Pismo meseca: moj put astrologa

Maja Lazić
novembar 18, 2021

Pismo meseca: moj put astrologa

Pismo meseca

Velika mi je čast da sam pozvana da napišem članak o mojim počecima i iskustvima u  astrologiji za DK Foundation. Učenje astrologije a naročito praktičan rad bio je svojevrsni test za mene. O tome sam pisala u mnogim mojim tekstovima koje možete pročitati na sajtu. Bila je to velika lekcija sa usponima i padovima.

Ako vas zanima kako je izgledao moj put i sa čime sam se sve suočavala, ceo tekst možete pročitati na linku ispod. Cilj svega što pišem je uvek da vas inspirišem da astrologiju vidite iz drugačijeg ugla kao i da prepoznate da je njeno usvajanje proporcionalno vašem razumevanju sebe i opšte povezanosti svega u vašem životu.

Pismo meseca mi je pomoglo da na neki način sumiram svoje učenje astrologije. Bio je to put sa neočekivanim i neverovatnim trenucima. Bilo je trenutaka kada sam mislila da ću napustiti astrologiju. Momenata kada sam mislila da to nije za mene, da nemam ono što je potrebno i da je nikada neću naučiti. Pre svega, bilo mi je potrebno da razumem da učiti astrologiju predstavlja celoživotnu posvećenost.

Tu ne ide ni brzo, ni lako ni instant. Nikada neće biti perioda da mislite da sve znate, jer uvek dođe neka nova priča, nova energija i novi način tumačenja postojećeg. Astrologija me je naučila da poštujem i cenim sebe. Naučila me je da prepoznam da svako od nas ima nešto posebno ali da to mogu tek da vidim kada prepoznam u sebi. Učenje astrologije za mene je bio put isceljenja. Put koji je nekad delovao kao pretežak ili bez naznaka da se primičem nečemu konkretnom i smislenom. Ipak, astrologija je moja prva ljubav, moj život i moj svrha.

[/fusion_text][fusion_button link=“https://www.dkfoundation.co.uk/letter-of-the-month/a-practicing-astrologers-journey/“ text_transform=““ title=““ target=“_self“ link_attributes=““ alignment=““ modal=““ hide_on_mobile=“small-visibility,medium-visibility,large-visibility“ class=““ id=““ color=“default“ button_gradient_top_color=““ button_gradient_bottom_color=““ button_gradient_top_color_hover=““ button_gradient_bottom_color_hover=““ accent_color=““ accent_hover_color=““ type=““ bevel_color=““ border_width=““ size=““ stretch=“default“ shape=““ icon=““ icon_position=“left“ icon_divider=“no“ animation_type=““ animation_direction=“left“ animation_speed=“0.3″ animation_offset=““]Moj tekst za DK Foundation[/fusion_button][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Povezani članci

ASTEROIDI U ASTROLOGIJI

Asteroidi su glasnici planeta koji pokazuju arhetipske principe koji se aktiviraju u psihi kada je čovečanstvo spremno za širenje svesti. Kada se povežete sa energijom asteroida postaje jasno da se sve što se u vašem životu desilo i što će se desiti može objasniti kroz mitove. Koliko smo ih svesni pa učimo na njima ne ponavljajući greške? Asteroidi su priče koje pričamo celog života, ali kada ne čujemo sebe moraju da nas trgnu iz sna.

Pročitaj više

Kako isceliti stresne tranzite?

Trenutno prolazite kroz stresan tranzit i pitate se šta da radite. Mnogi tranziti traže da se stane, da se odmorimo ili promenimo nepodržavajuća uverenja, ponašanja i navike koja nas drži zarobljene u prošlosti. Većini ljudi je teško da zaista stane i udahne. Ali to je prvi korak.

Pročitaj više

TRANZITI U ASTROLOGIJI

Svaki tranzit se dešava baš onda kada je potrebno za nas iako nam može delovati da je to najgore što je moglo da se desi. Ipak, u Kosmosu postoji savrešno vreme za sve, iako ono nije isto za svaku osobu.

Pročitaj više