju svoje natalne karte na bolji način?

Venera u znaku Ovna

Energiju možemo pojačati kroz jarke boje i crvene nijanse. Naglašena je individualnost. Potreba da izrazimo svoju ličnost kroz stav i izbor odeće. Sportski stil uz kačkete i trenerke. Odeća u kojoj se osećamo moćno i ostavljamo utisak, nalik odelima. Šeširi, naočare, kape i inovativni krojevi kontrastnih boja sa metalnim detaljima.

Venera u znaku Bika

Energiju možemo pojačati kroz zemljane boje i kvalitetne materijale, kašmir, svilu. Naglašena je senzualnost kroz prijatne mekane tkanine i luksuz. Marame, ešarpe i skup nakit. Odeća koja ističe prirodnu lepotu a pre svega je udobna. Inspiraciju možemo tražiti kroz boje u prirodi. Jednostavnost koja ostavlja utisak ženstvenosti i uživanja u svom telu.

Venera u znaku Blizanaca

Energiju možemo pojačati kroz šarene dezene i detalje u vidu narukvica, prstenja i sitnih tufnica, tačkica. Naglašena je potreba da odeća služi za različite svrhe i da se brzo kombinuje. Potreba da ostavljamo utisak mladolikosti. Majice sa porukama i jednostavne farmerke. Prugasti dezen. Odeća koju smo prepravili sami a koja ostavlja utisak zanimljive i uvek promenljive ličnosti je dobar izbor.

Venera u znaku Raka

Energiju možemo pojačati kroz odeću sive, bele i srebrne boje. Odeća u kojoj se osećamo sigurno i ušuškano. Dzemperi, štrikano i pleteno. Mornarski stil odličan je izbor. Često se vezujemo za staru garderobu koja nas potseća na lepe trenutke. Romatniči detalji poput čipke i cvetnih dezena. Nežne boje naglasiće našu instinktvnu prirodu. Odeća koja ističe dekolte. Nakit koji smo nasledili od bake ili nekog člana porodice daje nam osećaj sigurnosti.

Venera u znaku Lava

Energiju možemo pojačati kroz odeću u toplim žutim bojama, uz zlatne detalje, šljokice i cirkone. Odeća koja nas stavlja u centar pažnje. Glamurozni krojevi, krzno i dijamantski nakit. Vrlo često postoji preterivanje koje se može graničiti sa neukusom. Važno je da imamo jasnu ideju kakvu sliku o sebi želimo da prezentujemo. Animal print i crven boja su česte kombinacije kojima naglašavamo ovu energiju.

Venera u znaku Device

Energiju možemo pojačati kroz neutralne boje. Praktičan stil koji je pre svega funkcionalan. Odeća koja deluje skromno ali je vrlo kvalitetna i jednostavna. Odeća koja je jdealna za sve poslovne obaveze je čest izbor. Detalji su decentni i minimalistički. Sve je savršeno uklopljeno omogućavajući nam da se stopimo sa okolinom i budemo neprimetni a efikasni. Košulje u beloj boji i bež boja nam lepo stoje. Eksperimentisanje sa neobičnim dezenima i materijalima je vrlo retko.

Venera u znaku Vage

Energiju možemo pojačati kroz sofisticiranu i elegantnu odeću nežnih boja. Odeća koja je bezvremena. Ostavlja utisak klasične lepote u kombinaciji sa nakitom koji savršeno nadopunjuje izgled. Sve je savršeno izbalanisirano uz materijale dobrog kvaliteta. Urođena svest o stilu. Odećom naglašavamo koliko smo u ravnoteži. Nagla promena stila i manjak pažnje o izgledu često ukazuju na prikriveni emotivni problem i nezadovoljstvo životom.

Venera u znaku Škorpije

Energiju možemo pojačati kroz odeću od kože, u crnoj boji. Odeća bordo i tamno crvene boje. Čipka i naglašena misterioznost karakterišu ovaj stil. Detalji koji odaju utisak snažne ličnosti, jake seksualne energije. Moć neverovatne transformacije daju nam priliku da se igramo odećom. Providni materijali, korseti. Odeća koja ostavlja snažan utisak osobe sa kojim ne možemo da se igramo. Kroz modu jasno pokazujemo svoj stav. Nakon velikih životnih promena uglavnom imamo potrebu da potpuno promenimo način oblačenja.

Venera u znaku Strelca

Energiju možemo pojačati kroz odeću koja izražava naša uverenja ili životnu ideologiju. Odeća koja asocira na neku zemlju, kulturu. Majice sa simbolima i motivima čest su izbor. Važno je da je odeća komforna, da se u njoj ne osećamo skučeno i da nam omogućava kretanje. Specifičan stil, sa rokerskim i boho primesama. Eksperimentisanje sa raznim modnim pravcima daju nam osećaj slobode. Široke haljine, puno nakita i spremnost na rizik jasno se uočavaju kroz modne detalje koji bi većini loše stajali ali mi u njima izgledamo fenomenalno.

Venera u znaku Jarca

Energiju možemo pojačati kroz odeću koja je kvalitetna i poslovnog karaktera. Položaj u društvu ima potrebu da istakne kroz stroge krojeve. Jednobojna odeća poznatih dizajnera čiji modeli su statusni simbol. Odela, košulje, sakoi i tamne boje. Crna, sive i plava najčešći su izbor koji kombinujemo uz vredan sat. Nakit koji ima dugu tradiciju. Stroga forma odeće ukazuje da osoba nema vremena za bacanje i da je okrenuta ostvarenju ciljeva. Odeća joj samo pomaže u tome da je poštuju i cene.

Venera u znaku Vodolije

Energiju možemo pojačati kroz modernu odeću i inovativne futurističke krojeve. Odeća koja je asimetrična, svetlucavih detalja. U svim nijansama plave i tirkizne kao i šokantni krojevi. Takođe, odeća koja nas odvaja od okoline. Monohromatski stil i buntovni prkos onome što je trendi. Vrlo često odeća neće odgovarati prilici. Osobe će odavati stav progresivne osobe koja želi da prenese neki bitnu poruku za čovečanstvo. Nikad se ne radi o odeći već o karakteru koji upada u oči.

Venera u znaku Riba

Energiju možemo pojačati kroz providne materijale, čipku, veo i til ispod kojih se nazire obris tela. Slojevito oblačenje, skrivanje ispod odeće. Morske i ljubičaste boje i prozračni krojevi čest su izbor. Moć transformacije je naglašena pa nam može lepo stajati bukvalno sve. Naočare za sunce, ogrtači i pižame. Bajkovita odeća, nalik venčanicama i kostimima u pozorištu može isto biti jedan od izbora. Odećom krijemo ranjiva osećanja i svoj karakter. Posebna pažnja se poklanja cipelama i čarapama.

Venera u kućama i ljubavni život
By |2021-02-13T08:39:59+00:0011 јуна, 2020|Analize, Natalna karta|

About the Author:

Written by: Maja Lazić astrologer and certified reconnective healing and past life practitioner It is strictly forbidden to take contents from this website without my personal consent. Autor tekstova: Maja Lazić astrolog i praktičar rekonektivnog isceljivanja i prošlih života Strogo je zabranjeno preuzimati sadržaj sa ovog sajta bez mog ličnog pristanka.
error: Content is protected !!