Pismo meseca: moj put astrologa

/, Astrološki principi/Pismo meseca: moj put astrologa

Pismo meseca: moj put astrologa

Pismo meseca

Velika mi je čast da sam pozvana da napišem članak o mojim počecima i iskustvima u  astrologiji za DK Foundation. Učenje astrologije a naročito praktičan rad bio je svojevrsni test za mene. O tome sam pisala u mnogim mojim tekstovima koje možete pročitati na sajtu. Bila je to velika lekcija sa usponima i padovima.

Ako vas zanima kako je izgledao moj put i sa čime sam se sve suočavala, ceo tekst možete pročitati na linku ispod. Cilj svega što pišem je uvek da vas inspirišem da astrologiju vidite iz drugačijeg ugla kao i da prepoznate da je njeno usvajanje proporcionalno vašem razumevanju sebe i opšte povezanosti svega u vašem životu.

Pismo meseca mi je pomoglo da na neki način sumiram svoje učenje astrologije. Bio je to put sa neočekivanim i neverovatnim trenucima. Bilo je trenutaka kada sam mislila da ću napustiti astrologiju. Momenata kada sam mislila da to nije za mene, da nemam ono što je potrebno i da je nikada neću naučiti. Pre svega, bilo mi je potrebno da razumem da učiti astrologiju predstavlja celoživotnu posvećenost.

Tu ne ide ni brzo, ni lako ni instant. Nikada neće biti perioda da mislite da sve znate, jer uvek dođe neka nova priča, nova energija i novi način tumačenja postojećeg. Astrologija me je naučila da poštujem i cenim sebe. Naučila me je da prepoznam da svako od nas ima nešto posebno ali da to mogu tek da vidim kada prepoznam u sebi. Učenje astrologije za mene je bio put isceljenja. Put koji je nekad delovao kao pretežak ili bez naznaka da se primičem nečemu konkretnom i smislenom. Ipak, astrologija je moja prva ljubav, moj život i moj svrha.

Moj tekst za DK Foundation
By |2023-05-23T21:05:38+02:0018 новембра, 2021|Analize, Astrološki principi|

About the Author:

All posts are written by and belong to: MAJA LAZIĆ *It is strictly forbidden to take contents from this website without my personal consent.
error: Content is protected !!