Pismo meseca: moj put astrologa

Maja Lazić
novembar 18, 2021

Pismo meseca: moj put astrologa

Pismo meseca

Velika mi je čast da sam pozvana da napišem članak o mojim počecima i iskustvima u  astrologiji za DK Foundation. Učenje astrologije a naročito praktičan rad bio je svojevrsni test za mene. O tome sam pisala u mnogim mojim tekstovima koje možete pročitati na sajtu. Bila je to velika lekcija sa usponima i padovima.

Ako vas zanima kako je izgledao moj put i sa čime sam se sve suočavala, ceo tekst možete pročitati na linku ispod. Cilj svega što pišem je uvek da vas inspirišem da astrologiju vidite iz drugačijeg ugla kao i da prepoznate da je njeno usvajanje proporcionalno vašem razumevanju sebe i opšte povezanosti svega u vašem životu.

Pismo meseca mi je pomoglo da na neki način sumiram svoje učenje astrologije. Bio je to put sa neočekivanim i neverovatnim trenucima. Bilo je trenutaka kada sam mislila da ću napustiti astrologiju. Momenata kada sam mislila da to nije za mene, da nemam ono što je potrebno i da je nikada neću naučiti. Pre svega, bilo mi je potrebno da razumem da učiti astrologiju predstavlja celoživotnu posvećenost.

Tu ne ide ni brzo, ni lako ni instant. Nikada neće biti perioda da mislite da sve znate, jer uvek dođe neka nova priča, nova energija i novi način tumačenja postojećeg. Astrologija me je naučila da poštujem i cenim sebe. Naučila me je da prepoznam da svako od nas ima nešto posebno ali da to mogu tek da vidim kada prepoznam u sebi. Učenje astrologije za mene je bio put isceljenja. Put koji je nekad delovao kao pretežak ili bez naznaka da se primičem nečemu konkretnom i smislenom. Ipak, astrologija je moja prva ljubav, moj život i moj svrha.

[/fusion_text][fusion_button link=“https://www.dkfoundation.co.uk/letter-of-the-month/a-practicing-astrologers-journey/“ text_transform=““ title=““ target=“_self“ link_attributes=““ alignment=““ modal=““ hide_on_mobile=“small-visibility,medium-visibility,large-visibility“ class=““ id=““ color=“default“ button_gradient_top_color=““ button_gradient_bottom_color=““ button_gradient_top_color_hover=““ button_gradient_bottom_color_hover=““ accent_color=““ accent_hover_color=““ type=““ bevel_color=““ border_width=““ size=““ stretch=“default“ shape=““ icon=““ icon_position=“left“ icon_divider=“no“ animation_type=““ animation_direction=“left“ animation_speed=“0.3″ animation_offset=““]Moj tekst za DK Foundation[/fusion_button][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Povezani članci

PLUTON I VLADANJE SOBOM

Kada aktivirate natalni Pluton spremni ste da život gledate očima alhemičara. U ovoj planeti krije se vaša ključna životna strategija. Sa Plutonom je sve kompleksno. A obično se tiče afera u koje smo se upetljali i koje su povezane sa nekom dubokom ranom. Pluton u aspektima vodi trnovitim putem do autentičnog ja i posvećenosti ciljevima koji prevazilaze ovu inkarnaciju, gde smo nekada zgrešili i pogrešili ali sada ispravljamo.

Pročitaj više

Smisao astroloških analiza

Jedno od pitanja sa kojim započinjem skoro svaku konsultaciju, pogotovo ako je osoba prvi put kod mene, je da pitam koja su očekivanja od analize i razgovora sa mnom. Analize dolaze u raznim oblicima i formama. Postoje natalne karte u kojima je sve jasno. Ili koje samo tako deluju. Ima i onih koje su kompleksne i dolaze u slojevima metafora i simbola. Ili odmah vode do suštine.

Pročitaj više

Natalne inkonjunkcije & neproživljen život

Šta je inkonjunkcija? To je aspekt koji ukazuje na tenziju, nekompatibilnost energija planeta koje su uključene i nelagodu u kućama u kojima se one nalaze. Obično ove kuće imaju poveću dozu stida, neprijatnosti i komplikacije. U ovom aspektu od obe planete se traži prilagođavanje, ali se to većinom izbegava. Tačnije ako vlasnik natalne karte neće da se menja.

Pročitaj više