Pismo meseca: moj put astrologa

Maja Lazić
18 novembra, 2021

Pismo meseca: moj put astrologa

Pismo meseca

Velika mi je čast da sam pozvana da napišem članak o mojim počecima i iskustvima u  astrologiji za DK Foundation. Učenje astrologije a naročito praktičan rad bio je svojevrsni test za mene. O tome sam pisala u mnogim mojim tekstovima koje možete pročitati na sajtu. Bila je to velika lekcija sa usponima i padovima.

Ako vas zanima kako je izgledao moj put i sa čime sam se sve suočavala, ceo tekst možete pročitati na linku ispod. Cilj svega što pišem je uvek da vas inspirišem da astrologiju vidite iz drugačijeg ugla kao i da prepoznate da je njeno usvajanje proporcionalno vašem razumevanju sebe i opšte povezanosti svega u vašem životu.

Pismo meseca mi je pomoglo da na neki način sumiram svoje učenje astrologije. Bio je to put sa neočekivanim i neverovatnim trenucima. Bilo je trenutaka kada sam mislila da ću napustiti astrologiju. Momenata kada sam mislila da to nije za mene, da nemam ono što je potrebno i da je nikada neću naučiti. Pre svega, bilo mi je potrebno da razumem da učiti astrologiju predstavlja celoživotnu posvećenost.

Tu ne ide ni brzo, ni lako ni instant. Nikada neće biti perioda da mislite da sve znate, jer uvek dođe neka nova priča, nova energija i novi način tumačenja postojećeg. Astrologija me je naučila da poštujem i cenim sebe. Naučila me je da prepoznam da svako od nas ima nešto posebno ali da to mogu tek da vidim kada prepoznam u sebi. Učenje astrologije za mene je bio put isceljenja. Put koji je nekad delovao kao pretežak ili bez naznaka da se primičem nečemu konkretnom i smislenom. Ipak, astrologija je moja prva ljubav, moj život i moj svrha.

[/fusion_text][fusion_button link=“https://www.dkfoundation.co.uk/letter-of-the-month/a-practicing-astrologers-journey/“ text_transform=““ title=““ target=“_self“ link_attributes=““ alignment=““ modal=““ hide_on_mobile=“small-visibility,medium-visibility,large-visibility“ class=““ id=““ color=“default“ button_gradient_top_color=““ button_gradient_bottom_color=““ button_gradient_top_color_hover=““ button_gradient_bottom_color_hover=““ accent_color=““ accent_hover_color=““ type=““ bevel_color=““ border_width=““ size=““ stretch=“default“ shape=““ icon=““ icon_position=“left“ icon_divider=“no“ animation_type=““ animation_direction=“left“ animation_speed=“0.3″ animation_offset=““]Moj tekst za DK Foundation[/fusion_button][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Povezani članci

NISTE U ELEMENTU? ELEMENT KOJI NEDOSTAJE

U ovom tekstu ću objasniti šta znači kada nemate planete u jednom elementu ili ako ih imate previše. Prvo da se odmah razumemo. Vašoj natalnoj karti ništa ne fali. Ona je savršena i baš takva kakva treba da bude. Sve u njoj je tu da bi naučili lekcije koje su neophodne.

Pročitaj više

ČVOROVI PLANETA I TRANSFORMACIJA ČOVEČANSTVA

Osim čuvenih lunarnih čvorova koji su važni za pomračenja, da li ste znali da i ostale planete imaju čvorove? Mesečev čvor nije jedini, ali se o njemu najviše priča jer se tiče emotionalog života, korena i odnosa sa bitnim ljudima.

Pročitaj više

Upoznaj svoju natalnu kartu

Šta je natalna karta? Ako do sada niste imali astrološku analizu i niste upoznati sa tim šta je natalna karta i kako ona izgleda ovo je mesto za vas. Natala karta predstavlja fotografiju neba u trenutku rođenja. U njoj se nalaze planete u položaju i znaku koji simbolički opisuje vaš život i potencijale sa kojima raspolažete.

Pročitaj više